Solar dieren


Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar dieren. Deze solardieren zijn een leuke toevoeging in elke tuin. Zodra het donker begint te worden zullen zij je tuin of terras gezellig verlichten met hun ingebouwde lamp(en) op zonne-energie. Wij hebben een groot aanbod solar dieren voor bij u buiten, van staande kippen tot hangende kikkers!
 


  Uitgebreid assortiment solar dieren

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Van solar hanglampen tot snoerverlichting op zonne-energie & van solar wandlampen tot unieke solar bloemen en solar dieren.  Ben je benieuwd hoe solar tuindecoratie werkt? Lees hier meer over de werking van onze solarverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Verzending Nederland en België
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

Sorteer op
 • Daisy Cow - Solar Koe - Verlichting op zonne-energie
  Daisy Cow - Solar Koe - Verlichting op zonne-energie

  Wie wil er nou niet Daisy de koe in zijn/haar tuin hebben?! Dit ó zo leuke tuinbeeld op zonne-energie is een leuke toevoeging bij iedereen buiten!

  € 29,95
 • Solar Haan - Metaal - Verlichting op zonne-energie
  Solar Haan - Metaal - Verlichting op zonne-energie

  Deze metalen haan met verlichting op zonne-energie is een prachtige toevoeging aan uw tuin! Er zitten 2 verschillende lichtfuncties op deze solar haan, namelijk wit licht of mulicolor. Dit kunt u zelf handmatig instellen.

  € 29,95
 • Dolly Sheep - Solar Schaap - Verlichting op zonne-energie
  Dolly Sheep - Solar Schaap - Verlichting op zonne-energie

  Dolly Sheep is leuk in elke tuin! Een mooi schaapje van 27 cm hoog met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een vrolijke toevoeging door het leuke design en 's avonds door de ingebouwde verlichting op zonne-energie.

  € 29,95
 • Solar Uil - Metaal - Verlichting op zonne-energie
  Solar Uil - Metaal - Verlichting op zonne-energie

  Mooie metalen solar uil met bronzen effect. Overdag een leuk, schattig uiltje voor in uw tuin & zodra het donker begint te worden zal hij een mooi licht geven door zijn ingebouwde solar verlichting!

  € 17,95
 • Nieuw!

  Fox - Solar Vos - Verlichting op zonne-energie
  Fox - Solar Vos - Verlichting op zonne-energie

  Een leuke, metalen solar vos voor bij u buiten van 33 cm hoog! Prachtige toevoeging aan uw tuin met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een mooie toevoeging door het leuke design en 's avonds door de LED verlichting.

  € 32,95
 • Solar Egel - Wood/Stone - Verlichting op zonne-energie
  Solar Egel - Wood/Stone - Verlichting op zonne-energie

  Erg mooie solar egel gemaakt van hout en steen met 6 ingebouwde lampjes op zonne-energie! Deze solar egel heeft een vrolijk ontwerp van mooie materialen en geeft s' avonds automatisch licht wanneer het donker begint te worden.

  € 29,95
 • Solar Uil - Wood/Stone - Verlichting op zonne-energie
  Solar Uil - Wood/Stone - Verlichting op zonne-energie

  Erg mooie solar uil met 6 ingebouwde lampjes op zonne-energie! Deze solar uil heeft een vrolijk ontwerp van mooi materiaal en geeft s' avonds automatisch licht wanneer het donker begint te worden.

  € 29,95
 • -22%

  Hedgerow Heroes - Solar dieren set van 3
  Hedgerow Heroes - Solar dieren set van 3

  Een leuke set van 3 solar diertjes op zonne-energie! Vrolijk uw tuin op met deze solar egel, uil en eekhoorn! Zet ze overdag op een zonnige plek zodat ze goed kunnen opladen met zonne-energie.

  € 22,95 € 17,95
 • Solar Lieveheersbeestje - Set van 4 - Verlichting op zonne-energie
  Solar Lieveheersbeestje - Set van 4 - Verlichting op zonne-energie

  Een leuke set van 4 lieveheersbeestjes op zonne-energie! Deze leuke solar lampjes kunt u bevestigen aan uw muur of schutting met behulp van bijgeleverd bevestigingsmateriaal.

  € 24,95
 • Bruine Uil - Solar - Verlichting op zonne-energie
  Bruine Uil - Solar - Verlichting op zonne-energie

  Zet deze leuke solar uil op een mooie, zonnige plek in uw tuin en hij zal u s' avonds verrassen met zijn mooi verlichte ogen.

  € 12,95
 • Groene Kikker - Solar - Verlichting op zonne-energie
  Groene Kikker - Solar - Verlichting op zonne-energie

  Een leuke groene kikker van 15 cm(H) op zonne-energie!
  Zet de solar kikker op een mooie, zonnige plek in uw tuin en hij zal u s' avonds verrassen met zijn mooi verlichte ogen.

  € 12,95
 • Uil - Stone Look - Verlichting op zonne-energie
  Uil - Stone Look - Verlichting op zonne-energie

  Deze solar uil met 'stone look' is erg mooi naast een tuinpad of op uw terras. Vrolijkt u overdag op met zijn leuke ontwerp en geeft s' avonds automatisch licht wanneer het donker begint te worden.

  € 12,95
 • Solar Hondje - Verlichting op zonne-energie - Keuze uit 6 designs
  Solar Hondje - Verlichting op zonne-energie - Keuze uit 6 designs

  Hoe leuk zijn deze schattige hondjes met ingebouwde verlichting op zonne-energie?! Wij hebben keuze uit 6 verschillende solar hondjes. Kies uw favoriete solar hondje(s)!

  € 12,95
 • -12%

  Kikker van glas - Groen licht op zonne-energie
  Kikker van glas - Groen licht op zonne-energie

  Decoratieve solar kikker van metaal en glas! Erg leuk naast een tuinpad, bij uw vijver of gewoon op tafel. Mooie toevoeging overdag met zijn bijzondere ontwerp en 's avonds erg mooi met zijn groene LED-licht.

  € 24,95 € 21,95
 • -12%

  Flamingo van glas - Roze licht op zonne-energie
  Flamingo van glas - Roze licht op zonne-energie

  Decoratieve solar flamingo van metaal en glas. Erg leuk in uw tuin of op tafel! Mooie toevoeging overdag met zijn bijzondere ontwerp en 's avonds een mooie verschijning met zijn roze LED-licht.

  € 24,95 € 21,95
 • Solar Hond - Metaal - Verlichting op zonne-energie
  Solar Hond - Metaal - Verlichting op zonne-energie

  Leuke toevoeging overdag met zijn bijzondere ontwerp & 's avonds erg mooi met zijn verlichting op zonne-energie. Zet de solar hond op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 17,95
 • Nieuw!

  Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijke solar bij om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het bijtje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Nieuw!

  Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijk solar lieveheersbeestje om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het lieveheersbeestje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Nieuw!

  Solar Vogeltjes - Hangend - Set van 3
  Solar Vogeltjes - Hangend - Set van 3

  Een erg leuk set van 3 solar vogeltjes om op te hangen. Leuk bij uw terras of op uw balkon! Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van de vogeltjes en 's avonds erg sfeervol door hun ingebouwde LED lichtjes!

  € 24,95
 • Nieuw!

  Solar Kikker - Hangend - Set van 2
  Solar Kikker - Hangend - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers om op te hangen. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk bij uw terras, aan een pergola of een rozenboog!

  € 22,95
 • Nieuw!

  Solar Olifant 35 cm - Verlichting op zonne-energie
  Solar Olifant 35 cm - Verlichting op zonne-energie

  Altijd al een eigen olifant in uw tuin of op uw balkon willen hebben? Dit is uw kans met deze mooie, metalen solar olifant van 35 cm hoog! Prachtige toevoeging bij u buiten met ingebouwde verlichting op zonne-energie!

  € 34,95
 • Solar Pauw 72 cm - Verlichting op zonne-energie
  Solar Pauw 72 cm - Verlichting op zonne-energie

  Deze blauw/groene solar pauw is een echte toevoeging aan uw terras of tuin. Wanneer het donker begint te worden zal de pauw een mooi licht schijnen met zijn soft-tone LED verlichting.

  € 39,95
 • Binnenkort beschikbaar!

  Solar Kippen - Set van 2 - Verlichting op zonne-energie
  Solar Kippen - Set van 2 - Verlichting op zonne-energie

  Dit leuke stel kippen met ingebouwde verlichting op zonne-energie is een prachtige toevoeging aan uw tuin! De ingebouwde LED-verlichting gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v de dag/nacht sensor.

  € 34,95
 • Nieuw!

  Solar Kikker - Tuinstekers op zonne-energie - Set van 2
  Solar Kikker - Tuinstekers op zonne-energie - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers op een tuinsteker. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk in uw tuin, in een bloempot of bij uw vijver!

  € 22,95
 • Nieuw!

  Solar Vogeltjes - Tuinprikkers - Set van 3
  Solar Vogeltjes - Tuinprikkers - Set van 3

  Een erg leuk set van 3 solar vogeltjes op een tuinprikker. Leuk bij uw terras, in een bloempot of in uw tuinborders! Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van de vogeltjes en 's avonds erg sfeervol door de verlichting.

  € 27,95
 • -13%

  Solar Bij/Lieveheersbeestje - Tuinprikkers - Set van 2
  Solar Bij/Lieveheersbeestje - Tuinprikkers - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 solar insecten, een bij en een lieveheersbeestje, op een tuinsteker. Leuk in uw tuin, in een bloempot of bij uw terras! Zet de solar prikkers op een zonnige plek voor optimaal lichteffect 's avonds.

  € 22,95 € 19,95
© 2020 - 2022 Enjoythesun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel