Sorteer op
Sorteer op

Lichtsnoeren voor buiten

Een lichtsnoer buiten is een lichtslinger met meerdere lampjes eraan die opgehangen kan worden bij de buitenruimte die u graag sfeervol verlicht wilt hebben. Lichtsnoeren zijn er in vele lengtes en komen met verschillende aantallen lampjes eraan. Onze lichtsnoeren hebben led lampjes, wat ze zeer duurzaam maakt, en komen in aantallen tot wel 200 lampjes aan een snoer.

Hang het lichtsnoer eenvoudig op de gewenste plek bij u buiten. Onze lichtsnoeren zijn vooral populair om op te hangen bij een terras, op een balkon en in een boom of pergola! Doordat de meeste van onze lichtsnoeren op zonne-energie werken en dus met een bijgevoegd zonne-paneel komen is de installatie van deze solar lichtsnoeren erg gemakkelijk! Het zonne-paneel zit aan de slinger vast met extra snoerlengte en kan flexibel en eenvoudig op de gewenste (zonnige) plek geprikt/geplaatst worden.

Onze buiten lichtsnoeren zijn energiezuinig

Onze lichtsnoeren voor buiten werken op zonne-energie en/of via usb oplaadfunctie. Dit maakt ze de energiezuinigste optie voor buiten lichtsnoeren die online beschikbaar zijn! Een ruim aanbod solar lichtsnoeren met veel verschillende designs en stijlen kunt u zeker bij ons vinden. Daarnaast hebben wij ook lichtsnoeren en slingers die zonne-energie combineren met een usb oplaad functie, dit maakt ze een goede optie als u op zoek bent naar led snoerverlichting voor het hele jaar rond en geen gedoe wilt met elektriciteitskabels en stopcontacten aanleggen. Ook deze usb oplaadbare lichtsnoeren zijn er in verschillende designs en soorten verlichting.

De nieuwste generatie solar lichtsnoeren zijn de all year round lichtsnoeren met intelligente 365 functie. Hiermee doseert de lamp zelf hoe fel licht het geeft in de avond afhankelijk van de hoeveelheid zonne-energie die het heeft kunnen opslaan overdag. Hiermee zorgt de lamp ervoor dat zowel in de zomer en winter er lang licht is. Extra slim en energiezuinig dus!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss