Sorteer op
 • Bestseller!

  Solar Tafellamp/Hanglamp - Tangier - 23 cm
  Solar Tafellamp/Hanglamp - Tangier - 23 cm

  Mooie solar tafellamp in Marokkaanse stijl van 23 cm hoog! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en verlichting 's avonds.

  € 29,95
 • Nieuw!

  Spiralight - Solar Hanglampen - Set van 4
  Spiralight - Solar Hanglampen - Set van 4

  Mooie set van 4 spiraalvormige solar hanglampjes met LED verlichting! Ideaal om op te hangen in uw tuin, aan uw pergola of balkon. De spiraalvormige lampen zorgen voor mooie, sfeervolle buitenverlichting.

  € 27,95
 • Bestseller!

  Ibiza Large - Solar Tafellamp/Hanglamp - 34 cm
  Ibiza Large - Solar Tafellamp/Hanglamp - 34 cm

  De Ibiza Large is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 44,95
 • Nieuw!

  Tortoli - Solar Tafellamp/Hanglamp - 25 cm
  Tortoli - Solar Tafellamp/Hanglamp - 25 cm

  De Tortoli solar buitenlamp is een erg mooie, sfeervolle lamp die geweldig staat op uw buitentafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden.

  € 34,95
 • Nieuw!

  Wicklow - Solar Tafellamp/Hanglamp - 21 cm
  Wicklow - Solar Tafellamp/Hanglamp - 21 cm

  De Wicklow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 21 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 32,95
 • Nieuw!

  Carlow - Solar Tafellamp/Hanglamp - 29 cm
  Carlow - Solar Tafellamp/Hanglamp - 29 cm

  De Carlow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 29 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 33,95
 • Nieuw!

  Zahra - Solar Hanglamp - Brons
  Zahra - Solar Hanglamp - Brons

  Mooie, sfeervolle solar hanglamp van 23 cm hoog! Ideaal om op te hangen in uw tuin, aan uw pergola of balkon. Zeer sfeervol door zijn mooie design en verlichting 's avonds. In de avond zal een lamp een mooi motief laten schijnen.

  € 24,95
 • Bestseller!

  Solar Hanglamp Retro - Zwart - 41 cm
  Solar Hanglamp Retro - Zwart - 41 cm

  Mooie retro solar hanglamp op zonne-energie! Zal uw tuin of terras 's avonds gezellig bijverlichten met een mooi en warm licht. Gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v ingebouwde sensor.

  € 24,95
 • Solar Hanglamp - Starburst - 84 Leds
  Solar Hanglamp - Starburst - 84 Leds

  Een mooie Starburst hanglamp met 84 led lampjes op zonne-energie! Deze lampjes geven een mooi en spetterend effect in uw tuin of op uw terras. Leuk om te hangen in een boom, boven uw buitentafel of aan uw pergola!

  € 19,95
 • All Year Round

  Tarsus - Tafellamp/Hanglamp voor buiten - USB oplaadfunctie
  Tarsus - Tafellamp/Hanglamp voor buiten - USB oplaadfunctie

  De Tarsus buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 23 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie (+ USB oplaadkabel 1,5m lang)

  € 37,95
 • All Year Round

  Palmyra - Tafellamp/Hanglamp voor buiten - USB oplaadfunctie
  Palmyra - Tafellamp/Hanglamp voor buiten - USB oplaadfunctie

  De Palmyra buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 27 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie (+ USB oplaadkabel 1,5m lang)

  € 37,95
 • -33%

  Solar Lampion - Marrakesh Koraal - 29x20 cm
  Solar Lampion - Marrakesh Koraal - 29x20 cm

  Mooie solar lampion van 20x29 cm in koraal kleur. Makkelijk overal op te hangen en brengt extra sfeer bij u buiten 's avonds! De solar lampion gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v ingebouwde sensor.

  € 14,95 € 9,95
 • -33%

  Solar Lampion - Marrakesh Oker - 29x20 cm
  Solar Lampion - Marrakesh Oker - 29x20 cm

  Mooie solar lampion van 29x20 cm in oker kleur. Makkelijk overal op te hangen en brengt extra sfeer bij u buiten 's avonds! De solar lampion gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v ingebouwde sensor.

  € 14,95 € 9,95
 • Bestseller!

  Solar Lampion - Marrakesh Koraal - 29x25 cm
  Solar Lampion - Marrakesh Koraal - 29x25 cm

  Mooie solar lampion van 29x25 cm in koraal kleur. Makkelijk overal op te hangen en brengt extra sfeer bij u buiten 's avonds! De solar lampion gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v ingebouwde sensor.

  € 14,95
 • Solar Lampion - Marrakesh Oker - 29x25 cm
  Solar Lampion - Marrakesh Oker - 29x25 cm

  Mooie solar lampion van 29x25 cm in oker kleur. Makkelijk overal op te hangen en brengt extra sfeer bij u buiten 's avonds! De solar lampion gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v ingebouwde sensor.

  € 14,95
 • Solar Balloon Fiesta - Luchtballon met vlameffect
  Solar Balloon Fiesta - Luchtballon met vlameffect

  Wij vinden deze solar luchtballon zó leuk! Met ingebouwde vlamverlichting op zonne-energie, wat zorgt voor een unieke hanglamp met zeer sfeervolle verlichting. Leuk om te hangen in een boom, bij uw buitentafel of aan uw pergola.

  € 19,95
 • Nieuw!

  Solar Windgong - Orbis - 60 cm
  Solar Windgong - Orbis - 60 cm

  Een mooie solar windgong van 60 cm hoog met een ingebouwd solar-paneel. Ideaal voor patio's en rondom zitplekken bij u buiten. Zodra het donker begint te worden zal de globe in het midden een warm, wit licht laten schijnen.

  € 27,95
 • Nieuw!

  Solar Windgong - Sun, Moon & Star - 74 cm
  Solar Windgong - Sun, Moon & Star - 74 cm

  Een mooie solar windgong van 74 cm hoog met een ingebouwd solar-paneel. Ideaal voor patio's en rondom zitplekken bij u buiten. Zodra het donker begint te worden zal de globe in het midden zijn multi-color licht laten schijnen.

  € 24,95
 • Eureka! Firefly - Solar Hanglamp - Brons
  Eureka! Firefly - Solar Hanglamp - Brons

  Mooie solar hanglamp met een bronzen kleur van 16 cm hoog!
  De ''vuurvliegjes'' verlichting in de solar hanglamp zal automatisch aangaan zodra het donker begint te worden.

  € 12,95

Solar hanglampen voor buiten

Bent u op zoek naar een makkelijke en gezellige manier om uw tuin of terras te verlichten? Dan zijn solar tuin hanglampjes en lampionnen de perfecte keuze voor u! Deze lampen werken namelijk op zonne energie, waardoor ze niet alleen energiezuinig zijn, maar ook nog eens heel eenvoudig in gebruik.

Wij hebben een groot assortiment voor solar lampionnen en hanglampen buiten. Van klassiek tot modern en retro tot vlameffect. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u altijd de perfecte match kunt vinden voor uw buitenruimte. Wilt u een romantische sfeer creëren met zacht warm licht of juist een speelse twist geven aan uw tuin met gekleurde lampen? De mogelijkheden zijn eindeloos met solar hanglampen en lampionnen voor buiten.

Solar hanglampen - Enjoythesun

De voordelen van solar hanglampen voor buiten

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van solar hanglampen. Zo zijn ze enorm gebruiksvriendelijk. U hoeft zich geen zorgen te maken over het in- en uitschakelen van de lampen, want dit gebeurt allemaal automatisch dankzij de zonne-energie.

Daarnaast bespaart u met deze solar hanglamp ook op uw energiekosten, omdat ze geen stroom verbruiken. Dit maakt ze niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Solar hanglampen kunnen zelfs werken op bewolkte dagen. Hoewel ze minder zonne energie ontvangen, hebben ze vaak meer dan genoeg energie opgeslagen om 's avonds nog steeds te kunnen branden.

Het installeren van solar hanglampen is ontzettend eenvoudig

U heeft geen gedoe met kabels of stopcontacten, want deze lampen werken volledig op zonne energie. U hoeft de lampen alleen maar op te hangen op de gewenste plek, waar ze voldoende zonlicht kunnen ontvangen. De ingebouwde zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten dit om in energie, waardoor de lampen automatisch aan- en uitgaan wanneer het donker wordt. Het gemak van solar hanglampen is dus echt indrukwekkend.

Ontdek de hanglamp op zonne energie in allerlei designs

Een voordeel van solar hanglampen en solar wandlampen is de diversiteit in designs, maar ook in de soorten verlichting die ze bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een warm en wit licht, wat zorgt voor een gezellige sfeer in uw tuin of op uw terras. Daarnaast zijn er ook lampen beschikbaar met een vlamverlichting, waarmee u een sfeervol vuur effect kunt creëren. Door de verschillende opties kunt u de solar tuinverlichting perfect afstemmen op uw persoonlijke stijl en combineren met solar tuindecoratie.

Hoe lang gaan solar hanglampen voor buiten mee?

Een hanglamp op zonne energie heeft over het algemeen een levensduur van enkele seizoenen, afhankelijk van het model en de kwaliteit. Hang de solar lampionnen en hanglampen voor buiten op en hij doet de rest van het werk zelf: het opladen overdag dankzij de zonne energie en het aangaan 's avonds. Zo is de solar hanglamp buiten sfeervol en zeer eenvoudig in gebruik.

Waar wacht u op? Bekijk nu ons ruime assortiment hanglampen voor buiten en kijk ook eens bij alle solar tafellampen voor buiten

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss