Sorteer op
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijke solar bij om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het bijtje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Bestseller!

  Solar Kippen - Set van 2 - Metaal
  Solar Kippen - Set van 2 - Metaal

  Dit leuke koppeltje kippen met ingebouwde verlichting op zonne-energie is een prachtige toevoeging aan uw tuin! De ingebouwde LED-verlichting gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v de dag/nacht sensor.

  € 39,95
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Olifant - Metaal - 35 cm
  Solar Olifant - Metaal - 35 cm

  Altijd al een eigen olifant in uw tuin of op uw balkon willen hebben? Dit is uw kans met deze mooie, metalen solar olifant van 35 cm hoog! Prachtige toevoeging bij u buiten met ingebouwde verlichting op zonne-energie!

  € 39,95
 • Solar Haan - Metaal - 44 cm
  Solar Haan - Metaal - 44 cm

  Deze metalen haan met verlichting op zonne-energie is een prachtige toevoeging aan uw tuin! Er zitten 2 verschillende lichtfuncties op deze solar haan, namelijk wit licht of mulicolor. Dit kunt u zelf handmatig instellen.

  € 34,95
 • Solar Kikker - Metaal - 31 cm
  Solar Kikker - Metaal - 31 cm

  Een mooie, grote kikker van 31 cm hoog met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een vrolijke toevoeging door het leuke design en 's avonds door de ingebouwde verlichting op zonne-energie.

  € 34,95
 • Bestseller!

  Solar Uil - Metaal - 23 cm
  Solar Uil - Metaal - 23 cm

  Mooie metalen solar uil met bronzen effect. Overdag een leuk, schattig uiltje voor in uw tuin & zodra het donker begint te worden zal hij een mooi licht geven door zijn ingebouwde solar verlichting!

  € 19,95
 • Solar Schaap - Dolly Sheep - 27 cm
  Solar Schaap - Dolly Sheep - 27 cm

  Dolly Sheep is leuk in elke tuin! Een mooi schaapje van 27 cm hoog met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een vrolijke toevoeging door het leuke design en 's avonds door de ingebouwde verlichting op zonne-energie.

  € 32,95
 • Solar Schaap - Metaal - 23 cm
  Solar Schaap - Metaal - 23 cm

  Een heel leuk solar schaap van 23 cm van het merk Gadgy. Dit leuke solar schaap voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats het schaap dus op een zonnige plek.

  € 28,95
 • Bestseller!

  Solar Koe - Daisy Cow - 24 cm
  Solar Koe - Daisy Cow - 24 cm

  Wie wil er nou niet Daisy de koe in zijn/haar tuin hebben?! Dit ó zo leuke tuinbeeld op zonne-energie is een leuke toevoeging bij iedereen buiten!

  € 32,95
 • Solar Uil - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Uil - Hangend - 4 LED lichtjes
  € 12,95
 • Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijk solar lieveheersbeestje om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het lieveheersbeestje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Solar Kikker - Woodstone - 34 cm
  Solar Kikker - Woodstone - 34 cm

  Erg mooie solar kikker met 6 ingebouwde lampjes op zonne-energie! Deze solar kikker heeft een leuk, ontspannend design van mooi materiaal en geeft s' avonds automatisch licht wanneer het donker begint te worden.

  € 29,95
 • Solar Hond - Metaal - 22 cm
  Solar Hond - Metaal - 22 cm

  Leuke toevoeging overdag met zijn bijzondere ontwerp & 's avonds erg mooi met zijn verlichting op zonne-energie. Zet de solar hond op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 17,95
 • Solar Kat - Metaal - 25 cm
  Solar Kat - Metaal - 25 cm

  Leuke toevoeging overdag met zijn bijzondere ontwerp & 's avonds erg mooi met zijn verlichting op zonne-energie. Zet de solar kat op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 17,95
 • Bestseller!

  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm
  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm

  Een mooie, roze flamingo op een tuinsteker. Met ingebouwde solar verlichting een echte aanwinst voor bij u buiten! Zet de solar flamingo op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 27,95
 • Solar Pauw - Tuinsteker - 92 cm
  Solar Pauw - Tuinsteker - 92 cm

  Een mooie solar pauw op een tuinsteker. Met ingebouwde LED verlichting een echte aanwinst voor bij u buiten! Zet de solar pauw op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 27,95
 • Solar Tuinprikker - Vince De Vos - 69 cm
 • Solar Tuinprikker - Ed De Eekhoorn - 67 cm
 • Solar Tuinprikker - Max De Muis - 67 cm
 • Solar Tuinprikker - Kai Het Konijn - 69 cm
 • Solar Tuinstekers - Ant & Fly - Set van 2
  Solar Tuinstekers - Ant & Fly - Set van 2

  Heel mooie set van 2 solar insecten op een prikker met roestkleur. De mier en vlieg op een tuinprikker zijn 51 cm hoog, hebben een mooi decoratief design en komen in een set van 2.

  € 27,95
 • Solar Vlinder - Wandlamp - 39 cm
  Solar Vlinder - Wandlamp - 39 cm

  Een mooie solar vlinder voor bij u buiten aan de wand, schutting of muur! Deze vlinder is gemaakt van metaal en glas en heeft een grootte van 39 cm. De vlinder beschikt over een ingebouwd solar-paneel en 10 led lampjes.

  € 24,95
 • Solar Gekko - Wandlamp - 52 cm
  Solar Gekko - Wandlamp - 52 cm

  Onze populaire solar gekko voor buiten! Erg leuk voor bij u buiten aan de wand, schutting of muur. Deze gekko heeft een mooi, metalen design en een grootte van 52 cm. Daarnaast beschikt de gekko over een ingebouwd solar-paneel.

  € 34,95
 • Solar Pauw - Wandlamp - 52 cm
  Solar Pauw - Wandlamp - 52 cm

  Een mooie solar pauw voor bij u buiten aan de wand, schutting of muur! Deze pauw heeft een zeer fraai kleurenpallet en een grootte van 52 cm. Daarnaast beschikt de pauw over een ingebouwd solar-paneel en 6 led lampjes.

  € 29,95
 • Solar Flamingo - Metaal - 74 cm
  Solar Flamingo - Metaal - 74 cm
  € 44,95
 • Solar Reiger - Metaal - 81 cm
  Solar Reiger - Metaal - 81 cm
  € 42,95

Solar dieren voor buiten

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar dieren. Ze zijn een leuke toevoeging in elke tuin. Zodra het donker begint te worden zullen zij je tuin of terras gezellig verlichten met hun ingebouwde led lamp(en) op zonne-energie. Wij hebben een groot aanbod solar dieren voor bij u buiten, van staande kippen tot hangende kikkers!

Solar dieren - Enjoythesun

Hoe werken solar dieren?

Onze solar dieren maken gebruik van ingebouwde zonnepanelen die overdag zonlicht absorberen en omzetten in elektriciteit. Deze energie wordt opgeslagen in batterijen, de schemersensor in het zonne-paneel zorgt ervoor dat de verlichting 's avonds automatisch wordt ingeschakeld. Hierdoor heeft u geen omkijken naar uw decoratieve verlichting en kost het u geen elektra.

Onze solar dieren zijn gemaakt van stevige materialen en de ingebouwde solarlampjes zijn bestand tegen regen en vochtige omstandigheden. U kunt ze dus met een gerust hart buiten laten staan.

We bieden een breed assortiment aan decoratieve tuinverlichting!

Zo hebben we ook lichtgevende solar huisjes en sfeervolle solar bloemen! Deze solar huisjes en bloemen zullen zorgen voor een sprookjesachtige omgevingen bij u buiten! Ook hebben we solar grafverlichting in het assortiment waarmee op een duurzame en eenvoudige manier graven verlicht kunnen worden. Eenvoudig te plaatsen en voorzien van warme en sfeervolle verlichting die automatisch aan gaat in de avond.

De voordelen van een dieren tuinbeeld op zonne-energie

 • Onze solar dieren zijn erg makkelijk te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Plaats ze op een zonnige plek bij u buiten. Zo zullen ze worden opgeladen met zonne-energie overdag. Zodra het donker begint te worden, zal de led-verlichting in de solar dieren automatisch gaan branden. Heel gemakkelijk!
 • Solar dieren zijn een energiezuinige tuindecoratie. De verlichting in de solar dieren werkt op zonne-energie. Dat is natuurlijk lekker energiezuinig! Ook is dit kostenbesparend. U heeft enkel de aanschafkosten en geen stroomkosten.
 • Mooie en bijzondere solar dieren. Wij hebben het meest unieke assortiment solar dieren. Van een solar koe tot solar kikkers en van Dolly, het solar schaap, tot een mooie solar olifant. Allemaal op zonne-energie én allemaal een unieke en mooie aanwinst voor bij u buiten!

Solar dieren kopen bij Enjoythesun

Solar dieren, een betoverende toevoeging aan uw tuin!

Als ervaren webshop in solar tuinverlichting, willen we u graag voorstellen aan onze lichtgevende solar dieren. Deze mooie solar dieren zijn niet alleen heel sfeervol, maar ook duurzaam omdat ze op zonne-energie werken!

Waarom solar dieren kopen?

Solar dieren maken gebruik van zonne-energie waardoor u geen extra elektriciteit zal gebruiken. U kunt dus genieten van prachtige lichtgevende tuinverlichting op zonne-energie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw stroomverbruik!

Zo heeft u ook geen gedoe met verlengsnoeren en moeilijk bereikbare stopcontacten. U kunt ze overal in uw tuin of huis plaatsen zonder dat u bezig hoeft te zijn met het bereiken van een stopcontact. Dit maakt het niet alleen veiliger, maar het geeft u ook meer flexibiliteit bij het decoreren van uw tuin.

De solar dieren beschikken allemaal over een automatische lichtsensor waardoor ze automatisch branden bij zonsondergang. U hoeft ze dus nooit zelf aan- en uit te schakelen. Sfeervolle verlichting waar u dus zelf geen moeite voor hoeft te doen!

Is er nog andere solar verlichting naast de solar dieren?

Bij Enjoythesun hebben we onder andere ook solar lichtsnoeren, zowel voor uw tuin of als uw buiten terras een ware sfeer verrijking! Om uw terras te verlichten, een feestje te organiseren, of gewoon een gezellige sfeer wilt creëren, bieden deze lichtslingers de perfecte oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren, zodat er voor elke situatie wel een geschikt snoer is!

Tijdens de feestdagen kunt u uw huis en tuin versieren met onze solar kerstverlichting, op een duurzame en feestelijke manier. Onze kerstverlichting is beschikbaar in verschillende maten, kleuren en designs!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss