Solar staande lampen


Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar staande lampen. Van solar tuinlampen tot solar fakkels met vlameffect. Ook hebben wij een ruim aanbod qua stijlen. Van industrieel tot landelijk! Ontdek hier al onze staande buitenlampen en tuinstekers op zonne-energie.
 


  Uitgebreid assortiment solar tuinverlichting en tuindecoratie


Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Van solar hanglampen tot snoerverlichting op zonne-energie en van solar wandlampen tot unieke solarbloemen en solardieren.  Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solarverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

  Verzending Nederland en België
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9,5!

 

Sorteer op
 • Retro Black - Metaal - Solar Tuinsteker
  Retro Black - Metaal - Solar Tuinsteker

  De Retro Black is een prachtige metalen tuinsteker op zonne-energie! Wat een groot voordeel is van deze lamp is dat deze zeer multifunctioneel is en zowel als staande lamp en als hangende lamp gebruikt kan worden.

  € 32,95
 • Retro Gold - Metaal - Solar Tuinsteker
  Retro Gold - Metaal - Solar Tuinsteker

  De Retro Gold is een prachtige metalen tuinsteker op zonne-energie! Wat een groot voordeel is van deze lamp is dat deze zeer multifunctioneel is en zowel als staande lamp en als hangende lamp gebruikt kan worden.

  € 32,95
 • Leipzig - Industrial - Staande Buitenlamp 80cm (H)
  Leipzig - Industrial - Staande Buitenlamp 80cm (H)

  Een prachtige industriële solar lamp van 80 cm hoog! Deze lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, koperen design en warme licht van wel 20 LM!

  € 42,95
 • Arezzo - Solar Tuinfakkel - Vlameffect
  Arezzo - Solar Tuinfakkel - Vlameffect

  De Arezzo solar tuinfakkel met vlameffect is een erg mooie toevoeging aan elke tuin en terras! Mooi als pad-verlichting of in uw borders. De tuinfakkel gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden.

  € 17,95
 • Tuinfakkel - Vlameffect - Solar Tuinlamp
  Tuinfakkel - Vlameffect - Solar Tuinlamp

  Solar fakkel met 96(!) LED's vlameffect! Erg mooie verlichting in uw tuin zodra het donker begint te worden. Mooi als pad-verlichting of in uw borders. Met IP65 is deze solar fakkel ook goed beschermd tegen regen en spatwater.

  € 18,95
 • Avant - Solar Tuinstekers - Set van 5
  Avant - Solar Tuinstekers - Set van 5

  Een set van 5 zeer decoratieve tuinprikkers op zonne-energie! Makkelijk te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin. Deze solar lampen zijn erg mooi als verlichting voor uw tuinpaden of donkere hoekjes in uw tuin.

  € 32,95
 • Classic - Solar Tuinstekers - Set van 6
  Classic - Solar Tuinstekers - Set van 6

  Een set van 6 zeer decoratieve tuinprikkers op zonne-energie! Makkelijk te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin. Deze solar lampen zijn erg mooi als verlichting voor uw tuinpaden of donkere hoekjes in uw tuin.

  € 29,95
 • Forli Lantaarn - Solar tuinstekers met vlameffect - Set van 2
  Forli Lantaarn - Solar tuinstekers met vlameffect - Set van 2

  Een set van 2 solar tuinstekers met vlam-effect op zonne-energie! Makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin. Deze solar lampen zijn erg mooi als verlichting voor uw tuinpaden.

  € 22,95
 • Riad Lantaarn - Solar Tuinstekers - Set van 2
  Riad Lantaarn - Solar Tuinstekers - Set van 2

  Een set van 2 solar tuinstekers in Marokkaanse stijl op zonne-energie!

  Makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin. Deze solar lampen zijn erg mooi als verlichting voor uw tuinpaden.

  € 29,95
 • Mandala Sun Flower - Solar Tuinsteker - 85cm (H)
  Mandala Sun Flower - Solar Tuinsteker - 85cm (H)

  Een prachtige, oriëntaalse solar lamp van 85 cm hoog!

  Deze lamp met mandala design is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn warme verlichting op zonne-energie!

  € 19,95
 • Daisy - Solar Tuinsteker - 46 cm(H)
  Daisy - Solar Tuinsteker - 46 cm(H)

  Een prachtige solar tuinprikker met bloemmotief! Deze lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke design en warme licht!

  € 21,95
 • Samba - Tripod - Staande Buitenlamp
  Samba - Tripod - Staande Buitenlamp

  Een prachtige solar staande lamp van 80 cm hoog met decoratief motief!
  Deze lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke design en warme licht!

  € 42,95
 • Samba - Tuinsteker - Solar
  Samba - Tuinsteker - Solar

  Een prachtige solar tuinprikker van 54 cm hoog met decoratief motief!
  Deze lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke design en warme licht!

  € 21,95
 • Forest - Tuinsteker - Solar
  Forest - Tuinsteker - Solar

  Een prachtige solar tuinprikker van 43 cm hoog met decoratief motief!
  Deze lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke design en warme licht!

  € 19,95
 • Tuinsteker Vlameffect - Verstelbaar - Set van 2
  Tuinsteker Vlameffect - Verstelbaar - Set van 2

  Een set van 2 mooie solar lampen met vlam-effect! Erg mooie en sfeervolle verlichting in uw tuin zodra het donker begint te worden. Dit is een zeer multifunctioneel solar set die op verschillende manieren gebruikt kan worden.

  € 44,95
 • Waves - Solar Tuinstekers - Set van 2
  Waves - Solar Tuinstekers - Set van 2

  Een prachtig set van 2 solar tuinprikkers die een mooi 'golvend' licht verspreiden door hun ontwerp! Deze solar lampen zijn makkelijk te plaatsen waar u wilt en zullen een mooie sfeer creëren 's avonds door hun unieke design.

  € 29,95
© 2020 - 2021 Enjoythesun.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel