Enjoythesun: voor al uw solar tuinverlichting en buitenlampen

Op zoek naar de mooiste en beste solar tuinverlichting? Bekijk dan ons ruime, unieke assortiment solar tuinverlichting en tuindecoratie. Zeer makkelijk in gebruik, eenvoudig te installeren en energie zuinig! Van buitenlantaarns tot solar buitenlampen met sensor. Daarnaast hebben we ook handige accessoires zoals tuinprikkers en wandhaken. Allemaal snel geleverd uit eigen voorraad!

  Snelle verzending solarlampen uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

Heb je vragen over de producten? Neem dan gerust contact op via email of Whatsapp.

E: info@enjoythesun.nl  T: 06-19 15 40 54

Solar tuinverlichting hanglampen EnjoythesunSolar tuinverlichting snoerverlichting EnjoythesunSolar tuinverlichting staande buitenlampen Enjoythesun

Solar tuinverlichting tafellampen EnjoythesunSolar tuinverlichting wandlampen EnjoythesunSolar bloemen verlichting op zonne-energie kopen Enjoythesun
Solar dieren met verlichting op zonne-energie kopen EnjoythesunSolar huisjes kopen | Enjoythesun.nl Solar TuindecoratieSolar tuinverlichting Enjoythesun wandhaken tuinstekers
Bestsellers, solar bestsellers | Enjoy the Sun
Solar verlichting met korting kopen | Enjoy the Sun

 


Uitgebreid assortiment buitenlampen op zonne-energie

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solarverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar mooie tuinverlichting die ook nog eens makkelijk te installeren is? In ons ruime en unieke assortiment zult u alle buitenlampen en tuinlampjes vinden die u nodig heeft! Wij hebben onze artikelen verdeeld over solar tuinverlichting en solar tuindecoratie. Bij de tuinverlichting is er een ruim aanbod van prachtige hanglampen, lichtsnoeren, staande buitenlampen, wandlampen en tafellampen. Bij onze tuindecoratie vind u unieke tuinlampen die tuindecoratie en verlichting in één zijn. Bekijk en bestel bij ons de mooiste solar dieren, bloemen en tuinhuisjes!

solar tuinverlichting kopen

Solar tuinverlichting, buitenlampen op zonne-energie

Bekijk ons ruime assortiment solar tuinverlichting voor bij u buiten! Om op te hangen in uw tuin of op uw terras hebben wij solar hanglampen en lichtsnoeren voor buiten. Deze hanglampen en slingers hebben wij in verschillende maten, designs en kleuren. Voor solarlampjes om op te hangen moet u bij ons zijn! Ook vindt u bij onze solar tuinverlichting een groot aanbod staande buitenlampen voor uw terras of solar tuinstekers die de donkere hoekjes in uw tuin zullen bijlichten. Wij hebben verschillende designs staande buitenlampen, van industrial tot solar fakkels! Vergeet ook niet bij onze mooie tafellampen voor buiten, solar lantaarns en wandlampen op zonne-energie te kijken. Bij onze solar tuinverlichting vindt u altijd de juiste solarlamp voor bij u buiten!

solar tuinlampen kopen

Solar tuindecoratie, unieke tuinlampen op zonne-energie

​Bij Enjoythesun kunt u het grootste aanbod solar tuindecoratie vinden! Bekijk onze solar dieren met ingebouwde verlichting op zonne-energie, prachtige solar bloemen en decoratieve solar huisjes. Deze solar tuindecoratie werkt allemaal op zonne-energie. Eenvoudig te plaatsen bij u buiten en voorzien van een dag/nacht sensor waardoor de ingebouwde verlichting automatisch aangaat 's avonds! Plaats de solar tuinbeelden en tuinstekers op een zonnige plek bij u buiten voor het beste resultaat. Deze bijzondere solar artikelen zijn dus een unieke tuindecoratie en buitenlamp in één! Laat u verrassen door de ruime keuze en vindt bij ons unieke solar tuindecoratie voor bij u buiten!

 


Voordelen buitenlampen op zonne-energie

  • Energiezuinig: Onze buitenlampen en tuinlampjes werken allemaal op zonne-energie. De solar lampen worden overdag automatisch opgeladen met energie van de zon en verbruiken geen stroom. 

  • Makkelijk te installeren: Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en bekabeling door uw tuin. Hang of plaats de solarlamp op een zonnige plek buiten waar u wilt!

  • Makkelijk in gebruik: Al onze solar buitenverlichting is zeer makkelijk in gebruik. De solarlampen laden zich overdag zelf op met zonne-energie en gaan zodra het donker wordt automatisch aan door de ingebouwde dag/nacht sensor in de solarlamp. 

  • Kostenbesparend: U heeft alleen de eenmalige aanschaf van de lamp, daarna gebruikt de lamp geen stroom en maakt u dus geen extra kosten.

 


Instructievideo's solar lampen

Is het installeren van de solar lampen echt zo makkelijk? Jazeker! We laten het u zien in onze video's. Hier ziet u o.a het aanzetten van de solar lampen & solar dieren en het loskoppelen van de testknop! Veel kijk plezier gewenst ☀️

  

 


Hoe werkt solar tuinverlichting?

Solar lampen zijn makkelijk te installeren en zeer eenvoudig in het gebruik.

Nadat je je solar tuinverlichting hebt gekocht in onze webshop is het fijn om te weten hoe je deze makkelijk kunt installeren en er optimaal van kunt genieten. Heb je vragen over de producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact op.

Kies een zonnige plek voor uw solar lamp

Het belangrijkste is dat je de solarlamp op een zonnige plek hangt of plaatst. De zon laadt de solar accu of batterijen die in de lamp zitten automatisch op met zonne-energie. Hoe meer zon overdag, hoe langer de verlichting zal schijnen zodra het donker wordt 's avonds.

Gebruik van de ON/OFF knop op uw solar lamp

Er zit een ON/OFF knop op de solarlamp. Deze knop is om de dag/nacht-sensor in te schakelen. Druk/schuif deze knop op ON en je zult zien dat de lamp zodra het donker wordt automatisch aan gaat! Je kunt de knop nu gewoon op ON laten staan en genieten van de lamp. De lamp zal alles nu zelf automatisch doen. Zo eenvoudig is solar tuinverlichting!

Lees meer over de werking en installatie van onze solar artikelen in onze blog!

 


Verzending en bezorging

Wij verzenden al onze solar tuinverlichting in Nederland, België en Duitsland. Bij bestellingen boven € 75 verzenden wij zelfs gratis! Bij bestellingen onder de € 75 zijn de verzendkosten € 5,95. Je kunt je bestelling altijd volgen via de Track & Trace code die je per e-mail van ons ontvangt.

  • Wij werken met een magazijn met eigen voorraad waardoor wij snel kunnen leveren!
  • Levertijd Nederland en België: Tot 23:59 besteld = In 2 werkdagen in huis! 
  • Levertijd Duitsland: Tot 23:59 besteld = In 3 werkdagen in huis! 

Onze solar artikelen worden in samenwerking met onze verzendpartners verzonden. Zij doen hun uiterste best om aan de afgesproken levertijden te voldoen, maar wij hebben daar vanaf het moment van verzending geen invloed meer op. De aangegeven levertijden zijn daarom altijd onder voorbehoud . Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


Populaire en aanbevolen solar lampen

Sorteer op
© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel