Solar tuinverlichting

 

Solar hanglampen kopen | Enjoythesun.nlSolar snoerverlichting kopen | Enjoythesun.nlSolar staande lampen kopen | Enjoythesun.nl

Solar tafellampen kopen | Enjoythesun.nlSolar wandlampen kopen | Enjoythesun.nlSolar bloemen kopen | Enjoythesun.nl

 


  Uitgebreid assortiment solarlampen voor de tuin

 

Solar hanglampen

Ben je op zoek naar een leuke hanglamp op zonne-energie? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment solar hanglampen. Wij hebben retro hanglampen, hanglampen met vlam-effect en hanglampen met unieke designs. Hang ze op een zonne plek voor mooi verlichte avonden!
 

Solar snoerverlichting

Wil je leuke solar snoerverlichting kopen voor in je tuin? Dan ben je bij Enjoythesun op de juiste plek! Onze snoerverlichting op zonne-energie zijn slingers met meerdere hanglampjes die je in je tuin of op je terras kunt ophangen. We hebben verschillende designs en soorten verlichting. Van warm wit tot vlam-effect!
 

Solar staande lampen

Onze staande lampen op zonne-energie zijn handig als buitenlamp, maar ook erg leuk als bijzondere tuindecoratie. Wij hebben solar staande lampen voor je tuin en terras in verschillende stijlen!
 

Solar tafellampen

Wij hebben een groot aanbod tafellampen op zonne-energie. Van tafellampen met vlam-effect tot tafellampen met een uniek design. Bij Enjoythesun vind je de juiste solar tafellamp voor je tuin en terras!
 

Solar wandlampen

Ontdek ons aanbod solar wandlampen. Wij hebben wandlampen op zonne-energie die decoratief en makkelijk te bevestigen zijn. Ook vind je hier wandlampen met bewegingssensor en wandlampen met vlam-effect. En dat allemaal op zonne-energie!


  Hoe werkt solar tuinverlichting?

Nadat je je solar product(en) hebt gekocht in onze webshop is het fijn om te weten hoe je deze makkelijk kunt installeren en er optimaal van kunt genieten. Heb je vragen over de producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact op.
 

Kies een zonnige plek

Het belangrijkste is dat je de solar lamp op een zonnige plek hangt of plaatst. De zon laadt de solar accu of batterijen die in de lamp zitten automatisch op met zonne-energie. Hoe meer zon overdag, hoe langer de verlichting zal schijnen zodra het donker wordt 's avonds.
 

Gebruik van de ON/OFF knop

Er zit een ON/OFF knop op de solarlamp. Deze knop is om de dag/nacht-sensor in te schakelen. Ons advies is om de lamp na aankoop eerst 1 á 2 dagen in de zon te laten opladen met de knop of OFF. Zo wordt het solarlampje eerst goed opgeladen met zonne energie. Zet daarna de knop op ON en je zult zien dat de lamp zodra het donker wordt automatisch aan gaat! Je kunt de knop nu gewoon op ON laten staan en genieten van de lamp. De lamp zal alles nu zelf automatisch doen!

© 2020 - 2021 Enjoythesun.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel