Sorteer op
 • USB oplaadbaar

  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 900 Lumen
  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 900 Lumen

  Een super mooie solar tafellamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 900 Lumen! De Okinawa solar tafellamp/lantaarn is een echte eye-catcher bij u buiten en zorgt voor mooie, duurzame buitenverlichting.

  € 69,95
 • Solar Tafellamp - Swindon - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Swindon - Vlameffect

  De Swindon tafellamp is een unieke, duurzame solar tafellamp van metaal met vlamverlichting. De perfecte solar tafellamp voor nog meer sfeer en mooie verlichting bij u buiten!

  € 32,95
 • Binnenkort beschikbaar!

  Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  € 34,95
 • Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn Amber met warm wit licht. Deze solar lantaarn is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95
 • Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn met warm wit licht. Deze solar lantaarn Smokey is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95
 • Bestseller!

  Solar Lantaarn Vintage - Met Vlameffect - 31 cm
  Solar Lantaarn Vintage - Met Vlameffect - 31 cm

  Een bijzonder mooie vintage solar lantaarn voor bij u buiten! De solar lantaarn is 31 cm hoog en staat mooi op uw buiten tafel, terras of tuintafeltje.

  € 27,95
 • Solar Lantaarn - Met Vlameffect - 35 cm
  Solar Lantaarn - Met Vlameffect - 35 cm

  Een bijzonder mooie solar lantaarn voor bij u buiten! De solar lantaarn is 35 cm hoog en staat mooi op uw buiten tafel, terras of tuintafeltje.

  € 27,95
 • USB oplaadbaar

  Edessa - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Edessa - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Edessa buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 21 cm hoog. Een topper het hele jaar rond voor bij u buiten of binnen. Snel geleverd uit eigen voorraad bij Enjoythesun!

  € 37,95
 • USB oplaadbaar

  Damascus - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Damascus - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Damascus buitenlamp is een erg mooie usb tafel/hanglamp van 23 cm hoog. Een topper het hele jaar rond voor bij u buiten of binnen!

  € 37,95
 • USB oplaadbaar

  Tripolis - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Tripolis - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Tripolis buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 27 cm hoog. Een topper het hele jaar rond voor bij u buiten of binnen!

  € 37,95
 • Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen
  Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen

  Een mooie vierkante tafellamp ''Amsterdam'' van LuxForm! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. Makkelijk te verplaatsen door zijn compacte design.

  € 39,95
 • Solar Buitenlamp - Carlow - 29 cm
  Solar Buitenlamp - Carlow - 29 cm

  De Carlow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 29 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 33,95
 • Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm
  Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm

  De Wicklow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 21 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 32,95
 • Solar Buitenlamp - Tortoli - 25 cm
  Solar Buitenlamp - Tortoli - 25 cm

  De Tortoli solar buitenlamp is een erg mooie, sfeervolle lamp die geweldig staat op uw buitentafel. Ook kan deze solar buitenlamp door middel van de hangboog opgehangen worden.

  € 34,95
 • Solar Lantaarns - Festival Lantern - Set van 2
  Solar Lantaarns - Festival Lantern - Set van 2

  Mooie set van 2 solar lantaarns met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door hun mooie, bronzen design en vlameffect verlichting!

  € 19,95
 • Bestseller!

  Solar Buitenlamp - Ibiza Large - 34 cm
  Solar Buitenlamp - Ibiza Large - 34 cm

  De Ibiza Large is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 44,95
 • Solar Buitenlamp - Ibiza Small - 26 cm
  Solar Buitenlamp - Ibiza Small - 26 cm

  De Ibiza Small is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 39,95
 • Bestseller!

  Tarsus - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Tarsus - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Tarsus buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 23 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie (+ USB oplaadkabel 1,5m lang)

  € 39,95
 • USB oplaadbaar

  Palmyra - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Palmyra - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Palmyra buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 27 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie (+ USB oplaadkabel 1,5m lang)

  € 39,95
 • Bestseller!

  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm
  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm

  Mooie solar tafellamp in Marokkaanse stijl van 23 cm hoog! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en verlichting 's avonds.

  € 29,95
 • Bekend van De Grote Tuinverbouwing SBS6!

  Chelsea - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Chelsea - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Chelsea tafellamp is een erg mooie tafellamp van 27 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie en is zodoende het hele jaar rond een echte aanwinst voor bij u buiten.

  € 39,95
 • Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect
  Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect

  Mooie solar lantaarn met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en vlameffect verlichting!

  € 19,95
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect

  Prachtige tafellamp van 22 cm hoog met vlamverlichting. Een unieke, duurzame solar tafellamp. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!).

  € 32,95
 • Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect

  De Vogue tafellamp is een unieke, duurzame solar tafellamp met vlamverlichting. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!)

  € 32,95
Sorteer op

Tafellampen voor buiten

Wilt u uw buitentafel, terras of balkon verlichten met een mooie buitenlamp? Kijk dan bij ons ruime assortiment tafellampen en kies een mooie, energiezuinige tafellamp voor buiten! Een tafellamp is eenvoudig te plaatsen op uw buitentafel en zorgt voor sfeervolle buitenverlichting in de avond. Bij Enjoythesun is er een ruime keuze uit verschillende designs en stijlen tafellampen. Wij hebben zowel moderne tafellampen als retro tafellampen. Ook kunt u kiezen uit tafellampen met warm wit licht, vlamverlichting of kaars-verlichting. Kies een tafellamp voor buiten uit ons ruime assortiment en zorg voor de gewenste verlichting op uw tuintafel!

Solar tafellampen zijn energiezuinig, duurzaam en zeer eenvoudig in gebruik. Door de vele voordelen van deze tafellampen op zonne-energie bieden wij hier een ruim assortiment van aan in onze webshop. Een solar tafellamp werkt helemaal zelf op zonne-energie en door de ingebouwde schemersensor gaat de led verlichting automatisch branden in de avond. Plaats een solar tafellamp op uw terras tafel, balkon of tuintafel en zie hoe deze energiezuinige tafellamp een goede keus is als tafellamp buiten!

Tafellamp buiten met kaars verlichting

Tafellampen met kaars verlichting zijn een uitstekende optie als u op zoek bent naar sfeervolle buiten tafellampen. Bij onze usb oplaadbare tafellampen is er een ruim aanbod van buiten tafellampen met ingebouwde led kaars verlichting. De led lampjes in de lamp gaan op en neer en geven een sfeervol licht af wat doet lijken op een kaars in de lamp. De usb tafellampen komen met een usb kabel waar ze eenvoudig en snel mee opgeladen kunnen worden. Daarnaast hebben veel van deze oplaadbare tafellampen een ingebouwde timer die voor nog meer gebruikersgemak zorgt! Kies voor een usb oplaadbare tafellamp als sfeervolle tafellamp met een bijzonder fraai design. Wij zorgen dat de tafellamp snel bij u geleverd is!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss