Sorteer op
 • Nieuw!

  Solar Wandlamp - Vigo - 8 Lumen
  Solar Wandlamp - Vigo - 8 Lumen
  € 17,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Wandlamp - Maryland - 15 Lumen
  Solar Wandlamp - Maryland - 15 Lumen
  € 19,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Wandlamp - Indiana - 15 Lumen
  Solar Wandlamp - Indiana - 15 Lumen

  Een mooie solar wandlamp Indiana met warm wit licht van 15 Lumen. Standaard meegeleverd in de doos is bevestigingsmateriaal waarmee de wandlamp eenvoudig en snel aan hout en/of steen gemonteerd kan worden.

  € 22,95
 • Solar Wandlamp - Blad Wand Deco - 61 cm
  Solar Wandlamp - Blad Wand Deco - 61 cm

  Een zonnige, solar wandlamp van metaal met een zeer decoratief blad design. Eenvoudig te bevestigen bij u buiten aan uw schutting of buiten wand.

  € 22,95
 • Solar Wandlamp - Bloem Wand Deco - 61 cm
  Solar Wandlamp - Bloem Wand Deco - 61 cm

  Een zonnige, solar wandlamp van metaal met een zeer decoratief bloem design. Eenvoudig te bevestigen bij u buiten aan uw schutting of buiten wand.

  € 22,95
 • Solar Wandlamp - Vlinder Wand Deco - 20 cm
  Solar Wandlamp - Vlinder Wand Deco - 20 cm

  Een zonnige, solar wandlamp van metaal met een zeer decoratief vlinder design. Eenvoudig te bevestigen bij u buiten aan uw schutting of buiten wand.

  € 17,95
 • Solar Wandlamp - Vogel Wand Deco - 20 cm
  Solar Wandlamp - Vogel Wand Deco - 20 cm

  Een zonnige, solar wandlamp van metaal met een zeer decoratief vogel design. Eenvoudig te bevestigen bij u buiten aan uw schutting of buiten wand.

  € 17,95
 • USB oplaadbaar

  Solar wandlamp up down - Maine - 50 Lumen
  Solar wandlamp up down - Maine - 50 Lumen

  De Maine solar wandlamp is een mooie RVS/kunststof up en down wandlamp die eenvoudig met de bijgeleverde bevestigingsbeugel op diverse muren en schuttingen bevestigd kan worden. Snel geleverd uit eigen voorraad bij Enjoythesun!

  € 39,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Wandlamp - Minnesota - 100 Lumen
  Solar Wandlamp - Minnesota - 100 Lumen

  Mooie solar wandlamp met echt glas! Deze wandlamp is bekend van De Grote Tuinverbouwing SBS6.

  € 44,95
 • USB oplaadbaar

  Solar wandlamp up down - Ohio - 50 Lumen
  Solar wandlamp up down - Ohio - 50 Lumen

  Een mooie RVS/kunststof up en down wandlamp die eenvoudig met de bijgeleverde bevestigingsbeugel op diverse muren en schuttingen bevestigd kan worden. De lamp is voorzien van 5 warm witte LEDs.

  € 39,95
 • USB oplaadbaar

  Solar wandlamp met sensor - Oregon - 50 Lumen
  Solar wandlamp met sensor - Oregon - 50 Lumen

  Een mooie RVS solar wandlamp met bewegingssensor die eenvoudig met 2 schroeven en pluggen op diverse muren en schuttingen bevestigd kan worden. De lamp is van echt glas met een warm wit LED filament.

  € 29,95
 • Solar Wandlamp - Amsterdam - 30 Lumen
  Solar Wandlamp - Amsterdam - 30 Lumen

  Een mooie vierkante wandlamp ''Amsterdam'' van LuxForm! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. Ideaal voor bij uw deur, oprit, schutting of tuinhuisje!

  € 44,95
 • Solar Wandlampen - Maroc - Set van 4
  Solar Wandlampen - Maroc - Set van 4

  Mooie set van 4 solar wandlampen in Arabische stijl. Deze wandlampen zijn ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door de 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Ideaal voor schuurtjes

  Solar Schuurlamp - Wandlamp - 50 Lumen
  Solar Schuurlamp - Wandlamp - 50 Lumen

  Ideale lamp voor schuurtjes en bijgebouwen op zonne-energie! Met klassieke uitstraling en helder 50 Lumen Led-verlichting. Door middel van trekkoord makkelijk aan en uit te doen.

  € 27,95
 • Hoge lichtopbrengst!

  Solar schijnwerper met sensor - Floodlight 500
  Solar schijnwerper met sensor - Floodlight 500

  Mooie solar schijnwerper (500Lumen!) voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 49,95
 • Solar wandlamp met sensor - Welcome Light
  Solar wandlamp met sensor - Welcome Light

  Een mooie wandlamp met sensor voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Solar wandlamp met sensor - Wall Spot
  Solar wandlamp met sensor - Wall Spot

  Dit is een ideale wandlamp voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • -17%

  Solar Wandlampen - Premier Wall - Set van 4
  Solar Wandlampen - Premier Wall - Set van 4

  Dit set van 4 solar wandlampen is ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 35,95 € 29,95
 • Bestseller!

  Solar Wandlamp - Sun - 17 Leds
  Solar Wandlamp - Sun - 17 Leds

  Een zonnige, solar wandlamp met 17 warm witte micro LEDs. Erg mooi aan uw schutting, wand of muur! Met behulp van het ingebouwde solarpaneel zal deze wandlamp zichzelf automatisch opladen met zonne-energie.

  € 24,95
Sorteer op

Wandlampen voor buiten

Effectieve, sfeervolle verlichting voor aan uw schutting of muur is mogelijk met een wandlamp buiten uit ons ruime assortiment solar en usb wandlampen! Onze buiten wandlampen zijn gemakkelijk te plaatsen, eenvoudig in gebruik en komen in vele designs. Voor ieders smaak en stijl is er een wandlamp te vinden in ons brede aanbod wandlampen voor buiten!

Enjoythesun heeft een ruim aanbod solar wandlampen, dit zijn mooie wandlampen voor buiten die overdag worden opgeladen door zonne-energie. Door middel van de ingebouwde schemersensor zal de led verlichting in de wandlamp automatisch gaan branden zodra het donker genoeg is. U hoeft solar wandlampen enkel eenmaal te plaatsen aan uw buiten wand, muur of schutting en daarna doet de lamp alles zelf!

Daarnaast hebben wij ook wandlampen die zowel door zonne-energie en een bijgeleverde usb kabel opgeladen kunnen worden. De usb oplaadbare wandlampen combineren deze beide oplaadmogelijkheden en zijn daardoor een kwalitatieve optie voor wandverlichting buiten het hele jaar rond.

Wandlamp met een bewegingssensor

Veel gevraagd is een wandlamp die (extra) fel oplicht zodra er iemand langs loopt. Dit is fijn als extra verlichting voor bij uw buitendeur, tuinhuis of schuurtje maar zorgt er ook voor dat u het opmerkt als er beweging is bij u buiten. De wandlamp met bewegingssensor zal dit namelijk oppikken en extra fel gaan branden. Vooral in de wintermaanden is het erg vroeg donker buiten en eerder stil op straat. Een wandlamp met bewegingssensor kan dan zorgen voor een extra gevoel van veiligheid en zorgt ervoor dat beweging bij u buiten word opgemerkt binnen de straal van de bewegingssensor. Wandlampen met sensor zijn net zoals al onze wandlampen voor buiten eenvoudig te bevestigen en worden geleverd met het juiste bevestigingsmateriaal.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss