Blog

Tips en informatie over onze energiezuinige tuinverlichting en buitenlampen. Lees ze hier op onze blog!

Sorteer op
 • Waarom batterij in een solar lamp?
  Waarom batterij in een solar lamp?

  Oplaadbare batterij in een solar lampEen veel gestelde vraag die wij krijgen is: ''Waarom zit er een batterij in een solar lamp?'' Omdat solar lampen op zonne-energie werken verwachten veel mensen het niet dat er ook een batterij…

 • Wat zijn de beste solar lampen 2024?
  Wat zijn de beste solar lampen 2024?

  Een overzicht van de beste solar lampen 2024U bent op zoek naar de beste solar tuinverlichting 2024 voor uw buitenruimte maar vindt het lastig om een goede keuze te maken uit alle beschikbare solar lampen. Wij zullen u hiermee…

 • Hoeveel zon heeft een solar lamp nodig?
  Hoeveel zon heeft een solar lamp nodig?

  Hoeveel zon heeft een solar lamp nodig?De hoeveelheid zon overdag is erg belangrijk voor de felheid en duur van solar lampen in de avond. Een solar lamp en/of het zonne-paneel van de lamp moet buiten op een zo zonnig mogelijke…

 • Welk lichtsnoer voor buiten?
  Welk lichtsnoer voor buiten?

  Het voordeel van een lichtsnoer buiten is dat je met één keer het snoer te bevestigen een hele buitenruimte kunt decoreren en verlichten. Ook bij ons zijn lichtsnoeren een veel besteld product uit ons assortiment.

 • Waar op letten bij solar verlichting?
  Waar op letten bij solar verlichting?

  Je wilt graag solar tuinverlichting of buitenlampen gaan kopen voor je terras, tuin of balkon maar vraagt je af waar je eigenlijk op moet letten bij het kopen van solar verlichting. Hier een goed overzicht belangrijke punten.

 • Wat is solar tuinverlichting?
  Wat is solar tuinverlichting?

  Solar tuinverlichting is LED verlichting die werkt op de energie van de zon. Al onze buitenlampen op zonne-energie hebben een zonnepaneel wat verbonden is met de lamp. Dit zit mooi verwerkt in/op de lamp.

 • De voordelen van solar tuinverlichting
  De voordelen van solar tuinverlichting

  Solar tuinverlichting heeft vele voordelen waar iedereen van kan profiteren zoals u ziet! Een gebruiksvriendelijke, eenvoudige verlichtings oplossing voor uw tuin, terras of balkon. Energiezuinig en weinig tot geen extra kosten!

 • Hoe werkt solar buitenverlichting met sensor?
  Hoe werkt solar buitenverlichting met sensor?

  Solar buitenlampen met een bewegings sensor zijn over het algemeen vooral solar wandlampen. Deze wandlampen zijn ideaal voor plaatsing bij uw voor/achter deur, carport en tuinhuisje.

 • Solar tuinverlichting in de winter
  Solar tuinverlichting in de winter

  Gelukkig blijft solar tuinverlichting in ontwikkeling en worden deze steeds beter geschikt voor alle seizoenen. Dit is iets waar wij bij Enjoythesun ook zeker op letten!

 • Wat is de beste solar tuinverlichting?
  Wat is de beste solar tuinverlichting?

  Om het allemaal nog overzichtelijker te maken voor u hebben wij de best presterende solar tuinverlichting bij elkaar gevoegd bij onze solar tuinverlichting professioneel. Mooie solar buitenlampen van de beste kwaliteit.

 • Hoe lang branden solar lampen?
  Hoe lang branden solar lampen?

  In optimale omstandigheden met een volledig opgeladen batterij door de zon zullen de meeste solar lampen ongeveer 6 tot 8 uur branden in de avond. Sommige solar lampen zullen zelfs tot wel 12 uur lang licht geven.

 • Hoe werkt solar tuinverlichting?
  Hoe werkt solar tuinverlichting?

  Wij gaan u de werking van solar tuinverlichting zo eenvoudig mogelijk uitleggen. Solar tuinverlichting heeft de beschikking over een bijgevoegd zonne-paneel. Dit kan op de solar lamp zelf zitten of via een snoer verbonden.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss