Sorteer op
Sorteer op

Zet uw boom in de spotlight

Het is altijd erg mooi als uw buiten boom extra in het licht staat in de avond. Dit is te realiseren met onze mooie solar tuinspots, kwalitatieve prikspots die op zonne-energie werken en zelfs bijgeladen kunnen worden met een meegeleverde usb kabel. Prik de buiten spots eenvoudig op de gewenste (zonnige) plek bij buiten bij uw boom. Stel de tuinspot zo in dat deze uw unieke boom, struik of fruitboompje in de avond mooi in de spotlight zet en een onderdeel maakt van uw sfeervolle buitenverlichting.

Solar hanglampen als boom verlichting

Bomen zijn een ideale buiten partner voor het ophangen van uw solar hanglamp, lampion of lichtsnoer! Deze zijn eenvoudig op te hangen aan de takken van de boom en zullen in de avond automatisch aan gaan. Zorg er bij de hanglampen en lampionnen wel voor dat deze overdag genoeg zonnelicht kan krijgen op het zonne-paneel wat meestal aan de bovenkant van de solar lamp zit. 

Bij de solar lichtsnoeren is het plaatsen en opladen goed te combineren met uw buiten boom! Hang het snoer over de takken heen en plaats het zonne-paneel wat verbonden zit aan de solar lampjes op de gewenste zonnige plek naast of in de boom. De flexibele plaatsing van het zonne-paneel wat verbonden zit aan het snoer zorgt ervoor dat u uw solar lichtsnoer kan voorzien van genoeg zonne-energie overdag. Hang het solar snoer aan een mooie boom tak die boven uw buitentafel hangt voor een super mooi plaatje en optimale sfeer!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss