Veel gestelde vragen

 

☀️ Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij werken met een eigen voorraad en kunnen uw bestelling dus snel verzenden. Bestellingen die naar Nederland en België worden verzonden kunt u binnen 2 werkdagen verwachten. Bestellingen naar Duitsland en Frankrijk kunt u binnen 3 werkdagen verwachten.

 

☀️ Gaat de lamp automatisch aan zodra het donker word?

Jazeker, al onze lampen en tuindecoratie hebben een ingebouwde schemersensor of timer. U moet de ON/OFF knop wel eerst even op ON zetten zodat de sensor of timer gaat werken.

 

☀️ Ik heb mijn lamp ontvangen, maar deze gaat niet branden 's avonds. Hoe komt dit?

De ON/OFF knop moet op ON gezet worden, anders gaat de lamp zodra het donker word niet branden. Indien dit niet helpt kan het zijn dat de heroplaadbare batterij die in de lamp zit (meestal vlakbij het zonne-paneel) los is gegaan tijdens de verzending. Controleer dan even de batterij en plaats deze opnieuw in de batterijhouder. Wij hebben ook een instructievideo op onze HOME pagina staan waarin gedemonstreerd word met behulp van onze Daisy lamp hoe makkelijk de lamp geinstalleerd word na ontvangst.

 

☀️ Hoeveel uur zal de lamp branden 's avonds?

Dat is per seizoen verschillend. Wij kunnen u de volgende indicatie voor de brandduur in de verschillende seizoenen geven: Lente 4-6 uur / Zomer 6-8 uur / Herfst 3-5 uur / Winter 2-4 uur

 

☀️ Zijn de lampen weer en regenbestendig?

Al onze lampen zijn buitenlampen en dus weer en regen en/of spatwaterbestendig. Kijk bij de IP bescherming van het product of deze spatwaterbestendig/regenbestendig is. Hoe hoger de IP bescherming hoe beter de lamp beschermd is tegen weer en water.

 

☀️ Zijn solar lampen geschikt voor de winter?

Onze All Year Round lampen zijn geschikt voor alle seizoenen. Deze zijn ook eventueel bij te laden met de USB oplaadfunctie. Deze zijn dus ook uitermate geschikt voor de wintermaanden. Overige solar lampen kunnen ook gebruikt worden in de winter, maar zullen vanwege kortere oplaadtijd en minder zon wel minder lang branden 's avonds.

 

☀️ Mijn lamp zit vast met een TRY ME/ TEST knop aan de doos. Hoe maak ik deze los?

Wij hebben een overzichtelijke instructievideo op onze HOME pagina waarin u snel en duidelijk ziet hoe u deze makkelijk kunt losmaken.

 

☀️ Helaas zijn enkele lampjes van de All Year Round snoeren kapot gegaan, heeft u ook reserve lampjes?

Jazeker, bij onze accessoires vind u reservelampjes voor de All Year Round lichtsnoeren. Zo hoeft u enkel een vervangend lampje aan te schaffen in plaats van een heel nieuw snoer!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss