Solar tuinverlichting

Bekijk hier ons ruime assortiment solar tuinverlichting voor bij u buiten! Om op te hangen in uw tuin of op uw terras hebben wij solar hanglampen en lichtsnoeren met verschillende designs. Ook vindt u hier staande buitenlampen voor uw terras of solar tuinstekers die de donkere hoekjes in uw tuin zullen bijlichten. Vergeet ook niet bij onze mooie en kwalitatieve tafellampen, lantaarns en wandlampen op zonne-energie te kijken! 

Ruim en uniek assortiment solar tuinverlichting

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solarverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

Solar hanglampen kopen | Enjoythesun.nl Solar TuinverlichtingSolar snoerverlichting kopen | Enjoythesun.nl Solar TuinverlichtingSolar staande lampen kopen | Enjoythesun.nl Solar Tuinverlichting

Solar tafellampen kopen | Enjoythesun.nl Solar TuinverlichtingSolar wandlampen kopen | Enjoythesun.nl Solar TuinverlichtingSolar Tuindecoratie | Enjoythesun.nl


Uitgebreid assortiment solar tuinverlichting

Solar hanglampen

Ben je op zoek naar een leuke solar hanglamp voor buiten? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment solar hanglampen. Wij hebben de leukste hanglampen in ons solar tuinverlichting assortiment! Van retro hanglampen tot hanglampen met vlam-effect en hanglampen met unieke designs. Allemaal op zonne-energie! Hang ze op een zonnige plek voor mooi verlichte avonden!

Solar snoerverlichting

Wil je leuke solar snoerverlichting kopen voor in je tuin? Dan ben je bij Enjoythesun op de juiste plek voor een groot aanbod lichtsnoeren en solar slingers voor buiten! Onze snoerverlichting op zonne-energie zijn slingers met meerdere hanglampjes die je in je tuin of op je terras kunt ophangen. We hebben verschillende designs en soorten snoerverlichting in ons assortiment solar tuinverlichting. Ook hebben wij All Year Round lichtsnoeren, dit zijn solar lichtsnoeren met een usb oplaadfunctie voor een heel jaar rond verlichting!

Solar staande lampen

Onze staande lampen op zonne-energie zijn handig als buitenlamp, maar ook erg leuk als bijzondere tuindecoratie. Wij hebben solar staande lampen voor je tuin en terras in verschillende stijlen! Staande buitenlampen voor op uw terras, fakkels met vlam-effect en tuinstekers voor in de tuin. Ze zijn er allemaal bij onze solar staande lampen!

Solar tafellampen

Wij hebben een groot aanbod tafellampen op zonne-energie in ons assortiment tuinverlichting. Van tafellampen met vlam-effect tot tafellampen met een uniek design. Bij Enjoythesun vind je de juiste solar tafellamp en buiten lantaarn voor je tuin en terras!

Solar wandlampen

Ontdek ons aanbod solar wandlampen. Wij hebben wandlampen op zonne-energie die decoratief en makkelijk te bevestigen zijn. Ook vind je hier wandlampen met bewegings sensor en wandlampen met vlam-effect. We hebben enkele wandlampen en sets van meerdere wandlampen. En dat allemaal op zonne-energie! 


Hoe werkt solar tuinverlichting?

Solar lampen zijn makkelijk te installeren en zeer eenvoudig in het gebruik.

Nadat je je solar tuinverlichting hebt gekocht in onze webshop is het fijn om te weten hoe je deze makkelijk kunt installeren en er optimaal van kunt genieten. Heb je vragen over de producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact op.

Kies een zonnige plek voor uw solar lamp

Het belangrijkste is dat je de solarlamp op een zonnige plek hangt of plaatst. De zon laadt de solar accu of batterijen die in de lamp zitten automatisch op met zonne-energie. Hoe meer zon overdag, hoe langer de verlichting zal schijnen zodra het donker wordt 's avonds.

Gebruik van de ON/OFF knop op uw solar lamp

Er zit een ON/OFF knop op de solarlamp. Deze knop is om de dag/nacht-sensor in te schakelen. Druk/schuif deze knop op ON en je zult zien dat de lamp zodra het donker wordt automatisch aan gaat! Je kunt de knop nu gewoon op ON laten staan en genieten van de lamp. De lamp zal alles nu zelf automatisch doen. Zo eenvoudig is solar tuinverlichting!

Lees meer over de werking en installatie van onze solar tuinverlichting in onze blog!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss