Sorteer op
Sorteer op

Tuinspots voor buiten

Een tuinspot voor buiten is een mooie manier om met led verlichting een object (extra) te verlichten. De tuinspot kan door de prikker eenvoudig op de gewenste plek buiten geprikt worden en zijn bundel van licht uit de spot laten schijnen. Een tuinspot is goede optie om bomen, struiken of opritten extra te laten oplichten. Onze spots hebben geen extra bekabeling nodig en zijn eenvoudig te plaatsen bij u buiten. Laat uw boom, gevel op tuinbeeld extra in de spotlight staan door onze prikspots voor buiten!

Prikspots zijn eenvoudig te plaatsen buiten

Doordat onze buiten prikspots opgeladen worden door zonne-energie en/of een usb oplaadfunctie zijn deze eenvoudig te plaatsen zonder extra bekabeling of snoeren. Prik de tuinspot in de grond en zie deze in de avond automatisch oplichten door de ingebouwde schemersensor. Onze solar tuinspots werken op zonne-energie en hebben een zonne-paneel verwerkt aan de bovenkant van de spot of hebben een zonne-paneel verbonden met de spots. Dit laatste is vooral het geval bij prikspot sets. Hierbij heb je in één de beschikking over meerdere buitenspots die geplaatst kunnen worden langs een oprit, tuinpad of vijver.

Onze professionele solar prikspots hebben naast hun zonne-paneel ook de beschikking over een usb oplaad functie. Deze usb oplaadbare tuinspots combineren zonne-energie met een usb oplaadbare functie en zijn hiermee een goede keuze voor kwalitatieve, energiezuinige spots voor buiten!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss