Welk lichtsnoer voor buiten?

Artikel 4 van 12

Een lichtsnoer voor buiten kiezen

Één van de meest populaire lichtoplossingen voor buiten zijn lichtsnoeren met meerdere lampjes. Deze lichtsnoeren, slingers en prikkabels zijn beschikbaar met een verschillende hoeveelheid lampjes eraan. Denk hierbij aan 8, 10 of tot wel 100 lampjes aan één snoer.

Het voordeel van een lichtsnoer buiten is dat je met één keer het snoer te bevestigen een hele buitenruimte kunt decoreren en verlichten. Ook bij ons zijn lichtsnoeren een veel besteld product en een belangrijk onderdeel van ons assortiment. We zullen u meenemen door ons assortiment en laten zien welk lichtsnoer het best geschikt is voor verschillende buiten ruimtes.

Een lichtsnoer op zonne-energie

Ook wel een solar lichtsnoer genoemd, dit is een zeer populaire en energiezuinige lichtsnoer optie! Deze snoeren hebben wij met een brede keuze aan aantal lampjes en designs. U kunt bij ons kiezen uit het aantal led lampjes van 8 tot en met 100 aan één snoer! Belangrijk bij een solar lichtsnoer is dat het zonne-paneel wat verbonden is aan het snoer op een zó zonnig mogelijke plek geplaatst kan worden. Dit is door de flexibiliteit van het snoer gelukkig in veel gevallen geen probleem. Hoe meer zon overdag op het zonne-paneel, hoe langer en feller de lampjes aan het lichtsnoer gaan branden in de avond.

Een ander punt wat als erg positief wordt ervaren bij solar lichtsnoeren is de eenvoudige installatie. Geen gedoe met extra kabels en stroompunten in uw tuin laten aanleggen. De totale installatie van een solar lichtsnoer zal normaal gesproken met een halfuur gedaan moeten zijn, gekeken naar de plaats waar u het snoer gaat ophangen. Als dit op een eenvoudige buiten locatie is zal u zelfs al binnen enkele minuten het snoer opgehangen en het zonne-paneel geplaatst hebben!

Een solar lichtsnoer met usb oplaadfunctie

Tegenwoordig is bijna alles op te laden met een usb kabel. Uw mobiele telefoon, een powerbank of tablet. U kunt uw lichtsnoer hier nu naast opladen want wij hebben in ons ruime assortiment solar lichtsnoeren met een usb oplaad functie! Deze professionele lichtsnoeren voor buiten combineren zonne-energie en usb voor optimale prestaties en sfeervolle verlichte avonden! Koppel het zonne-paneel eenvoudig los en verbind deze met een usb kabel om op te laden. Dit is een extra mogelijkheid om uw solar lichtsnoer optimaal te laten werken tijdens dagen met minder of geen zon.

Een ruim aanbod lichtsnoeren voor buiten met verschillende mogelijkheden en functies is wat u bij ons kunt vinden! Wij houden altijd de laatste ontwikkelingen bij en lopen voorop met de beste kwaliteit buiten lichtsnoeren en slingers. Behalve lichtsnoeren hebben wij ook een ruim assortiment solar tuinverlichting met alle soorten solar verlichting voor elke gewenste buiten ruimte. Wij leveren deze snel bij u uit onze eigen voorraad!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss