Sorteer op
 • Bestseller!

  Daisy Cow - Solar Koe - Metaal
  Daisy Cow - Solar Koe - Metaal

  Wie wil er nou niet Daisy de koe in zijn/haar tuin hebben?! Dit ó zo leuke tuinbeeld op zonne-energie is een leuke toevoeging bij iedereen buiten!

 • Solar Haan 44 cm - Metaal
  Solar Haan 44 cm - Metaal

  Deze metalen haan met verlichting op zonne-energie is een prachtige toevoeging aan uw tuin! Er zitten 2 verschillende lichtfuncties op deze solar haan, namelijk wit licht of mulicolor. Dit kunt u zelf handmatig instellen.

  € 34,95
 • Brown Owl - Bruine Solar Uil 15 cm
  Brown Owl - Bruine Solar Uil 15 cm

  Zet deze leuke solar uil op een mooie, zonnige plek in uw tuin en hij zal u s' avonds verrassen met zijn mooi verlichte ogen.

  € 11,95
 • Bestseller!

  Solar Uil 23 cm - Metaal
  Solar Uil 23 cm - Metaal

  Mooie metalen solar uil met bronzen effect. Overdag een leuk, schattig uiltje voor in uw tuin & zodra het donker begint te worden zal hij een mooi licht geven door zijn ingebouwde solar verlichting!

  € 18,95
 • Dolly Sheep - Solar Schaap - Metaal
  Dolly Sheep - Solar Schaap - Metaal

  Dolly Sheep is leuk in elke tuin! Een mooi schaapje van 27 cm hoog met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een vrolijke toevoeging door het leuke design en 's avonds door de ingebouwde verlichting op zonne-energie.

  € 29,95
 • Fox - Solar Vos - Metaal
  Fox - Solar Vos - Metaal

  Een leuke, metalen solar vos voor bij u buiten van 33 cm hoog! Prachtige toevoeging aan uw tuin met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een mooie toevoeging door het leuke design en 's avonds door de LED verlichting.

  € 34,95
 • -22%

  Hedgerow Heroes - Solar dieren set van 3
  Hedgerow Heroes - Solar dieren set van 3

  Een leuke set van 3 solar diertjes op zonne-energie! Vrolijk uw tuin op met deze solar egel, uil en eekhoorn! Zet ze overdag op een zonnige plek zodat ze goed kunnen opladen met zonne-energie.

  € 22,95 € 17,95
 • Lieveheersbeestjes - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer
  Lieveheersbeestjes - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer

  Een mooie slinger van 10 lampjes in de vorm van lieveheersbeestjes op zonne-energie! Zal uw tuin of terras 's avonds een mooie en unieke sfeer geven door bijzondere design en ingebouwde verlichting.

  € 23,95
 • Bestseller!

  Solar Lieveheersbeestjes - Set van 4
  Solar Lieveheersbeestjes - Set van 4

  Een leuke set van 4 lieveheersbeestjes op zonne-energie! Deze leuke solar lampjes kunt u bevestigen aan uw muur of schutting met behulp van bijgeleverd bevestigingsmateriaal.

  € 24,95
 • Green Frog - Groene Solar Kikker 15 cm
  Green Frog - Groene Solar Kikker 15 cm

  Een leuke groene kikker van 15 cm(H) op zonne-energie!
  Zet de solar kikker op een mooie, zonnige plek in uw tuin en hij zal u s' avonds verrassen met zijn mooi verlichte ogen.

  € 11,95
 • Solar Uil 15 cm - Stone Look
  Solar Uil 15 cm - Stone Look

  Deze solar uil met 'stone look' is erg mooi naast een tuinpad of op uw terras. Vrolijkt u overdag op met zijn leuke ontwerp en geeft s' avonds automatisch licht wanneer het donker begint te worden.

  € 11,95
 • 6 verschillende hondjes

  Solar Hondje - Keuze uit 6 designs
  Solar Hondje - Keuze uit 6 designs

  Hoe leuk zijn deze schattige hondjes met ingebouwde verlichting op zonne-energie?! Wij hebben keuze uit 6 verschillende solar hondjes. Kies uw favoriete solar hondje(s)!

 • -12%

  Kikker van glas - Groen licht op zonne-energie
  Kikker van glas - Groen licht op zonne-energie

  Decoratieve solar kikker van metaal en glas! Erg leuk naast een tuinpad, bij uw vijver of gewoon op tafel. Mooie toevoeging overdag met zijn bijzondere ontwerp en 's avonds erg mooi met zijn groene LED-licht.

  € 24,95 € 21,95
 • -12%

  Flamingo van glas - Roze licht op zonne-energie
  Flamingo van glas - Roze licht op zonne-energie

  Decoratieve solar flamingo van metaal en glas. Erg leuk in uw tuin of op tafel! Mooie toevoeging overdag met zijn bijzondere ontwerp en 's avonds een mooie verschijning met zijn roze LED-licht.

  € 24,95 € 21,95
 • Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijke solar bij om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het bijtje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijk solar lieveheersbeestje om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het lieveheersbeestje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Solar Kikkers - Hangend - Set van 2
  Solar Kikkers - Hangend - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers om op te hangen. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk bij uw terras, aan een pergola of een rozenboog!

  € 22,95
 • Solar Olifant 35 cm - Metaal
  Solar Olifant 35 cm - Metaal

  Altijd al een eigen olifant in uw tuin of op uw balkon willen hebben? Dit is uw kans met deze mooie, metalen solar olifant van 35 cm hoog! Prachtige toevoeging bij u buiten met ingebouwde verlichting op zonne-energie!

  € 36,95
 • Bestseller!

  Solar Pauw 72 cm - Metaal
  Solar Pauw 72 cm - Metaal

  Deze blauw/groene solar pauw is een echte toevoeging aan uw terras of tuin. Wanneer het donker begint te worden zal de pauw een mooi licht schijnen met zijn soft-tone LED verlichting.

  € 39,95
 • Enjoythesun's Keuze

  Solar Kippen - Set van 2 - Metaal
  Solar Kippen - Set van 2 - Metaal

  Dit leuke stel kippen met ingebouwde verlichting op zonne-energie is een prachtige toevoeging aan uw tuin! De ingebouwde LED-verlichting gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v de dag/nacht sensor.

 • Leuk bij uw vijver

  Solar Kikkers - Tuinstekers op zonne-energie - Set van 2
  Solar Kikkers - Tuinstekers op zonne-energie - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers op een tuinsteker. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk in uw tuin, in een bloempot of bij uw vijver!

  € 22,95
 • Solar Vogeltjes - Tuinprikkers - Set van 3
  Solar Vogeltjes - Tuinprikkers - Set van 3

  Een erg leuk set van 3 solar vogeltjes op een tuinprikker. Leuk bij uw terras, in een bloempot of in uw tuinborders! Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van de vogeltjes en 's avonds erg sfeervol door de verlichting.

  € 27,95
 • -13%

  Solar Bij/Lieveheersbeestje - Tuinprikkers - Set van 2
  Solar Bij/Lieveheersbeestje - Tuinprikkers - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 solar insecten, een bij en een lieveheersbeestje, op een tuinsteker. Leuk in uw tuin, in een bloempot of bij uw terras! Zet de solar prikkers op een zonnige plek voor optimaal lichteffect 's avonds.

  € 22,95 € 19,95

Solar dieren voor buiten op zonne-energie

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar dieren. Deze solardieren zijn een leuke toevoeging in elke tuin. Zodra het donker begint te worden zullen zij je tuin of terras gezellig verlichten met hun ingebouwde lamp(en) op zonne-energie. Wij hebben een groot aanbod solar dieren voor bij u buiten, van staande kippen tot hangende kikkers!

Uitgebreid assortiment solar dieren

Solar dieren zijn een heel leuke toevoeging voor bij u buiten! Wij hebben een ruim en uniek aanbod van verschillende dieren met ingebouwde solar verlichting. Zorg ervoor dat het ingebouwde zonne-paneel op een zonnige plek is overdag zodat het goed opgeladen kan worden met zonne-energie. Bekijk al onze solar dieren hier en kies uw favoriet(en)!


Daarom kiezen voor een solar dier

 • Onze solar dieren zijn erg makkelijk te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Plaats ze op een zonnige plek bij u buiten. Zo zullen ze worden opgeladen met zonne-energie overdag. Zodra het donker begint te worden zal de led-verlichting in de solar dieren automatisch gaan branden. Heel gemakkelijk!
 • Solar dieren zijn een energiezuinige tuindecoratie. De verlichting in de solar dieren werkt op zonne-energie. Dat is natuurlijk lekker energiezuinig! Ook is dit kostenbesparend. U heeft enkel de aanschafkosten en geen stroomkosten.
 • Mooie en bijzondere solar dieren. Wij hebben het meest unieke assortiment solar dieren. Van een solar koe tot solar kikkers en van Dolly, het solar schaap, tot een mooie solar olifant. Allemaal op zonne-energie én allemaal een unieke en mooie aanwinst voor bij u buiten!

Buitenlampen in de vorm van uw favoriete dier(en) op zonne-energie

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss