Sorteer op
 • -17%

  Solar Wandlampen - Premier Wall - Set van 4
  Solar Wandlampen - Premier Wall - Set van 4

  Dit set van 4 solar wandlampen is ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 35,95 € 29,95
 • Bestseller!

  Solar Wandlamp - Sun - 17 Leds
  Solar Wandlamp - Sun - 17 Leds

  Een zonnige, solar wandlamp met 17 warm witte micro LEDs. Erg mooi aan uw schutting, wand of muur! Met behulp van het ingebouwde solarpaneel zal deze wandlamp zichzelf automatisch opladen met zonne-energie.

  € 24,95
 • Solar wandlamp met sensor - Wall Spot
  Solar wandlamp met sensor - Wall Spot

  Dit is een ideale wandlamp voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Solar wandlamp met sensor - Welcome Light
  Solar wandlamp met sensor - Welcome Light

  Een mooie wandlamp met sensor voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Hoge lichtopbrengst!

  Solar schijnwerper met sensor - Floodlight 500
  Solar schijnwerper met sensor - Floodlight 500

  Mooie solar schijnwerper (500Lumen!) voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 49,95
 • Solar Wandlampen - Maroc - Set van 4
  Solar Wandlampen - Maroc - Set van 4

  Mooie set van 4 solar wandlampen in Arabische stijl. Deze wandlampen zijn ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door de 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Solar Wandlamp - Amsterdam - 30 Lumen
  Solar Wandlamp - Amsterdam - 30 Lumen

  Een mooie vierkante wandlamp ''Amsterdam'' van LuxForm! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. Ideaal voor bij uw deur, oprit, schutting of tuinhuisje!

  € 44,95
 • USB oplaadbaar

  Solar wandlamp met sensor - Oregon - 50 Lumen
  Solar wandlamp met sensor - Oregon - 50 Lumen

  Een mooie RVS solar wandlamp met bewegingssensor die eenvoudig met 2 schroeven en pluggen op diverse muren en schuttingen bevestigd kan worden. De lamp is van echt glas met een warm wit LED filament.

  € 29,95
 • USB oplaadbaar

  Solar wandlamp up down - Ohio - 50 Lumen
  Solar wandlamp up down - Ohio - 50 Lumen

  Een mooie RVS/kunststof up en down wandlamp die eenvoudig met de bijgeleverde bevestigingsbeugel op diverse muren en schuttingen bevestigd kan worden. De lamp is voorzien van 5 warm witte LEDs.

  € 39,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Wandlamp - Minnesota - 100 Lumen
  Solar Wandlamp - Minnesota - 100 Lumen

  Mooie solar wandlamp met echt glas! Deze wandlamp is bekend van De Grote Tuinverbouwing SBS6.

  € 44,95
 • USB oplaadbaar

  Solar wandlamp up down - Maine - 50 Lumen
  Solar wandlamp up down - Maine - 50 Lumen

  De Maine solar wandlamp is een mooie RVS/kunststof up en down wandlamp die eenvoudig met de bijgeleverde bevestigingsbeugel op diverse muren en schuttingen bevestigd kan worden. Snel geleverd uit eigen voorraad bij Enjoythesun!

  € 39,95
 • Solar Wandlamp - Vogel Wand Deco - 20 cm
  Solar Wandlamp - Vogel Wand Deco - 20 cm

  Een zonnige, solar wandlamp van metaal met een zeer decoratief vogel design. Eenvoudig te bevestigen bij u buiten aan uw schutting of buiten wand.

  € 17,95
 • Solar Wandlamp - Vlinder Wand Deco - 20 cm
  Solar Wandlamp - Vlinder Wand Deco - 20 cm

  Een zonnige, solar wandlamp van metaal met een zeer decoratief vlinder design. Eenvoudig te bevestigen bij u buiten aan uw schutting of buiten wand.

  € 17,95
 • Solar Wandlamp - Bloem Wand Deco - 61 cm
  Solar Wandlamp - Bloem Wand Deco - 61 cm

  Een zonnige, solar wandlamp van metaal met een zeer decoratief bloem design. Eenvoudig te bevestigen bij u buiten aan uw schutting of buiten wand.

  € 22,95
 • Solar Wandlamp - Blad Wand Deco - 61 cm
  Solar Wandlamp - Blad Wand Deco - 61 cm

  Een zonnige, solar wandlamp van metaal met een zeer decoratief blad design. Eenvoudig te bevestigen bij u buiten aan uw schutting of buiten wand.

  € 22,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Wandlamp - Indiana - 15 Lumen
  Solar Wandlamp - Indiana - 15 Lumen

  Een mooie solar wandlamp Indiana met warm wit licht van 15 Lumen. Standaard meegeleverd in de doos is bevestigingsmateriaal waarmee de wandlamp eenvoudig en snel aan hout en/of steen gemonteerd kan worden.

  € 22,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Wandlamp - Maryland - 15 Lumen
  Solar Wandlamp - Maryland - 15 Lumen
  € 19,95
 • Nieuw!

  Solar Wandlamp - Vigo - 8 Lumen
  Solar Wandlamp - Vigo - 8 Lumen
  € 17,95
Sorteer op

Gebruiksvriendelijke verlichting voor uw schutting

Onze mooie solar wandlampen zijn ideaal als schutting verlichting door hun eenvoudige plaatsing en werking. We hebben ze in verschillende designs, van een mooie sierlijke solar wandlamp Sun tot Arabische wandlampen. Een schutting wandlamp passend bij elke buiten inrichting kunt u vinden in ons ruime assortiment solar wandlampen en muurlampen!

In één keer klaar met een set solar wandlampen voor uw schutting

Wij hebben ook verschillende sets solar wandlampen te koop in ons ruime assortiment buiten wandlampen. Door het kopen van een set wandlampen heeft u in één keer de beschikking over meerdere wandlampen in dezelfde stijl die eenvoudig op uw schutting geplaatst kunnen worden. Ontzorg u zelf en bestel een mooi set solar wandlampen en laat deze snel bij u thuis bezorgen door Enjoythesun!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss