Veel gestelde vragen

☀️ Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij werken met een eigen voorraad en kunnen uw bestelling dus snel verzenden. Bestellingen die voor 21:00 op een werkdag worden besteld kunt u de volgende werkdag verwachten. Bekijk alle levertijden hier.

☀️ Gaat de lamp automatisch aan zodra het donker word?

Jazeker, al onze buitenlampen hebben een ingebouwde schemersensor of timer. U moet de ON/OFF knop wel eerst even op ON zetten zodat de sensor of timer gaat werken.

☀️ Ik heb mijn solar lamp ontvangen, maar deze gaat niet branden 's avonds. Hoe komt dit?

De ON/OFF knop moet op ON gezet worden, anders gaat de lamp zodra het donker word niet branden. Indien dit niet helpt kan het zijn dat de heroplaadbare batterij die in de lamp zit (meestal vlakbij het zonne-paneel) los is gegaan tijdens de verzending. Controleer dan even de batterij en plaats deze opnieuw in de batterijhouder. Wij hebben ook een instructievideo waarin gedemonstreerd word met behulp van onze Daisy solarlamp hoe makkelijk de lamp geinstalleerd word na ontvangst.

☀️ Hoeveel uur zal de solar lamp branden 's avonds?

Dat is per seizoen verschillend. Wij kunnen u de volgende indicatie voor de brandduur in de verschillende seizoenen geven: Lente 4-6 uur / Zomer 6-8 uur / Herfst 3-5 uur / Winter 2-4 uur

☀️ Zijn de buitenlampen weer en regenbestendig?

Al onze lampen zijn buitenlampen en dus weer en regen en/of spatwaterbestendig. Kijk bij de IP bescherming van het product of deze spatwaterbestendig/regenbestendig is. Hoe hoger de IP bescherming hoe beter de lamp beschermd is tegen weer en water.

☀️ Zijn solar lampen geschikt voor de winter?

Onze professionele solar lampen zijn geschikt voor alle seizoenen. Deze zijn ook eventueel bij te laden met de USB oplaadfunctie. Deze zijn dus ook uitermate geschikt voor de wintermaanden. Overige solar lampen kunnen ook gebruikt worden in de winter, maar zullen vanwege kortere oplaadtijd en minder zon wel minder lang branden 's avonds.

☀️ Mijn solar lamp zit vast met een TRY ME/ TEST knop aan de doos. Hoe maak ik deze los?

Wij hebben een overzichtelijke instructievideo waarin u snel en duidelijk ziet hoe u deze makkelijk kunt losmaken.


Ruim en uniek assortiment solar tuinverlichting

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solar tuinverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss