Sorteer op
 • Solar Buitenlamp - Ibiza Small - 26 cm
  Solar Buitenlamp - Ibiza Small - 26 cm

  De Ibiza Small is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 39,95
 • Bestseller!

  Solar Buitenlamp - Ibiza Large - 34 cm
  Solar Buitenlamp - Ibiza Large - 34 cm

  De Ibiza Large is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 44,95
 • -20%

  Solar Hanglamp Retro - Zwart - 41 cm
  Solar Hanglamp Retro - Zwart - 41 cm

  Solar hanglamp zwart op zonne-energie. Zal uw tuin of terras 's avonds gezellig bij verlichten met een mooi en warm licht. De solar verlichting gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v ingebouwde sensor.

  € 24,95 € 19,95
 • Solar Hanglamp - Eureka! Firefly - Brons
  Solar Hanglamp - Eureka! Firefly - Brons

  Mooie solar hanglamp met een bronzen kleur van 16 cm hoog!
  De ''vuurvliegjes'' verlichting in de solar hanglamp zal automatisch aangaan zodra het donker begint te worden.

  € 12,95
 • Solar Hanglampen - Spiralight - Set van 4
  Solar Hanglampen - Spiralight - Set van 4

  Solar hanglampjes set van 4 met LED verlichting. Ideaal om op te hangen in uw tuin, aan uw pergola of balkon! De spiraalvormige lampen zorgen voor mooie, sfeervolle buitenverlichting op zonne-energie.

  € 27,95
 • Bestseller!

  Solar Hanglamp - Zahra - Brons
  Solar Hanglamp - Zahra - Brons

  Mooie, sfeervolle solar hanglamp van 23 cm hoog! Ideaal om op te hangen in uw tuin, aan uw pergola of balkon. Zeer sfeervol door zijn mooie design en verlichting 's avonds. In de avond zal een lamp een mooi motief laten schijnen.

  € 24,95
 • Solar Buitenlamp - Tortoli - 25 cm
  Solar Buitenlamp - Tortoli - 25 cm

  De Tortoli solar buitenlamp is een erg mooie, sfeervolle lamp die geweldig staat op uw buitentafel. Ook kan deze solar buitenlamp door middel van de hangboog opgehangen worden.

  € 34,95
 • Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm
  Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm

  De Wicklow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 21 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 32,95
 • Solar Buitenlamp - Carlow - 29 cm
  Solar Buitenlamp - Carlow - 29 cm

  De Carlow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 29 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 33,95
 • Solar Hanglamp - Starburst - 84 Leds
  Solar Hanglamp - Starburst - 84 Leds

  Een mooie Starburst hanglamp met 84 led lampjes op zonne-energie! Deze lampjes geven een mooi en spetterend effect in uw tuin of op uw terras. Leuk om te hangen in een boom, boven uw buitentafel of aan uw pergola!

  € 19,95
 • Solar Balloon Fiesta - Luchtballon met vlameffect
  Solar Balloon Fiesta - Luchtballon met vlameffect

  Wij vinden deze solar luchtballon zó leuk! Met ingebouwde vlamverlichting op zonne-energie, wat zorgt voor een unieke hanglamp met zeer sfeervolle verlichting. Leuk om te hangen in een boom, bij uw buitentafel of aan uw pergola.

  € 19,95
 • Solar Balloon Rainbow - Luchtballon met vlameffect
  Solar Balloon Rainbow - Luchtballon met vlameffect

  Een unieke solar hanglamp in de vorm van een luchtballon met zeer sfeervolle verlichting. Leuk om te hangen in een boom, bij uw buitentafel of aan uw pergola.

  € 19,95
 • Solar Windgong - Orbis - 60 cm
  Solar Windgong - Orbis - 60 cm

  Een mooie solar windgong van 60 cm hoog met een ingebouwd solar-paneel. Ideaal voor patio's en rondom zitplekken bij u buiten. Zodra het donker begint te worden zal de globe in het midden een warm, wit licht laten schijnen.

  € 27,95
 • Solar Windgong - Sun, Moon & Star - 74 cm
  Solar Windgong - Sun, Moon & Star - 74 cm

  Een mooie solar windgong van 74 cm hoog met een ingebouwd solar-paneel. Ideaal voor patio's en rondom zitplekken bij u buiten. Zodra het donker begint te worden zal de globe in het midden zijn multi-color licht laten schijnen.

  € 24,95
 • Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijke solar bij om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het bijtje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Lieveheersbeestje - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijk solar lieveheersbeestje om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het lieveheersbeestje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Solar Vogeltjes - Hangend - Set van 3
  Solar Vogeltjes - Hangend - Set van 3

  Een erg leuk set van 3 solar vogeltjes om op te hangen. Leuk bij uw terras of op uw balkon! Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van de vogeltjes en 's avonds erg sfeervol door hun ingebouwde LED lichtjes!

  € 24,95
 • Solar Kikkers - Hangend - Set van 2
  Solar Kikkers - Hangend - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers om op te hangen. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk bij uw terras, aan een pergola of een rozenboog!

  € 22,95
 • Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn met warm wit licht. Deze solar lantaarn Smokey is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95
 • Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn Amber met warm wit licht. Deze solar lantaarn is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95
Sorteer op

Solar hanglampen voor buiten

Bent u op zoek naar een makkelijke en gezellige manier om uw tuin of terras te verlichten? Dan zijn solar tuin hanglampjes de perfecte keuze voor u! Deze lampen werken namelijk op zonne energie, waardoor ze niet alleen energiezuinig zijn, maar ook nog eens heel eenvoudig in gebruik.

Wij hebben een groot assortiment solar buiten hanglampen. Van klassiek tot modern en retro tot vlameffect. De hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u altijd de perfecte match kunt vinden voor uw buitenruimte. Wilt u een romantische sfeer creëren met zacht warm licht of juist een speelse twist geven aan uw tuin met gekleurde lampen? De mogelijkheden zijn eindeloos met onze hanglampen op zonne-energie!

Solar hanglampen - Enjoythesun

De voordelen van solar hanglampen voor buiten

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van solar hanglampen. Zo zijn ze enorm gebruiksvriendelijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over het in- en uitschakelen van de lampen, want dit gebeurt allemaal automatisch dankzij de zonne-energie.

Daarnaast bespaart u met een solar hanglamp ook op uw energiekosten, omdat ze geen stroom verbruiken. Dit maakt ze niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Solar hanglampen kunnen zelfs werken op bewolkte dagen. Hoewel ze minder zonne energie ontvangen, hebben ze vaak meer dan genoeg energie opgeslagen om 's avonds nog steeds te kunnen branden.

Het installeren van solar hanglampen is ontzettend eenvoudig

U heeft geen gedoe met kabels of stopcontacten, want deze lampen werken volledig op zonne energie. U hoeft de lampen alleen maar op te hangen op de gewenste plek, waar ze voldoende zonlicht kunnen ontvangen. De ingebouwde zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten dit om in energie, waardoor de lampen automatisch aan- en uitgaan wanneer het donker wordt. Het gemak van solar hanglampen is dus echt indrukwekkend.

Solar hanglamp kopen - Enjoythesun

Ontdek de hanglamp op zonne energie in allerlei designs

Een voordeel van solar hanglampen is de diversiteit in designs, maar ook in de soorten verlichting die ze bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een warm en wit licht, wat zorgt voor een gezellige sfeer in uw tuin of op uw terras. Daarnaast zijn er ook lampen beschikbaar met een vlamverlichting, waarmee u een sfeervol vuur effect kunt creëren. Door de verschillende opties kunt u de solar tuinverlichting perfect afstemmen op uw persoonlijke stijl en zelfs combineren met solar tuindecoratie.

Hoe lang gaan solar hanglampen voor buiten mee?

Een hanglamp op zonne energie heeft over het algemeen een levensduur van enkele seizoenen, afhankelijk van het model en de kwaliteit. Hang de solar hanglamp buiten op en hij doet de rest van het werk zelf: het opladen overdag dankzij de zonne energie en het aangaan 's avonds. Zo is de solar hanglamp buiten sfeervol en zeer eenvoudig in gebruik.

Waar wacht u op? Bekijk nu ons ruime assortiment hanglampen voor buiten en kijk ook eens bij alle solar tafellampen voor buiten

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss