Solar tafellampen


Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar tafellampen. Prachtig assortiment van verschillende solar tafellampen en lantaarns voor buiten. Met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Ook kunnen de meeste van deze lampen opgehangen worden. Wij hebben de juiste solar tafellamp of lantaarn voor uw terras of tuin!
 


  Uitgebreid assortiment solar tuinverlichting en tuindecoratie


Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Van solar hanglampen tot snoerverlichting op zonne-energie & van solar wandlampen tot unieke solar bloemen en solar dieren.  Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solarverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

  Verzending Nederland en België
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9,5!

Sorteer op
 • Swing - Vlameffect - Tafellamp op zonne-energie
  Swing - Vlameffect - Tafellamp op zonne-energie

  Sfeervolle verlichting op zonne-energie voor tuinpaden, trappetjes of op tafel. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die 's avonds automatisch zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!).

  € 37,95
 • Coco - Vlameffect - Tafellamp op zonne-energie
  Coco - Vlameffect - Tafellamp op zonne-energie

  Erg mooie solar tafellamp met sfeervolle verlichting op zonne-energie voor tuinpaden, trappetjes of op tafel. Prachtige toevoeging voor bij u buiten die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!)

  € 37,95
 • Vogue - Vlameffect - Tafellamp op zonne-energie
  Vogue - Vlameffect - Tafellamp op zonne-energie

  ​Sfeervolle verlichting voor tuinpaden, trappetjes of op tafel.
  Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!)

  € 32,95
 • Twist - Vlameffect - Tafellamp op zonne-energie
  Twist - Vlameffect - Tafellamp op zonne-energie

  Sfeervolle verlichting voor tuinpaden, trappetjes of op tafel. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!).

  € 32,95
 • Vlinders - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Vlinders - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Erg leuke solar tafellamp met vlinders van 19 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn mooie design een motief van lichtgevende vlinders geven. Kan als tafellamp of opgehangen worden.

  € 18,95
 • Dandie - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Dandie - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Mooie solar tafellamp met paardenbloem motief van 19 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn bijzondere paardenbloem motief een mooi licht laten schijnen.

  € 18,95
 • Garden Life - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Garden Life - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  ''Garden Life'' solar tafellamp van 20 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn bijzondere tuinleven motief een mooi licht laten schijnen.

  € 18,95
 • Ferrara - Vlameffect - Lantaarn op zonne-energie
  Ferrara - Vlameffect - Lantaarn op zonne-energie

  Mooie solar lantaarn met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en vlameffect verlichting!

  € 19,95
 • Kaarslicht - Solar Lantaarn 15 cm - Tafellamp op zonne-energie
  Kaarslicht - Solar Lantaarn 15 cm - Tafellamp op zonne-energie

  Solar tafellamp van 15 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal kaars-led met vlameffect automatisch aangaan. Kan als tafellamp of opgehangen worden.

  € 16,95
 • Kaarslicht - Solar Lantaarn 23 cm - Zwart
  Kaarslicht - Solar Lantaarn 23 cm - Zwart

  Mooie solar lantaarn van 23 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de LED-lamp met kaarslicht automatisch aangaan. Kan als tafellamp of opgehangen worden.

  € 19,95
 • Cilinder - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Cilinder - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Een prachtige solar tafellamp van 23 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn decoratieve motief een mooi licht laten schijnen. De lamp zal zich overdag opladen met zonne-energie.

  € 19,95
 • Retro Daisy - Solar Tafellamp - Brons
  Retro Daisy - Solar Tafellamp - Brons

  Mooie solar tafellamp van 16 cm hoog met een prachtig madeliefjes motief!
  Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn bloemmotief een mooi licht laten schijnen.

  € 18,95
 • Retro Flower - Solar Tafellamp - Brons
  Retro Flower - Solar Tafellamp - Brons

  Een prachtige retro solar tafellamp van 16 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn decoratieve bloemmotief een mooi licht laten schijnen.

  € 18,95
 • Retro Flower- Solar Tafellamp - Zwart
  Retro Flower- Solar Tafellamp - Zwart

  Een prachtige retro solar tafellamp van 16 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn decoratieve bloemmotief een mooi licht laten schijnen.

  € 18,95
 • Monstera - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Monstera - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Mooie solar tafellamp van 19 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn bijzondere motief een mooi licht laten schijnen. De lamp zal zich overdag automatisch opladen met zonne-energie.

  € 18,95
 • Varenblad - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Varenblad - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Mooie solar tafellamp van 19 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn bijzondere motief een mooi licht laten schijnen. De lamp zal zich overdag automatisch opladen met zonne-energie.

  € 18,95
 • Bladmotief Wit - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Bladmotief Wit - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Mooie, witte solar tafellamp van 20 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn bladmotief een mooi licht laten schijnen. De lamp zal zich overdag automatisch opladen met zonne-energie.

  € 18,95
 • Bladmotief - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Bladmotief - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Mooie solar tafellamp van 20 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn bladmotief een mooi licht laten schijnen. De lamp zal zich overdag automatisch opladen met zonne-energie.

  € 18,95
 • Bladmotief Turquoise - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Bladmotief Turquoise - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Een mooie turquoise solar tafellamp van 20 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn bladmotief een mooi licht laten schijnen. De lamp zal zich overdag opladen met zonne-energie.

  € 21,95
 • Chrysant Motief - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Chrysant Motief - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Mooie solar tafellamp van 27 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn chrysant motief een mooi licht laten schijnen. De lamp zal zich overdag automatisch opladen met zonne-energie.

  € 18,95
 • Welcome - Tafellamp op zonne-energie
  Welcome - Tafellamp op zonne-energie

  Een leuke solar lamp met vrolijk vogel en bloemendesign! Zodra het donker begint te worden zullen de 3 lampjes die in de bloemen zitten automatisch aangaan en een mooi licht laten schijnen.

  € 19,95
 • Home - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Home - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Prachtige keramieken solar lantaarn voor op tafel of om op te hangen.
  Stevige lantaarn die 's avonds met behulp van zijn ingebouwde sensor automatisch licht zal gaan geven. De ''home'' decoratie zal dan fraai oplichten.

  € 17,95
 • Pineapple - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie
  Pineapple - Solar Lantaarn - Tafellamp op zonne-energie

  Erg leuke Pineapple solar tafellamp van 20 cm hoog! Zodra het donker begint te worden zal de lamp automatisch aangaan en met zijn ananasmotief een mooi licht in de vorm van een ananas laten schijnen. Lekker fruitig & zonnig!

  € 18,95
© 2020 - 2022 Enjoythesun.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel