Sorteer op
 • Solar Lantaarn - Fez - 42 cm
  Solar Lantaarn - Fez - 42 cm

  Mooie solar lantaarn in Marokkaanse stijl van wel 42 cm! Solar lantaarn Fez is prachtig om bij uw terras te plaatsen of om op te hangen bij u buiten.

  € 39,95
 • Tafel frame zwart met klem - Verstelbaar
 • Solar Lantaarns Blue - Set van 2 - 13 cm
  Solar Lantaarns Blue - Set van 2 - 13 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Blue met een zeer decoratief stippen-design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp in de lantaarns opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Lantaarns Peacock - Set van 2 - 17 cm
  Solar Lantaarns Peacock - Set van 2 - 17 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Peacock met een zeer decoratief design dat lijkt op verlichte pauwenveren. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel.

  € 23,95
 • Solar Tuinprikker - Vince De Vos - 69 cm
 • Solar Wandlamp Beehive - Inclusief wandhaak - 17 cm
  Solar Wandlamp Beehive - Inclusief wandhaak - 17 cm

  Mooie solar wandlamp inclusief een handige wandhaak. Deze wandlamp voor buiten werkt op zonne-energie en heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de wandlamp opgeladen worden door de zon.

  € 19,95
 • Solar Lantaarns Oriental Ovaal - Set van 2 - 22 cm
  Solar Lantaarns Oriental Ovaal - Set van 2 - 22 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental Ovaal met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp in de lantaarns opgeladen worden door de zon.

  € 22,95
 • Solar Schaap - Metaal - 23 cm
  Solar Schaap - Metaal - 23 cm

  Een heel leuk solar schaap van 23 cm van het merk Gadgy. Dit leuke solar schaap voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats het schaap dus op een zonnige plek.

  € 28,95
 • Solar Lantaarn Maya XL - 30 cm
  Solar Lantaarn Maya XL - 30 cm

  Mooie solar lantaarn van 30 cm met een zeer decoratief design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats/hang de lamp dus op een zonnige plek.

  € 24,95
 • Solar Tuinstekers Flower - Set van 2 - 34 cm
  Solar Tuinstekers Flower - Set van 2 - 34 cm

  Mooie set van 2 solar tuinstekers Moon 34 cm hoog met een zeer decoratief bloemen-design. De tuinstekers werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Hanglampen Drop - Set van 2
  Solar Hanglampen Drop - Set van 2

  Mooie set van 2 solar hanglampen met een zeer decoratief design. De hanglampen werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, hang de lampen dus op een zonnige plek.

  € 28,95
 • Solar Glazen Bol - Vuurvliegjes - Set van 2
  Solar Glazen Bol - Vuurvliegjes - Set van 2

  Mooie set van 2 solar glazen bollen met sfeervolle vuurvliegjes verlichting. De solar lampen werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 19,95
 • Solar Buitenlamp Butterfly - 17,5 cm
  Solar Buitenlamp Butterfly - 17,5 cm

  Mooie solar buitenlamp van 17,5 cm met een zeer decoratief vlinders-design. Deze tafellamp/hanglamp voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 19,95
 • Solar Lantaarns Oriental Rond - Set van 2 - 15 cm
  Solar Lantaarns Oriental Rond - Set van 2 - 15 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental Rond met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 23,95
 • Solar Lantaarn Oriental Flower Large - 36 cm
  Solar Lantaarn Oriental Flower Large - 36 cm

  Mooie solar lantaarn van 36 cm met een zeer decoratief bloemen-design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 28,95
 • Solar Lantaarn Lime Paint Black - 24 cm
  Solar Lantaarn Lime Paint Black - 24 cm

  Mooie solar lantaarn van 24 cm met een zeer decoratief design. Deze solar lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 28,95
 • Solar Tuinstekers Drop - Set van 2 - 90 cm
  Solar Tuinstekers Drop - Set van 2 - 90 cm

  Mooie set van 2 solar tuinstekers Moon 90 cm hoog met een zeer decoratief design. De tuinstekers werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 23,95
 • Solar Tuinstekers Moon - Set van 2 - 88 cm
  Solar Tuinstekers Moon - Set van 2 - 88 cm

  Mooie set van 2 solar tuinstekers Moon 88 cm hoog met een zeer decoratief maan-design. De tuinstekers werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 26,95
 • Solar Lantaarns Oriental - Set van 2 - 22 cm
  Solar Lantaarns Oriental - Set van 2 - 22 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 29,95
 • Solar Lantaarn Oriental Flower Small - 24 cm
  Solar Lantaarn Oriental Flower Small - 24 cm

  Mooie solar lantaarn van 24 cm met een zeer decoratief bloemen-design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 17,95
 • Solar Jar Light - Vuurvliegjes - Set van 3
  Solar Jar Light - Vuurvliegjes - Set van 3

  Mooie set van 3 glazen potjes met sfeervolle vuurvliegjes verlichting. De solar potjes werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Tafellamp Circles - 20 cm
  Solar Tafellamp Circles - 20 cm

  Mooie solar tafellamp van 20 cm met een zeer decoratief design. Deze tafellamp voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats de lamp dus op een zonnige plek gedurende de dag

  € 23,95
 • Solar Hanglampen - Oosterse Lantaarns - Set van 2
  Solar Hanglampen - Oosterse Lantaarns - Set van 2

  Mooie set van 2 solar hanglampen met een zeer decoratief oosters design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 26,95
 • Solar Kabouter - Wonder Wizard - 36 cm
  Solar Kabouter - Wonder Wizard - 36 cm

  Een heel leuke hand geschilderde tuin kabouter met solar lamp! De led verlichting in de glazen bol werkt op zonne-energie en laadt zichzelf op overdag door de zon.

  € 39,95
 • Solar Tuinspot/Prikspot - Zamora - 8 Lumen
  Solar Tuinspot/Prikspot - Zamora - 8 Lumen

  Een mooie solar tuinspot waarbij zowel de kop als het zonne-paneel verstelbaar is waardoor er optimaal zonne-licht opgevangen worden overdag. Een ideale solar tuinspot die geleverd word met een grondspies.

  € 17,95

Nieuw

Al onze nieuwste tuinverlichting en buitenlampen vindt u hier! In één overzicht ziet u gelijk welke nieuwe, mooie lampen in onze webshop erbij zijn gekomen. Bekijk en bestel ze eenvoudig ze hier in de webshop en ze zullen snel bij u thuis geleverd worden!

Nieuwe solar tuinverlichting - Enjoythesun

Ruim en uniek assortiment solar tuinverlichting

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solar tuinverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss