Sorteer op
 • Welcome Light - Solar Wandlamp - Bewegingssensor
  Welcome Light - Solar Wandlamp - Bewegingssensor

  Een mooie wandlamp met sensor voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Wall Spot - Solar Wandlamp - Buitenlamp met sensor
  Wall Spot - Solar Wandlamp - Buitenlamp met sensor

  Dit is een ideale wandlamp voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 28,95
 • Enjoythesun's Keuze

  Flames XL - Solar wandlampen met vlameffect - Set van 2
  Flames XL - Solar wandlampen met vlameffect - Set van 2

  Prachtig set van 2 solar wandlampen om uw voordeur, oprit of tuinpaden mee te verlichten! Met hun ingebouwde lampen met vlam-effect zullen ze behalve functioneel licht ook een mooie & sfeervolle toevoeging zijn bij u buiten!

  € 47,95
 • -18%

  Tiki Flames - Solar wandlampen met vlameffect - Set van 2
  Tiki Flames - Solar wandlampen met vlameffect - Set van 2

  Prachtig set van 2 solar wandlampen van 18 cm (H) om uw voordeur of tuinpaden mee te verlichten! Met hun ingebouwde lampen met vlam-effect (66 LEDs!) zullen ze behalve functioneel licht ook een mooie toevoeging zijn bij u buiten.

  € 39,95 € 32,95
 • Premier Wall - Solar Wandlampen - Set van 4
  Premier Wall - Solar Wandlampen - Set van 4

  Dit set van 4 solar wandlampen is ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 35,95
 • Sun - Solar Wandlamp - 17 Leds
  Sun - Solar Wandlamp - 17 Leds

  Een zonnige, solar wandlamp met 17 warm witte micro LEDs. Erg mooi aan uw schutting, wand of muur! Met behulp van het ingebouwde solarpaneel zal deze wandlamp zichzelf automatisch opladen met zonne-energie.

  € 23,95
 • Nieuw!

  Maroc Wall - Solar Wandlampen - Set van 4
  Maroc Wall - Solar Wandlampen - Set van 4

  Mooie set van 4 solar wandlampen in Arabische stijl. Deze wandlampen zijn ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Bestseller!

  Solar Wandlamp - Zwart 22 cm
  Solar Wandlamp - Zwart 22 cm

  Mooie zwarte wandlamp op zonne-energie! Stevige wandlamp met een leuke retro uitstraling! Zal uw tuin, terras of oprit 's avonds gezellig en functioneel bij verlichten.

  € 22,95
 • Reims - Solar Muurlamp - Hoge lichtopbrengst
  Reims - Solar Muurlamp - Hoge lichtopbrengst

  De Reims wandlamp is een mooie solar wandlamp met een hoge lichtopbrengt van 25 Lumen! Zeer energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 27,95
 • Calais - Solar Muurlamp - Buitenlamp met sensor
  Calais - Solar Muurlamp - Buitenlamp met sensor

  De Calais solar wandlamp is ideaal bij uw voordeur, oprit of carport!
  Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 34,95
 • Garden Life Wandlamp - Vlameffect - 25cm (H)
  Garden Life Wandlamp - Vlameffect - 25cm (H)

  Een mooie wandlamp met vlam-effect(!) op zonne-energie! Zeer sfeervol met zijn ingebouwde cool flame verlichting! Mooi bij uw oprit, buitenterras of bij de ingang van uw tuin.

  € 16,95
 • Ideaal voor schuurtjes

  Solar Schuurlamp - Wandlamp 50Lumen
  Solar Schuurlamp - Wandlamp 50Lumen

  Ideale verlichting voor schuurtjes en bijgebouwen op zonne-energie! Met klassieke uitstraling en helder 50 Lumen Led-verlichting. Door middel van trekkoord makkelijk aan en uit te doen.

  € 27,95
 • Floodlight 500 - Solar schijnwerper met bewegingssensor
  Floodlight 500 - Solar schijnwerper met bewegingssensor

  Mooie solar schijnwerper (500Lumen!) voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 49,95

Solar wandlampen voor buiten, buitenlampen met sensor

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar wandlampen. Mooie wandlampen en buitenlampen met sensor die makkelijk te bevestigen zijn aan je muur of schutting. Allemaal op zonne-energie, dus geen gedoe met snoeren! Met keuze uit verschillende soorten verlichting, van warm wit tot vlam-effect.

Uitgebreid assortiment solar wandlampen en buitenlampen met sensor

Wandlampen op zonne-energie zijn erg populair! Makkelijk te plaatsen, energiezuinig en geen gedoe met snoeren. Ideaal voor bij uw voordeur, oprit of andere donkere plekken buiten die u graag verlicht heeft. Erg fijn zijn ook onze buitenlampen met sensor. Die zullen gaan branden of extra fel gaan schijnen zodra er iemand langs loopt. Daarmee zorgen onze wandlampen voor meer verlichting maar ook voor een extra gevoel van veiligheid door deze sensor buitenlampen!


Daarom kiezen voor een solar wandlamp

 • Solar wandlampen zijn eenvoudig te plaatsen en zeer gemakkelijk in gebruik. Solar wandlampen kunnen makkelijk geplaatst worden zonder gedoe met snoeren. De wandlamp word naar u opgestuurd inclusief bevestigingsmateriaal. Binnen enkele minuten zit de wandlamp buiten bevestigd aan uw muur, wand of schutting. Overdag word de wandlamp opgeladen met zonne-energie en zodra het donker begint te worden zal de wandlamp automatisch gaan branden. Heel gemakkelijk!
 • Veel solar wandlampen zijn met een bewegingssensor. Dit maakt ze extra energiezuinig! Solar wandlampen werken op zonne-energie en zijn dus erg energiezuinig. De buitenlampen met sensor zijn zelfs nog zuiniger. Deze zullen pas (feller) gaan branden zodra er iemand langs loopt. Een buitenlamp met sensor is ideaal dus voor deuren of opritten. Zeer energiezuinig en kostenbesparend!
 • Mooie en bijzondere wandlampen. Onze solar wandlampen en buitenlampen met sensor zijn er in verschillende stijlen en designs. Ook hebben we verschillende soorten verlichting. Van warm wit tot vlamverlichting. Kijk in onze ruime collectie solar wandlampen voor de juiste wandlamp bij u buiten!

Wandlampen en sensorlampen voor buiten op zonne-energie

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss