Sorteer op
 • Solar Schaap - Dolly Sheep - 27 cm
  Solar Schaap - Dolly Sheep - 27 cm

  Dolly Sheep is leuk in elke tuin! Een mooi schaapje van 27 cm hoog met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een vrolijke toevoeging door het leuke design en 's avonds door de ingebouwde verlichting op zonne-energie.

  € 32,95
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Olifant - Metaal - 35 cm
  Solar Olifant - Metaal - 35 cm

  Altijd al een eigen olifant in uw tuin of op uw balkon willen hebben? Dit is uw kans met deze mooie, metalen solar olifant van 35 cm hoog! Prachtige toevoeging bij u buiten met ingebouwde verlichting op zonne-energie!

  € 36,95
 • Enjoythesun's Keuze

  Solar Kippen - Set van 2 - Metaal
  Solar Kippen - Set van 2 - Metaal

  Dit leuke koppeltje kippen met ingebouwde verlichting op zonne-energie is een prachtige toevoeging aan uw tuin! De ingebouwde LED-verlichting gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v de dag/nacht sensor.

  € 39,95
 • Solar Haan - Metaal - 44 cm
  Solar Haan - Metaal - 44 cm

  Deze metalen haan met verlichting op zonne-energie is een prachtige toevoeging aan uw tuin! Er zitten 2 verschillende lichtfuncties op deze solar haan, namelijk wit licht of mulicolor. Dit kunt u zelf handmatig instellen.

  € 34,95
 • Bestseller!

  Solar Koe - Daisy Cow - 24 cm
  Solar Koe - Daisy Cow - 24 cm

  Wie wil er nou niet Daisy de koe in zijn/haar tuin hebben?! Dit ó zo leuke tuinbeeld op zonne-energie is een leuke toevoeging bij iedereen buiten!

  € 32,95
 • Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijke solar bij om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het bijtje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijk solar lieveheersbeestje om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het lieveheersbeestje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Bestseller!

  Solar Uil - Metaal - 23 cm
  Solar Uil - Metaal - 23 cm

  Mooie metalen solar uil met bronzen effect. Overdag een leuk, schattig uiltje voor in uw tuin & zodra het donker begint te worden zal hij een mooi licht geven door zijn ingebouwde solar verlichting!

  € 19,95
 • Solar Vos - Fox - 33 cm
  Solar Vos - Fox - 33 cm

  Een leuke, metalen solar vos voor bij u buiten van 33 cm hoog! Prachtige toevoeging aan uw tuin met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een mooie toevoeging door het leuke design en 's avonds door de LED verlichting.

  € 34,95
 • Nieuw!

  Solar Kikker - Metaal - 31 cm
  Solar Kikker - Metaal - 31 cm

  Een mooie, grote kikker van 31 cm hoog met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een vrolijke toevoeging door het leuke design en 's avonds door de ingebouwde verlichting op zonne-energie.

  € 34,95
 • Solar Egel - Woodstone - 26 cm
  Solar Egel - Woodstone - 26 cm

  Erg mooie solar egel gemaakt van woodstone met 6 ingebouwde lampjes op zonne-energie! Deze solar egel heeft een vrolijk ontwerp van mooie materialen en geeft s' avonds automatisch licht wanneer het donker begint te worden.

  € 29,95
 • Solar Kikker - Woodstone - 34 cm
  Solar Kikker - Woodstone - 34 cm

  Erg mooie solar kikker met 6 ingebouwde lampjes op zonne-energie! Deze solar kikker heeft een leuk, ontspannend design van mooi materiaal en geeft s' avonds automatisch licht wanneer het donker begint te worden.

  € 29,95
 • Solar Uil - Woodstone - 38 cm
  Solar Uil - Woodstone - 38 cm

  Erg mooie solar uil met 6 ingebouwde lampjes op zonne-energie! Deze solar uil heeft een vrolijk ontwerp van mooi materiaal en geeft s' avonds automatisch licht wanneer het donker begint te worden.

  € 29,95
 • Nieuw!

  Solar Vos - Wood/Stone - 38 cm
  Solar Vos - Wood/Stone - 38 cm

  Erg mooie solar vos met 6 ingebouwde lampjes op zonne-energie! Deze solar vos heeft een bijzonder design van mooi materiaal en geeft s' avonds automatisch licht wanneer het donker begint te worden.

  € 29,95
 • Solar Hond - Metaal - 22 cm
  Solar Hond - Metaal - 22 cm

  Leuke toevoeging overdag met zijn bijzondere ontwerp & 's avonds erg mooi met zijn verlichting op zonne-energie. Zet de solar hond op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 17,95
 • Solar Kat - Metaal - 25 cm
  Solar Kat - Metaal - 25 cm

  Leuke toevoeging overdag met zijn bijzondere ontwerp & 's avonds erg mooi met zijn verlichting op zonne-energie. Zet de solar kat op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 17,95
 • Solar Vogeltjes - Hangend - Set van 3
  Solar Vogeltjes - Hangend - Set van 3

  Een erg leuk set van 3 solar vogeltjes om op te hangen. Leuk bij uw terras of op uw balkon! Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van de vogeltjes en 's avonds erg sfeervol door hun ingebouwde LED lichtjes!

  € 24,95
 • Solar Vogeltjes - Tuinstekers - Set van 3
  Solar Vogeltjes - Tuinstekers - Set van 3

  Een erg leuk set van 3 solar vogeltjes op een tuinprikker. Leuk bij uw terras, in een bloempot of in uw tuinborders! Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van de vogeltjes en 's avonds erg sfeervol door de verlichting.

  € 27,95
 • Solar Kikkers - Hangend - Set van 2
  Solar Kikkers - Hangend - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers om op te hangen. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk bij uw terras, aan een pergola of een rozenboog!

  € 22,95
 • Leuk bij uw vijver

  Solar Kikkers - Tuinstekers - Set van 2
  Solar Kikkers - Tuinstekers - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers op een tuinsteker. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk in uw tuin, in een bloempot of bij uw vijver!

  € 22,95
 • Nieuw!

  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm
  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm

  Een mooie, roze flamingo op een tuinsteker. Met ingebouwde solar verlichting een echte aanwinst voor bij u buiten! Zet de solar flamingo op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 27,95
 • Nieuw!

  Solar Pauw - Tuinsteker - 92 cm
  Solar Pauw - Tuinsteker - 92 cm

  Een mooie solar pauw op een tuinsteker. Met ingebouwde LED verlichting een echte aanwinst voor bij u buiten! Zet de solar pauw op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 27,95

Solar dieren voor buiten op zonne-energie

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar dieren. Deze solardieren zijn een leuke toevoeging in elke tuin. Zodra het donker begint te worden zullen zij je tuin of terras gezellig verlichten met hun ingebouwde lamp(en) op zonne-energie. Wij hebben een groot aanbod solar dieren voor bij u buiten, van staande kippen tot hangende kikkers!

Uitgebreid assortiment dieren op zonne-energie

Onze dieren op zonne-energie zijn een heel leuke toevoeging voor bij u buiten! Wij hebben een ruim en uniek aanbod van verschillende dieren met ingebouwde solar verlichting. Zorg ervoor dat het ingebouwde zonne-paneel op een zonnige plek is overdag zodat het goed opgeladen kan worden door de zon. Bekijk al onze solar dieren hier en kies uw favoriet(en)!


Solar dieren - Enjoythesun

De voordelen van een dieren-tuinbeeld op zonne-energie

 • Onze solar dieren zijn erg makkelijk te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Plaats ze op een zonnige plek bij u buiten. Zo zullen ze worden opgeladen met zonne-energie overdag. Zodra het donker begint te worden zal de led-verlichting in de solar dieren automatisch gaan branden. Heel gemakkelijk!
 • Solar dieren zijn een energiezuinige tuindecoratie. De verlichting in de solar dieren werkt op zonne-energie. Dat is natuurlijk lekker energiezuinig! Ook is dit kostenbesparend. U heeft enkel de aanschafkosten en geen stroomkosten.
 • Mooie en bijzondere solar dieren. Wij hebben het meest unieke assortiment solar dieren. Van een solar koe tot solar kikkers en van Dolly, het solar schaap, tot een mooie solar olifant. Allemaal op zonne-energie én allemaal een unieke en mooie aanwinst voor bij u buiten!

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 50
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss