Sorteer op
 • -14%

  Solar Tuinstekers - Biba - Set van 8
  Solar Tuinstekers - Biba - Set van 8

  Het Biba set van 8 is een set van 8 mooie tuinprikkers op zonne-energie! Zowel overdag als 's avonds een mooie aanwinst bij u buiten met het decoratieve, Arabische design.

  € 34,95 € 29,95
 • -15%

  Solar Tuinstekers - Maroc - Set van 4
  Solar Tuinstekers - Maroc - Set van 4

  Het Maroc set van 4 is een set van 4 mooie tuinprikkers op zonne-energie! Zowel overdag als 's avonds een mooie aanwinst bij u buiten met het decoratieve, Marokkaanse design.

  € 32,95 € 27,95
 • Solar Tuinstekers - Rabat Lantern - Set van 2
  Solar Tuinstekers - Rabat Lantern - Set van 2

  De Rabat lantaarns zijn een set van 2 mooie solar lantaarns met bijbehorende prikkers! De prikkers zijn makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin.

  € 29,95
 • Solar Tuinspots/Prikspots - 5 Lumen - Set van 10
  Solar Tuinspots/Prikspots - 5 Lumen - Set van 10

  Set van 10 solar tuinspots met 5 Lumen verlichting verbonden met een zonne-paneel wat u op de gewenste zonnige plek bij u buiten kunt zetten.

  € 32,95
 • Bekend van KRO magazine!

  Solar Fakkel - Vlameffect - Zonnefakkel 75 cm
  Solar Fakkel - Vlameffect - Zonnefakkel 75 cm

  Solar fakkel met vlameffect! Erg mooie verlichting in uw tuin zodra het donker begint te worden. Mooi als pad-verlichting of in uw borders. Met IP55 is deze solar fakkel ook goed beschermd tegen regen en spatwater.

  € 16,95
 • Bestseller!

  Solar Tuinstekers - Osman Lantern - Set van 2
  Solar Tuinstekers - Osman Lantern - Set van 2

  Een set van 2 solar tuinstekers met vlam-effect op zonne-energie! Makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin. Deze solar lampen zijn erg mooi als verlichting voor uw tuinpaden.

  € 27,95
 • Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds
  Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds

  De Starburst solar tuinsteker met 120 Leds is een erg mooie toevoeging bij u buiten! Mooi als pad-verlichting of in uw borders. De solar Led lampjes gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden.

  € 14,95
 • Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Multicolor
  Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Multicolor

  Deze solar tuinsteker met 6 led lampjes met multicolor is eenvoudig te plaatsen bij u buiten. De led lampjes lijken op vuurvliegjes in de avond en geven sfeervolle multicolor verlichting in de avond.

  € 9,95
 • Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Warm Wit
  Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Warm Wit

  Deze solar tuinsteker met 6 led lampjes is eenvoudig te plaatsen bij u buiten. De led lampjes lijken op vuurvliegjes in de avond en geven sfeervolle warm witte verlichting in de avond.

  € 9,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Tuinsteker Arizona - Met Bewegingssensor - USB Oplaadbaar
  Solar Tuinsteker Arizona - Met Bewegingssensor - USB Oplaadbaar

  Ideale staande lamp/tuinsteker voor extra verlichting bij uw tuinpaden, terras of bij uw buiten schuur! Met de meegeleverde installatiematerialen kan deze mooie buitenlamp zowel op een harde als zachte ondergrond bevestigd worden.

  € 39,95
 • USB oplaadbaar/Hoge lichtopbrengst!

  Solar Tuinsteker Oklahoma - 150 Lumen - USB Oplaadbaar
  Solar Tuinsteker Oklahoma - 150 Lumen - USB Oplaadbaar

  Een perfecte solar staande lamp om uw entree te verlichten. Met de meegeleverde installatie-materialen kan deze zeer mooie buitenlamp zowel op een harde als zachte ondergrond bevestigd worden.

  € 137,95
 • Solar Kabouter - Wonder Wizard - 36 cm
  Solar Kabouter - Wonder Wizard - 36 cm

  Een heel leuke hand geschilderde tuin kabouter met solar lamp! De led verlichting in de glazen bol werkt op zonne-energie en laadt zichzelf op overdag door de zon.

  € 39,95
Sorteer op

Tuinpadverlichting op zonne-energie

Tuinpad verlichting is essentieel voor uw tuin in de avond! Bij ons is er een ruim assortiment solar tuinstekers en tuinpad lampjes op zonne-energie die op tuinpaden zullen oplichten in de avond! Prik ze eenvoudig langs uw tuinpad en laat ze overdag opladen door zonne-energie. We hebben verschillende sets zeer decoratieve solar tuinstekers die uw tuin en buiten paden extra zullen bijlichten in de avond. Bekijk alle sets, stijlen en kleuren solar prikkers en tuinstekers in ons unieke assortiment!

Laat uw tuinpad oplichten met solar fakkels

Solar fakkels zijn zeer gebruiksvriendelijk, eenvoudig te plaatsen en veilig voor kinderen en dieren! Een perfecte sfeervolle buitenfakkel die op zonne-energie werkt. Prik ze eenvoudig langs uw tuinpad en laat de sfeervolle vlamverlichting u verrassen in de avond. De vlamverlichting in de solar fakkels gaat automatisch aan door middel van de ingebouwde schemer sensor in het zonne-paneel van de solar tuinfakkels. Zorg voor een unieke en veilige tuinverlichting met onze solar fakkels!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss