Solar huisjes


Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar huisjes. Bij ons verkrijgbaar in verschillende designs, van elfenhuisjes tot vogelhuisjes, en uiteraard allemaal op zonne-energie. Zodra het donker wordt licht het huisje automatisch op en wordt het een unieke tuindecoratie!
 


  Uitgebreid assortiment solar huisjes

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Van solar hanglampen tot snoerverlichting op zonne-energie & van solar wandlampen tot unieke solar bloemen en solar dieren.  Ben je benieuwd hoe solar tuindecoratie werkt? Lees hier meer over de werking van onze solarverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Verzending Nederland en België
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

Sorteer op
 • Solar Vogelhuisje 20 cm - Verlichting op zonne-energie
  Solar Vogelhuisje 20 cm - Verlichting op zonne-energie

  Wij zijn helemaal fan van dit leuke solar vogelhuisje! Het kleurrijke huisje is 20cm hoog en heeft een ronde opening van 4cm Ø waardoor uw tuinvogels makkelijk naar binnen kunnen. Een vogelhuisje en tuinlamp in één dus!

  € 24,95
 • Nieuw!

  Bluebell Cottage - Solar Huisje - 23 cm
  Bluebell Cottage - Solar Huisje - 23 cm

  Een erg mooi solar '''boshyacint'' huisje van 23 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten! Zodra het donker begint te worden zal de lamp in het huisje automatisch aangaan.

  € 31,95
 • Humpkin House - Solar Huisje - 25 cm
  Humpkin House - Solar Huisje - 25 cm

  Een zeer decoratief solar huisje in de vorm van een pompoen van 25 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten! Zodra het donker begint te worden zal de lamp in het huisje aangaan.

  € 31,95
 • Solar Elfen Huisje - Bloemenhuisje - 20 cm
  Solar Elfen Huisje - Bloemenhuisje - 20 cm

  Een heel leuk solar elfenhuisje voor in de tuin van 20 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten!
  Zodra het donker begint te worden zal de lamp in het huisje automatisch aan gaan.

  € 22,95
 • Mush-Room - Solar Huisje - 27 cm
  Mush-Room - Solar Huisje - 27 cm

  Een zeer decoratief solar huisje in de vorm van een paddenstoel van 27 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten!

  € 31,95
 • Solar Elfen Huisje - Boshuisje - 20 cm
  Solar Elfen Huisje - Boshuisje - 20 cm

  Een heel leuk solar elfenhuisje voor in de tuin van 20 cm hoog! Met zijn leuke design is dit solarhuisje een aanwinst bij iedereen buiten! Zodra het donker begint te worden zal de lamp in het huisje automatisch aangaan.

  € 22,95
 • Solar Elfen Huisje - Vlinderhuisje - 20 cm
  Solar Elfen Huisje - Vlinderhuisje - 20 cm

  Een heel leuk solar elfenhuisje met een vlindertje op zijn dak van 20 cm hoog! Erg leuk bij u buiten met zijn mooie kleuren en vrolijke design.
  Zodra het donker begint te worden zal de lamp in het huisje automatisch aangaan.

  € 22,95
© 2020 - 2022 Enjoythesun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel