Over ons

Enjoythesun.nl is sinds 2020 een snel groeiende webshop voor duurzame, energiezuinige tuinverlichting, tuindecoratie en buitenlampen. Onze buitenverlichting werkt op zonne-energie en/of via een usb oplaadfunctie.

Kernpunten in het samenstellen van ons assortiment:

  • Buitenverlichting in ons assortiment moet zowel overdag als in de avond decoratief zijn. Het liefst geen saaie, grijze designs maar juist bijzondere, sfeervolle ontwerpen die écht iets toevoegen bij u buiten!
  • Wij houden van gemak en gebruiksvriendelijkheid, dus willen wij dit ook met onze buitenlampen. Onze buitenlampen zijn zeer gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De solar tuinverlichting en solar tuindecoratie doet alles zelf, zowel het opladen als het aan gaan in de avond. De USB tuinverlichting kan snel en eenvoudig worden opgeladen via een usb kabel en doet daarna via een timer alles zelf.
  • De beste kwaliteit solar en usb tuinverlichting is zeer belangrijk. Hier selecteren wij ons assortiment op en houden dit altijd scherp in de gaten om ons assortiment kwalitatief hoog te houden.

Daarom kiezen voor Enjoythesun

Wij vinden het belangrijk om uw #1 webshop voor tuinverlichting te zijn en te blijven. Bij ons koopt u unieke, kwalitatieve buitenverlichting met snelle levering uit eigen voorraad. Wij zijn makkelijk bereikbaar, juridisch gecontroleerd en scoren een 9+ klantbeoordeling op meer dan 500 reviews. Bij ons koopt u met een gerust gevoel uw mooiste buitenverlichting en laat u uw buitenruimte stralen!

Ervaren webshop met passie voor hun producten
​Met jarenlange ervaring in solar tuinverlichting en oplaadbare buitenlampen mogen wij ons inmiddels een ervaren webshop noemen met een ruim, uniek aanbod van de beste kwaliteit tuinverlichting en buitenlampen. Wij hebben een oprechte passie voor onze producten en zijn elke dag bezig om het beste en mooiste assortiment solar tuinverlichting en buitenlampen voor u samen te stellen. Middels onze blog houden wij u ook op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en handige weetjes wat betreft solar tuinverlichting en oplaadbare buitenlampen.

Snelle levering uit eigen voorraad
Wij hebben onze eigen voorraad tuinverlichting en buitenlampen en goede afspraken met pakketdiensten. Daardoor kunnen wij snel bij u bezorgen. De lampen zullen zorgvuldig ingepakt snel bij u bezorgd worden. Als u voor 21:00 op een werkdag besteld is uw bestelling al de volgende werkdag bij u in huis! Lees alles over bezorgen en onze levertijden hier.

Klantbeoordeling 9+
Wij zijn trots op onze honderden klantbeoordelingen! Door de jaren heen hebben wij al meer dan 500 reviews ontvangen die betrekking hebben op onze service, producten en levering. Onze klanten geven ons daarbij een mooie 9+ beoordeling. Hier zijn wij trots op en geeft u als klant een garantie waar wij kwalitatief voor staan.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_button-stars theme=dark color=#9CC319 show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=270px height=45px interval=5000 language=nld]

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss