Retourneren

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (indien de volledige bestelling word geretourneerd. Indien niet de hele bestelling word geretourneerd worden de verzendkosten niet gecrediteerd).

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Enjoythesun.nl geretourneerd worden. Het is belangrijk dat het artikel in de originele verpakking geretourneerd word of (indien deze geleverd is zonder verpakking) met het originele label nog aan het artikel. Als dit niet aanwezig is kan de retour niet door ons verwerkt worden.

Indien een artikel beschadigd geretourneerd word behouden wij ons het recht voor om de inkoopprijs van het betreffende artikel in te houden van het te crediteren bedrag.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@enjoythesun.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 


Je kunt het pakket inclusief retourformulier en/of kopie factuur retourneren naar onderstaand adres:

Retouradres
Enjoythesun.nl Retour Afdeling
Industrieweg 37C
3762 EH Soest
Nederland

Download hier ons retourformulier.

 

← Terug naar klantenservice

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss