Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (indien de volledige bestelling word geretourneerd. Indien niet de hele bestelling word geretourneerd worden de verzendkosten niet gecrediteerd).

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@enjoythesun.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 


Je kunt het pakket inclusief retourformulier en/of kopie factuur retourneren naar onderstaand adres:

Retouradres
Enjoythesun Retour Afdeling
Industrieweg 37C
3762 EH Soest
Nederland

Download hier ons retourformulier.

 

← Terug naar klantenservice

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss