per pagina
Sorteer op
    1 - 40 van 46 resultaten
  • 1
  • 2

Verlicht uw tuinhuis met een solar lichtsnoer

Hang één van onze vele solar lichtsnoeren aan de buitenkant van uw tuinhuis voor extra sfeerverlichting in de avond. Uw tuinhuis verlichten is heel eenvoudig met onze solar lichtsnoeren met hanglampjes op zonne-energie. Plaats het zonne-paneel wat verbonden is aan het lichtsnoer op een zonnige plek en laat uw tuinhuis oplichten in de avond!

Een tafellamp voor uw tuinhuis

Onze usb tafellampen zijn ideaal voor buiten en binnen plekken zoals uw tuinhuis. Laadt ze eenvoudig op met de meegeleverde usb kabel en stel de timer in die op de usb tafellamp zit zodat deze automatisch zijn sfeervolle verlichting aan doet wanneer u wilt. Een zeer sfeervolle tafellamp die ook nog eens gemakkelijk in gebruik is en bijna alles zelf doet, dat wil je hebben in je tuinhuisje!

Wandlampen maken het helemaal af

Plaats mooie solar wandlampen aan uw tuinhuis om het helemaal af te maken. Buiten wandlampen zorgen voor extra verlichting en buitenlampen met een sensor gaan zelfs feller schijnen als er mensen langs lopen. Dit zorgt weer voor extra veiligheid en verlichting voor passerende mensen bij uw tuinhuis. Zet uw tuinhuis mooi in de verlichting en plaats eenvoudig en snel de gewenste solar en/of usb wandlampen aan uw tuinhuis voor duurzame en sfeervolle tuinhuis verlichting!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss