Sorteer op
 • USB oplaadbaar

  Solar Tuinspot Rotslamp - Nebraska - 30 Lumen
  Solar Tuinspot Rotslamp - Nebraska - 30 Lumen

  Een mooie tuinspot van LuxForm in vorm van een rots met een aan de onderzijde een geheim vakje voor onder andere een reserve sleutel. Een erg leuk extraatje dus bij deze mooie buitenspot!

  € 29,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Tuinspot/Prikspot - Montana - 50 Lumen
  Solar Tuinspot/Prikspot - Montana - 50 Lumen

  Een mooie tuinspot van LuxForm met bijgevoegde prikker en usb-kabel.
  De lamp in de tuinspot is zelfdenkend en intelligent en verdeeld de opgeladen energie over 8 branduren.

  € 32,95
 • Solar Tuinspots/Prikspots - 5 Lumen - Set van 10
  Solar Tuinspots/Prikspots - 5 Lumen - Set van 10

  Set van 10 solar tuinspots met 5 Lumen verlichting verbonden met een zonne-paneel wat u op de gewenste zonnige plek bij u buiten kunt zetten.

  € 32,95
 • Bestseller!

  Solar Tuinspot/Prikspot - Ultra 365 - 30 Lumen
  Solar Tuinspot/Prikspot - Ultra 365 - 30 Lumen

  Mooie solar tuinspot met 30 Lumen ingebouwde LED verlichting. Snel geleverd uit eigen voorraad bij Enjoythesun!

  € 29,95
 • Leuk bij uw vijver

  Solar Kikkers - Tuinstekers - Set van 2
  Solar Kikkers - Tuinstekers - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers op een tuinsteker. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk in uw tuin, in een bloempot of bij uw vijver!

  € 22,95
 • Solar Kikkers - Hangend - Set van 2
  Solar Kikkers - Hangend - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers om op te hangen. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk bij uw terras, aan een pergola of een rozenboog!

  € 22,95
 • Solar Kikker - Metaal - 31 cm
  Solar Kikker - Metaal - 31 cm

  Een mooie, grote kikker van 31 cm hoog met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Overdag een vrolijke toevoeging door het leuke design en 's avonds door de ingebouwde verlichting op zonne-energie.

  € 34,95
 • Solar Tuinspot/Prikspot - Zamora - 8 Lumen
  Solar Tuinspot/Prikspot - Zamora - 8 Lumen

  Een mooie solar tuinspot waarbij zowel de kop als het zonne-paneel verstelbaar is waardoor er optimaal zonne-licht opgevangen worden overdag. Een ideale solar tuinspot die geleverd word met een grondspies.

  € 17,95
Sorteer op

Vijververlichting spots op zonne-energie

Laat uw tuinvijver extra oplichten in de avond door onze solar tuinspots! Een tuin vijver is echt een bijzonder stukje tuin bij u buiten. Zowel u zelf als visite zullen dit stukje tuin graag willen bewonderen. Om ook uw tuin vijver in de avond de aandacht te geven die het verdient kunt u deze met onze solar tuin prikspots in de spotlight zetten! Onze top tuinspots zijn eenvoudig te plaatsen en geven uw vijver mooie en sfeervolle verlichting in de avond!

Een solar kikker bij uw tuin vijver

Dat Enjoythesun het meest veelzijdige aanbod solar tuinverlichting heeft is al wel bekend maar wist u ook dat wij solar dieren in ons ruime assortiment hebben? Een ruim aanbod solar dieren tuinbeelden, van een schaap tot een koe en van vogels tot kikkers. En juist deze solar kikkers, zowel staand als hangend, zijn erg leuk als solar tuindecoratie bij uw vijver. Bekijk al onze solar dieren en kies uw favoriete solar led verlichting dier uit, wij zullen deze snel bij u bezorgen uit onze eigen, ruime voorraad!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss