Sorteer op
 • Solar Lantaarn Rond Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Rond Wit - 20 cm
  € 14,95
 • Solar Lantaarn - Maris - 26 cm
  Solar Lantaarn - Maris - 26 cm
  € 18,95
 • Solar Lantaarn - Terra - 23 cm
  Solar Lantaarn - Terra - 23 cm
  € 18,95
 • Solar Tafellamp - Adana - 26 cm
  Solar Tafellamp - Adana - 26 cm
  € 32,95
 • Solar Reiger - Metaal - 81 cm
  Solar Reiger - Metaal - 81 cm
  € 42,95
 • Solar Flamingo - Metaal - 74 cm
  Solar Flamingo - Metaal - 74 cm
  € 44,95
 • Solar Buitentafel - Ingebouwde Verlichting - 61 cm
 • Solar Tafellamp - Swing - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Swing - Vlameffect

  Mooie, metalen solar tafellamp Swing van 21 cm hoog met vlamverlichting. Een unieke, duurzame solar tafellamp voor buiten die overdag zichzelf oplaadt met zonne-energie.

  € 39,95
 • Voor het hele jaar rond

  Solar Tuinsteker - Anglia 365 - 60 cm
  Solar Tuinsteker - Anglia 365 - 60 cm

  Stoere solar tuinsteker voor buiten van 60 cm hoog. Prik deze tuinsteker bij u buiten in de grond en geniet van extra verlichting bij uw tuinpad, border of terras!

  € 19,95
 • Solar Hanglamp - Mega Spiralight - 45 Leds
  Solar Hanglamp - Mega Spiralight - 45 Leds

  Mooie solar hanglamp in spiraalvorm van 50 cm groot. In deze metalen hanglamp zitten 45 Leds verwerkt die in de avond mooi zullen oplichten.

  € 19,95
 • Solar Lantaarn Sevilla - Kaarseffect - 35 cm
  Solar Lantaarn Sevilla - Kaarseffect - 35 cm

  Mooie solar lantaarn in Spaanse stijl van 35 cm hoog! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen bij u buiten aan de ophanghaak. De kaarsverlichting in deze lantaarn zorgt voor sfeervolle verlichting in de avond bij u buiten.

  € 27,95
 • Solar Tafellamp - TriSol Zanzibar - 58 cm
  Solar Tafellamp - TriSol Zanzibar - 58 cm

  We vinden deze solar tafellamp zo mooi! Een zeer fraaie, handgeschilderde tripod tafellamp voor buiten van 58 cm hoog. Het bijzondere design gecombineerd met de warme verlichting zorgt voor extra sfeer bij u buiten in de avond.

  € 27,95
 • -20%

  Solar Lantaarn - Daisy - 25 cm
  Solar Lantaarn - Daisy - 25 cm

  Een mooie solar buitenlantaarn voor uw tuin of balkon! Solar lantaarn Daisy is 25 cm hoog en geeft warm wit licht. Ook kan de lantaarn opgehangen worden met behulp van het hengsel aan de lantaarn.

  € 24,95 € 19,95
 • Solar Lantaarn Bamboe - Retro - 32 cm
  Solar Lantaarn Bamboe - Retro - 32 cm

  Een mooie solar lantaarn met bamboe design voor uw tuin of balkon! Deze retro solar lantaarn is 32 cm hoog en geeft warm wit licht. Ook kan de lantaarn opgehangen worden met behulp van het hengsel aan de lantaarn.

  € 24,95
 • Solar Lantaarn Bamboe - 32 cm
  Solar Lantaarn Bamboe - 32 cm

  Een mooie solar lantaarn met bamboe design voor uw tuin of balkon! Deze mooie solar lantaarn is 32 cm hoog en geeft warm wit licht. Ook kan de lantaarn opgehangen worden met behulp van het hengsel aan de lantaarn.

  € 24,95
 • Solar Huisje - Fairy Flowerlodge - 21 cm
  Solar Huisje - Fairy Flowerlodge - 21 cm

  De Fairy Flowerlodge is een heel leuk elfenhuisje voor bij u buiten met ingebouwde led-verlichting op zonne-energie! Met zijn mooie kleuren en unieke design is dit een echte aanwinst voor bij u buiten!

  € 34,95
 • Solar Huisje - Fairy Flowerpot - 24 cm
  Solar Huisje - Fairy Flowerpot - 24 cm

  De Fairy Flowerpot is een theepot huisje met ingebouwde led-verlichting op zonne-energie. Een uniek elfenhuisje van 24 cm hoog die geweldig staat in uw tuin of op uw balkon!

  € 34,95
 • Extra duurzaam, gemaakt van gerecycled plastic!

  Solar Tuinstekers Gretita - Zwart - Set van 4
  Solar Tuinstekers Gretita - Zwart - Set van 4

  De Gretita tuinstekers zijn een set van 4 mooie buitenlampjes op zonne-energie! Eenvoudig in de grond te prikken op de gewenste plek bij u buiten.

  € 29,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 36 cm
  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 36 cm

  Een super mooie solar tafellamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 350 Lumen! Deze Okinawa solar tafellamp is een echte eye-catcher bij u buiten.

  € 49,95 € 39,95
 • Solar Bloemen - Oxida - Set van 2
  Solar Bloemen - Oxida - Set van 2

  Heel mooie set van 2 solar bloemen met roestkleur. De bloemen zijn 51 cm hoog, hebben een mooi decoratief design en komen in een set van 2. In beide bloemen zit ingebouwde led-verlichting die werkt op zonne-energie.

  € 29,95
 • Solar Tuinstekers - Ant & Fly - Set van 2
  Solar Tuinstekers - Ant & Fly - Set van 2

  Heel mooie set van 2 solar insecten op een prikker met roestkleur. De mier en vlieg op een tuinprikker zijn 51 cm hoog, hebben een mooi decoratief design en komen in een set van 2.

  € 27,95
 • -33%

  Solar Tafellamp - Parvus - 21 cm
  Solar Tafellamp - Parvus - 21 cm

  Mooie solar tafellamp Parvus met warm wit licht. Solar tafellamp Parvus is 21 cm hoog en is een leuke toevoeging aan uw buitentafeltje op uw terras of balkon!

  € 14,95 € 9,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Buitenlamp - Marron Large - 40 cm
  Solar Buitenlamp - Marron Large - 40 cm

  Een mooie solar buitenlamp in roestkleur van 40 cm hoog die zowel via zonne-energie als usb op te laden is. Plaats de buitenlamp op een zonnige plek zodat het zonne-paneel overdag maximaal zon kan opvangen.

  € 54,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Buitenlamp - Marron Small - 25 cm
  Solar Buitenlamp - Marron Small - 25 cm

  Een mooie solar buitenlamp in roestkleur van 25 cm hoog die zowel via zonne-energie als usb op te laden is. Plaats de buitenlamp op een zonnige plek zodat het zonne-paneel overdag maximaal zon kan opvangen.

  € 49,95
 • Solar Bloemen - Lelie - Set van 3
  Solar Bloemen - Lelie - Set van 3

  Drie mooie lelies met ingebouwde verlichting op zonne-energie. De lelies zijn verbonden aan een zonne-paneel die op een zonnige plek geplaatst moet worden buiten. De lelies hebben een zeer fraai design van metaal en glas.

  € 29,95
 • Solar Bloem - Madeliefje Roze - 81 cm
  Solar Bloem - Madeliefje Roze - 81 cm

  Mooie madeliefje tuinprikker met 10 ingebouwde led-lichtjes op zonne-energie! Dit madeliefje is roze en 81 cm hoog. Plaats deze solar bloem op een zonnige plek buiten zodat het zonne-paneeltje veel zon kan opvangen overdag.

  € 24,95
 • Solar Prikspot - Lawnlight - Set van 2
  Solar Prikspot - Lawnlight - Set van 2

  Set van 2 solar prikspots met 5 Lumen verlichting die eenvoudig in uw tuin geplaatst kunnen worden. Door hun grijze design gaan ze gemakkelijk op in hun omgeving.

  € 19,95
 • Solar Bloem - Madeliefje Wit - 77 cm
  Solar Bloem - Madeliefje Wit - 77 cm

  Mooie madeliefje tuinprikker met 10 ingebouwde led-lichtjes op zonne-energie! Dit madeliefje is wit en 77 cm hoog. Plaats deze solar bloem op een zonnige plek buiten zodat het zonne-paneeltje veel zon kan opvangen overdag.

  € 24,95
 • Solar Pauw - Wandlamp - 52 cm
  Solar Pauw - Wandlamp - 52 cm

  Een mooie solar pauw voor bij u buiten aan de wand, schutting of muur! Deze pauw heeft een zeer fraai kleurenpallet en een grootte van 52 cm. Daarnaast beschikt de pauw over een ingebouwd solar-paneel en 6 led lampjes.

  € 29,95
 • Solar Gekko - Wandlamp - 52 cm
  Solar Gekko - Wandlamp - 52 cm

  Onze populaire solar gekko voor buiten! Erg leuk voor bij u buiten aan de wand, schutting of muur. Deze gekko heeft een mooi, metalen design en een grootte van 52 cm. Daarnaast beschikt de gekko over een ingebouwd solar-paneel.

  € 34,95
 • Solar Wandlamp - Tree of Life - 46 cm
  Solar Wandlamp - Tree of Life - 46 cm

  Deze Tree of Life wandlamp is erg leuk bij u buiten aan de wand, schutting of muur. Deze levensboom-wandlamp heeft een mooi, metalen design en een grootte van 46 cm.

  € 27,95
 • Solar wandlamp met sensor - Venicini - 12,5 cm
  Solar wandlamp met sensor - Venicini - 12,5 cm

  Een mooie solar wandlamp met bewegingssensor die eenvoudig met 2 schroeven en pluggen op diverse muren en schuttingen bevestigd kan worden. De lamp is 12,5 cm hoog en bevat 6 Leds.

  € 29,95
 • Solar Wandlamp Wally - Zilver - Set van 2
  Solar Wandlamp Wally - Zilver - Set van 2

  Set van 2 solar wandlampen met een fraai zilver design. Ideaal set wandlampjes voor uw buitenwand, schutting of muur. Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door de 100% werking op zonne-energie.

  € 19,95
 • Solar Huisnummer Wandlamp - 20 cm
  Solar Huisnummer Wandlamp - 20 cm

  Uw huisnummer bevestigd bij u buiten met ingebouwde verlichting op zonne-energie. Deze solar wandlamp met huisnummer is hier ideaal voor.

  € 19,95
 • Solar Hanglamp - Hortensia Paars - 16 cm
  Solar Hanglamp - Hortensia Paars - 16 cm

  Mooie Hortensia hanglamp met 44 ingebouwde led-lichtjes op zonne-energie! Deze leuke solar hanglamp is paars en 16 cm groot. Hang deze bloem-hanglamp op een zonnige plek buiten .

  € 19,95
 • Solar Hanglamp - Hortensia Blauw - 16 cm
  Solar Hanglamp - Hortensia Blauw - 16 cm

  Mooie Hortensia hanglamp met 44 ingebouwde led-lichtjes op zonne-energie! Deze leuke solar hanglamp is blauw en 16 cm groot. Hang deze bloem-hanglamp op een zonnige plek buiten.

  € 19,95
 • Solar Bloem - Hortensia Paars - 77 cm
  Solar Bloem - Hortensia Paars - 77 cm

  Mooie Hortensia tuinsteker met 27 ingebouwde led-lichtjes op zonne-energie! Deze leuke solar hanglamp is paars en 77 cm hoog. Prik deze solar tuinsteker op een zonnige plek buiten.

  € 27,95
 • Solar Bloem - Hortensia Blauw - 77 cm
  Solar Bloem - Hortensia Blauw - 77 cm

  Mooie Hortensia tuinsteker met 27 ingebouwde led-lichtjes op zonne-energie! Deze leuke solar hanglamp is blauw en 77 cm hoog. Prik deze solar tuinsteker op een zonnige plek buiten.

  € 24,95
 • Solar Vlinder - Wandlamp - 39 cm
  Solar Vlinder - Wandlamp - 39 cm

  Een mooie solar vlinder voor bij u buiten aan de wand, schutting of muur! Deze vlinder is gemaakt van metaal en glas en heeft een grootte van 39 cm. De vlinder beschikt over een ingebouwd solar-paneel en 10 led lampjes.

  € 24,95
 • Solar Lichtsnoer Flame - Met Vlameffect - 8 Hanglampjes
  Solar Lichtsnoer Flame - Met Vlameffect - 8 Hanglampjes

  Een mooie solar slinger van 8 lampjes op zonne-energie met vlamverlichting. Ideaal lichtsnoer voor uw tuin, terras of balkon door zijn sfeervolle verlichting gecombineerd met de eenvoudige installatie!

  € 27,95

Nieuw

Al onze nieuwste tuinverlichting en buitenlampen vindt u hier! In één overzicht ziet u gelijk welke nieuwe, mooie lampen in onze webshop erbij zijn gekomen. Bekijk en bestel ze eenvoudig ze hier in de webshop en ze zullen snel bij u thuis geleverd worden!

Nieuwe solar tuinverlichting - Enjoythesun

Ruim en uniek assortiment solar tuinverlichting

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solar tuinverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss