Sorteer op
 • USB oplaadbaar

  Solar Vloerlamp Bamboe - Okinawa - 170 cm
  Solar Vloerlamp Bamboe - Okinawa - 170 cm

  Een super mooie solar vloerlamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 900 Lumen! De Okinawa solar vloerlamp is een echte eye-catcher bij u buiten en zorgt voor mooie, duurzame buitenverlichting.

  € 299,95
 • USB oplaadbaar/Hoge lichtopbrengst!

  Solar Tuinsteker Oklahoma - 150 Lumen - USB Oplaadbaar
  Solar Tuinsteker Oklahoma - 150 Lumen - USB Oplaadbaar

  Een perfecte solar staande lamp om uw entree te verlichten. Met de meegeleverde installatie-materialen kan deze zeer mooie buitenlamp zowel op een harde als zachte ondergrond bevestigd worden.

  € 137,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Tuinsteker Arizona - Met Bewegingssensor - USB Oplaadbaar
  Solar Tuinsteker Arizona - Met Bewegingssensor - USB Oplaadbaar

  Ideale staande lamp/tuinsteker voor extra verlichting bij uw tuinpaden, terras of bij uw buiten schuur! Met de meegeleverde installatiematerialen kan deze mooie buitenlamp zowel op een harde als zachte ondergrond bevestigd worden.

  € 39,95
 • Solar Staande Buitenlamp - Killarney - 15 Lumen
  Solar Staande Buitenlamp - Killarney - 15 Lumen

  Mooie statieflamp op zonne-energie die door zijn tripod design en solar led verlichtig een echte aanwinst is voor bij u buiten! De Killarney solar staande lamp heeft 2 Leds met een lichtopbrengst van 15 Lumen.

  € 49,95
 • Solar Staande Buitenlamp - Longford - 15 Lumen
  Solar Staande Buitenlamp - Longford - 15 Lumen

  De Longford staande lamp is perfect voor bij uw lounge set! Deze staande lamp werkt op zonne-energie en is draadloos, daardoor is de lamp eenvoudig overal te plaatsen zonder gedoe met ingewikkelde installaties en snoeren.

  € 49,95
 • Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Multicolor
  Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Multicolor

  Deze solar tuinsteker met 6 led lampjes met multicolor is eenvoudig te plaatsen bij u buiten. De led lampjes lijken op vuurvliegjes in de avond en geven sfeervolle multicolor verlichting in de avond.

  € 9,95
 • Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Warm Wit
  Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Warm Wit

  Deze solar tuinsteker met 6 led lampjes is eenvoudig te plaatsen bij u buiten. De led lampjes lijken op vuurvliegjes in de avond en geven sfeervolle warm witte verlichting in de avond.

  € 9,95
 • Solar Retro Vloerlamp - 88 cm
  Solar Retro Vloerlamp - 88 cm

  Een erg mooie retro solar staande buitenlamp van 88 cm hoog! Deze tripod staande lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, retro design en warme licht!

  € 32,95
 • Solar Retro Vloerlamp - 86 cm
  Solar Retro Vloerlamp - 86 cm

  Een erg mooie retro solar staande buitenlamp van 86 cm hoog! Deze tripod staande lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, retro design en warme licht!

  € 34,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Lantaarnpaal - Minnesota - 100Lumen
  Solar Lantaarnpaal - Minnesota - 100Lumen

  Mooie, vierkante solar lantaarnpaal van 108 cm hoog met echt glas! De lamp is eenvoudig te monteren met op een harde ondergrond. Het warm witte LED licht geeft tot wel 100 Lumen licht!

  € 69,95
 • Solar Pauw - Tuinsteker - 92 cm
  Solar Pauw - Tuinsteker - 92 cm

  Een mooie solar pauw op een tuinsteker. Met ingebouwde LED verlichting een echte aanwinst voor bij u buiten! Zet de solar pauw op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 27,95
 • Bestseller!

  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm
  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm

  Een mooie, roze flamingo op een tuinsteker. Met ingebouwde solar verlichting een echte aanwinst voor bij u buiten! Zet de solar flamingo op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 27,95
 • Solar Staande Buitenlamp - Amsterdam - 30 Lumen
  Solar Staande Buitenlamp - Amsterdam - 30 Lumen

  Een mooie vierkante staande lamp Amsterdam van 95 cm hoog! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. De lamp geeft een warm LED licht van wel 30 Lumen.

  € 49,95
 • -15%

  Solar Tuinstekers - Maroc - Set van 4
  Solar Tuinstekers - Maroc - Set van 4

  Het Maroc set van 4 is een set van 4 mooie tuinprikkers op zonne-energie! Zowel overdag als 's avonds een mooie aanwinst bij u buiten met het decoratieve, Marokkaanse design.

  € 32,95 € 27,95
 • -14%

  Solar Tuinstekers - Biba - Set van 8
  Solar Tuinstekers - Biba - Set van 8

  Het Biba set van 8 is een set van 8 mooie tuinprikkers op zonne-energie! Zowel overdag als 's avonds een mooie aanwinst bij u buiten met het decoratieve, Arabische design.

  € 34,95 € 29,95
 • Solar Staande Buitenlamp - Tripod Limelight - 104 cm
  Solar Staande Buitenlamp - Tripod Limelight - 104 cm

  Een prachtige retro solar staande lamp van 104 cm hoog! Deze tripod lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, retro design en warme licht!

  € 39,95
 • Solar Tuinstekers - Rabat Lantern - Set van 2
  Solar Tuinstekers - Rabat Lantern - Set van 2

  De Rabat lantaarns zijn een set van 2 mooie solar lantaarns met bijbehorende prikkers! De prikkers zijn makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin.

  € 29,95
 • USB oplaadbaar

  Staande Buitenlamp - Beehive Tripod - USB oplaadbaar
  Staande Buitenlamp - Beehive Tripod - USB oplaadbaar

  De Beehive Tripod is een erg mooie staande buitenlamp van 64 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Zodra de lamp gaat branden zal het bijenkorfmotief zorgen voor een prachtig lichtschijnsel rondom de lamp.

  € 44,95
 • Solar Vogeltjes - Tuinstekers - Set van 3
  Solar Vogeltjes - Tuinstekers - Set van 3

  Een erg leuk set van 3 solar vogeltjes op een tuinprikker. Leuk bij uw terras, in een bloempot of in uw tuinborders! Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van de vogeltjes en 's avonds erg sfeervol door de verlichting.

  € 27,95
 • Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds
  Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds

  De Starburst solar tuinsteker met 120 Leds is een erg mooie toevoeging bij u buiten! Mooi als pad-verlichting of in uw borders. De solar Led lampjes gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden.

  € 14,95
 • Bekend van De Grote Tuinverbouwing SBS6!

  Staande Buitenlamp - Chelsea Tripod - USB oplaadbaar
  Staande Buitenlamp - Chelsea Tripod - USB oplaadbaar

  De Chelsea Tripod is een erg mooie staande buitenlamp van 67 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze statieflamp heeft een USB oplaadfunctie en is zodoende het hele jaar rond een echte aanwinst voor bij u buiten.

  € 39,95
 • Bestseller!

  Solar Tuinstekers - Osman Lantern - Set van 2
  Solar Tuinstekers - Osman Lantern - Set van 2

  Een set van 2 solar tuinstekers met vlam-effect op zonne-energie! Makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin. Deze solar lampen zijn erg mooi als verlichting voor uw tuinpaden.

  € 27,95
 • Solar Tuinsteker - Forest - 43 cm
  Solar Tuinsteker - Forest - 43 cm

  Een prachtige solar tuinprikker van 43 cm hoog met decoratief motief!
  Deze lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke design en warme licht!

  € 9,95
 • Leuk bij uw vijver

  Solar Kikkers - Tuinstekers - Set van 2
  Solar Kikkers - Tuinstekers - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers op een tuinsteker. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk in uw tuin, in een bloempot of bij uw vijver!

  € 22,95
 • Enjoythesun's Keuze

  Solar Tuinsteker - Metalen Bloem - 85 cm
  Solar Tuinsteker - Metalen Bloem - 85 cm

  Prachtige, metalen bloem met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De bloem geeft een erg mooi licht vanuit de grote bol in het hart van de bloem.

  € 24,95
 • Bekend van KRO magazine!

  Solar Fakkel - Vlameffect - Zonnefakkel 75 cm
  Solar Fakkel - Vlameffect - Zonnefakkel 75 cm

  Solar fakkel met vlameffect! Erg mooie verlichting in uw tuin zodra het donker begint te worden. Mooi als pad-verlichting of in uw borders. Met IP55 is deze solar fakkel ook goed beschermd tegen regen en spatwater.

  € 16,95
Sorteer op

Staande lampen voor buiten

Een staande buitenlamp is ideaal voor vele ruimtes bij u buiten. Met staande lampen kunt u eenvoudig en sfeervol tuinpaden en opritten verlichten. Hier zijn vooral onze solar tuinstekers zeer geschikt voor! Daarnaast is een staande buitenlamp onmisbaar op uw terras, balkon of bij uw favoriete zitplek buiten. Een staande lamp zal voor extra verlichting zorgen in de avond en ervoor zorgen dat u extra kunt genieten van uw sfeervol verlichte buitenplek! Een staande lamp is eenvoudig te plaatsen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal of door het design van de lamp zelf. Tuinstekers en prikkers kunnen eenvoudig op de gewenste plek in uw tuin in grond gestoken worden. Tripod buitenlampen zijn door hun driepoot design snel een eenvoudig te plaatsen bij u buiten, dit kan zowel op een harde als zachtere ondergrond.

Ruim aanbod designs staande buitenlampen

Het aanbod staande buitenlampen is bij ons heel divers! Wij hebben solar staande buitenlampen en usb oplaadbare staande buitenlampen in ons assortiment, beide soorten staande lampen zijn zeer energiezuinig, duurzaam en makkelijk in gebruik! Kies de gewenste tripod staande lamp, vloerlamp of tuinsteker bij u buiten en laat u verrassen door het sfeervolle licht in de avond. Door de inwendige inbouw van een schemersensor en/of timer zullen de staande buitenlampen in de avond automatisch gaan branden en heeft u hier geen omkijken meer naar!

Bent u op zoek naar sfeervolle staande lampen die op een bijzondere manier uw buiten ruimte verlichten? Zoek dan niet verder en laat u verrassen door onze solar tuinfakkels! Kwalitatieve led vlamverlichting gecombineerd met een stevig fakkel design. In de avond zal het lijken alsof u echte tuinfakkels aan heeft bij u buiten en er voor zorgen u nog meer kunt genieten van uw sfeervol verlichte buiten ruimte. Deze solar tuinfakkels laden overdag op met zonne-energie en zijn met een cool flame systeem wat ervoor zorgt dat zij veilig voor kinderen en/of huisdieren zijn en u er dus niet extra op hoeft te letten.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss