Sorteer op
 • Solar Wandlamp - Welcome Light - Bewegingssensor
  Solar Wandlamp - Welcome Light - Bewegingssensor

  Een mooie wandlamp met sensor voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Solar Wandlamp - Wall Spot - Bewegingssensor
  Solar Wandlamp - Wall Spot - Bewegingssensor

  Dit is een ideale wandlamp voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 28,95
 • Enjoythesun's Keuze

  Solar Wandlampen - Flames XL - Set van 2
  Solar Wandlampen - Flames XL - Set van 2

  Prachtig set van 2 solar wandlampen om uw voordeur, oprit of tuinpaden mee te verlichten! Met hun ingebouwde lampen met vlam-effect zullen ze behalve functioneel licht ook een mooie & sfeervolle toevoeging zijn bij u buiten!

  € 47,95
 • -18%

  Solar Wandlampen - Tiki Flames - Set van 2
  Solar Wandlampen - Tiki Flames - Set van 2

  Prachtig set van 2 solar wandlampen van 18 cm (H) om uw voordeur of tuinpaden mee te verlichten! Met hun ingebouwde lampen met vlam-effect (66 LEDs!) zullen ze behalve functioneel licht ook een mooie toevoeging zijn bij u buiten.

  € 39,95 € 32,95
 • Solar Wandlampen - Premier Wall - Set van 4
  Solar Wandlampen - Premier Wall - Set van 4

  Dit set van 4 solar wandlampen is ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 35,95
 • Solar Wandlamp - Sun - 17 Leds
  Solar Wandlamp - Sun - 17 Leds

  Een zonnige, solar wandlamp met 17 warm witte micro LEDs. Erg mooi aan uw schutting, wand of muur! Met behulp van het ingebouwde solarpaneel zal deze wandlamp zichzelf automatisch opladen met zonne-energie.

  € 23,95
 • Nieuw!

  Solar Wandlampen - Maroc - Set van 4
  Solar Wandlampen - Maroc - Set van 4

  Mooie set van 4 solar wandlampen in Arabische stijl. Deze wandlampen zijn ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Bestseller!

  Solar Wandlamp - Zwart - 22 cm
  Solar Wandlamp - Zwart - 22 cm

  Mooie zwarte wandlamp op zonne-energie! Stevige wandlamp met een leuke retro uitstraling! Zal uw tuin, terras of oprit 's avonds gezellig en functioneel bij verlichten.

  € 22,95
 • Solar Wandlamp - Calais - Bewegingssensor
  Solar Wandlamp - Calais - Bewegingssensor

  De Calais solar wandlamp is ideaal bij uw voordeur, oprit of carport!
  Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 34,95
 • Solar wandlamp met vlameffect - Garden Life - 25 cm
  Solar wandlamp met vlameffect - Garden Life - 25 cm

  Een mooie wandlamp met vlam-effect(!) op zonne-energie! Zeer sfeervol met zijn ingebouwde cool flame verlichting! Mooi bij uw oprit, buitenterras of bij de ingang van uw tuin.

  € 16,95
 • Ideaal voor schuurtjes

  Solar Schuurlamp - Wandlamp - 50 Lumen
  Solar Schuurlamp - Wandlamp - 50 Lumen

  Ideale verlichting voor schuurtjes en bijgebouwen op zonne-energie! Met klassieke uitstraling en helder 50 Lumen Led-verlichting. Door middel van trekkoord makkelijk aan en uit te doen.

  € 27,95
 • Solar Schijnwerper - Floodlight 500 - Bewegingssensor
  Solar Schijnwerper - Floodlight 500 - Bewegingssensor

  Mooie solar schijnwerper (500Lumen!) voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 49,95

Solar wandlampen en buitenlampen met sensor

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar wandlampen. Mooie wandlampen en buitenlampen met sensor die makkelijk te bevestigen zijn aan je muur of schutting. Allemaal op zonne-energie, dus geen gedoe met snoeren! Met keuze uit verschillende soorten verlichting, van warm wit tot vlam-effect.

Uitgebreid assortiment solar wandlampen en bewegings sensorlampen voor buiten

Wandlampen op zonne-energie zijn erg populair! Makkelijk te plaatsen, energiezuinig en geen gedoe met snoeren. Ideaal voor bij uw voordeur, oprit of andere donkere plekken buiten die u graag verlicht heeft. Erg fijn zijn ook onze buitenlampen met sensor. Die zullen gaan branden of extra fel gaan schijnen zodra er iemand langs loopt. Daarmee zorgen onze wandlampen voor meer verlichting maar ook voor een extra gevoel van veiligheid door deze sensor buitenlampen!


De voordelen van een solar wandlamp buiten

 • Solar wandlampen zijn eenvoudig te plaatsen en zeer gemakkelijk in gebruik. Solar wandlampen kunnen makkelijk geplaatst worden zonder gedoe met snoeren. De wandlamp word naar u opgestuurd inclusief bevestigingsmateriaal. Binnen enkele minuten zit de wandlamp buiten bevestigd aan uw muur, wand of schutting. Overdag word de wandlamp opgeladen met zonne-energie en zodra het donker begint te worden zal de wandlamp automatisch gaan branden. Heel gemakkelijk!
 • Veel solar wandlampen zijn met een bewegingssensor. Dit maakt ze extra energiezuinig! Solar wandlampen werken op zonne-energie en zijn dus erg energiezuinig. De buitenlampen met sensor zijn zelfs nog zuiniger. Deze zullen pas (feller) gaan branden zodra er iemand langs loopt. Een buitenlamp met sensor is ideaal dus voor deuren of opritten. Zeer energiezuinig en kostenbesparend!
 • Mooie en bijzondere wandlampen. Onze solar wandlampen en buitenlampen met sensor zijn er in verschillende stijlen en designs. Ook hebben we verschillende soorten verlichting. Van warm wit tot vlamverlichting. Kijk in onze ruime collectie solar wandlampen voor de juiste wandlamp bij u buiten!

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 50
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

Volg ons ook op Instagram!

[instagram-feed]

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss