Sorteer op
 • Solar Lantaarn - Met Vlameffect - 35 cm
  Solar Lantaarn - Met Vlameffect - 35 cm

  Een bijzonder mooie solar lantaarn voor bij u buiten! De solar lantaarn is 35 cm hoog en staat mooi op uw buiten tafel, terras of tuintafeltje.

  € 22,95
 • Bestseller!

  Solar Lantaarn Oriental Flower Large - 36 cm
  Solar Lantaarn Oriental Flower Large - 36 cm

  Mooie solar lantaarn van 36 cm met een zeer decoratief bloemen-design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 28,95
 • Solar Lantaarns Oriental - Set van 2 - 22 cm
  Solar Lantaarns Oriental - Set van 2 - 22 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 29,95
 • -25%

  Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect
  Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect

  Mooie solar lantaarn met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en vlameffect verlichting!

  € 19,95 € 14,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Lantaarn Bamboe - Okinawa - 900 Lumen
  Solar Lantaarn Bamboe - Okinawa - 900 Lumen

  Een super mooie solar tafellamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 900 Lumen! De Okinawa solar tafellamp/lantaarn is een echte eye-catcher bij u buiten en zorgt voor mooie, duurzame buitenverlichting.

  € 69,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 36 cm
  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 36 cm

  Een super mooie solar tafellamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 350 Lumen! Deze Okinawa solar tafellamp is een echte eye-catcher bij u buiten.

  € 49,95 € 39,95
 • Solar Lantaarn Lime Paint Black - 24 cm
  Solar Lantaarn Lime Paint Black - 24 cm

  Mooie solar lantaarn van 24 cm met een zeer decoratief design. Deze solar lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 28,95
 • Solar Lantaarn Maya XL - 30 cm
  Solar Lantaarn Maya XL - 30 cm

  Mooie solar lantaarn van 30 cm met een zeer decoratief design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats/hang de lamp dus op een zonnige plek.

  € 24,95
 • Solar Lantaarns Peacock - Set van 2 - 17 cm
  Solar Lantaarns Peacock - Set van 2 - 17 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Peacock met een zeer decoratief design dat lijkt op verlichte pauwenveren. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel.

  € 23,95
 • Solar Lantaarns Oriental Rond - Set van 2 - 15 cm
  Solar Lantaarns Oriental Rond - Set van 2 - 15 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental Rond met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 23,95
 • Solar Glazen Bol - Vuurvliegjes - Set van 2
  Solar Glazen Bol - Vuurvliegjes - Set van 2

  Mooie set van 2 solar glazen bollen met sfeervolle vuurvliegjes verlichting. De solar lampen werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 22,95
 • Solar Lantaarn Oriental Flower Small - 24 cm
  Solar Lantaarn Oriental Flower Small - 24 cm

  Mooie solar lantaarn van 24 cm met een zeer decoratief bloemen-design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 17,95
 • Bestseller!

  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm
  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm

  Mooie solar tafellamp in Marokkaanse stijl van 23 cm hoog! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en verlichting 's avonds.

  € 29,95
 • Solar Tafellamp - Adana - 26 cm
  Solar Tafellamp - Adana - 26 cm
  € 32,95
 • Solar Lantaarn - Fez - 42 cm
  Solar Lantaarn - Fez - 42 cm

  Mooie solar lantaarn in Marokkaanse stijl van wel 42 cm! Solar lantaarn Fez is prachtig om bij uw terras te plaatsen of om op te hangen bij u buiten.

  € 39,95
 • Solar Jar Light - Vuurvliegjes - Set van 3
  Solar Jar Light - Vuurvliegjes - Set van 3

  Mooie set van 3 glazen potjes met sfeervolle vuurvliegjes verlichting. De solar potjes werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Lantaarns Wit - Set van 2 - 23 cm
  Solar Lantaarns Wit - Set van 2 - 23 cm

  Mooie set van 2 witte solar lantaarns met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 34,95
 • Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  € 34,95
 • -33%

  Solar Tafellamp - Parvus - 21 cm
  Solar Tafellamp - Parvus - 21 cm

  Mooie solar tafellamp Parvus met warm wit licht. Solar tafellamp Parvus is 21 cm hoog en is een leuke toevoeging aan uw buitentafeltje op uw terras of balkon!

  € 14,95 € 9,95
 • Bestseller!

  Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn met warm wit licht. Deze solar lantaarn Smokey is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95 € 9,95
 • -33%

  Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn Amber met warm wit licht. Deze solar lantaarn is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95 € 9,95
 • Solar Tafellamp - Swing - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Swing - Vlameffect

  Mooie, metalen solar tafellamp Swing van 21 cm hoog met vlamverlichting. Een unieke, duurzame solar tafellamp voor buiten die overdag zichzelf oplaadt met zonne-energie.

  € 39,95
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect

  Prachtige tafellamp van 22 cm hoog met vlamverlichting. Een unieke, duurzame solar tafellamp. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!).

  € 32,95
 • Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect

  De Vogue tafellamp is een unieke, duurzame solar tafellamp met vlamverlichting. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!)

  € 32,95
 • Solar Tafellamp - Swindon - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Swindon - Vlameffect

  De Swindon tafellamp is een unieke, duurzame solar tafellamp van metaal met vlamverlichting. De perfecte solar tafellamp voor nog meer sfeer en mooie verlichting bij u buiten!

  € 32,95
 • -24%

  Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm
  Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm

  De Wicklow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 21 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 32,95 € 24,95
 • Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen
  Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen

  Een mooie vierkante tafellamp ''Amsterdam'' van LuxForm! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. Makkelijk te verplaatsen door zijn compacte design.

  € 39,95
 • Solar Buitenlamp Butterfly - 17,5 cm
  Solar Buitenlamp Butterfly - 17,5 cm

  Mooie solar buitenlamp van 17,5 cm met een zeer decoratief vlinders-design. Deze tafellamp/hanglamp voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 19,95
 • Solar Lantaarns Blue - Set van 2 - 13 cm
  Solar Lantaarns Blue - Set van 2 - 13 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Blue met een zeer decoratief stippen-design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp in de lantaarns opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Lantaarns Oriental Ovaal - Set van 2 - 22 cm
  Solar Lantaarns Oriental Ovaal - Set van 2 - 22 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental Ovaal met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp in de lantaarns opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Tafellamp Circles - 20 cm
  Solar Tafellamp Circles - 20 cm

  Mooie solar tafellamp van 20 cm met een zeer decoratief design. Deze tafellamp voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats de lamp dus op een zonnige plek gedurende de dag

  € 23,95
 • Solar Lantaarn Bamboe - 32 cm
  Solar Lantaarn Bamboe - 32 cm

  Een mooie solar lantaarn met bamboe design voor uw tuin of balkon! Deze mooie solar lantaarn is 32 cm hoog en geeft warm wit licht. Ook kan de lantaarn opgehangen worden met behulp van het hengsel aan de lantaarn.

  € 24,95
 • Solar Lantaarn Bamboe - Retro - 32 cm
  Solar Lantaarn Bamboe - Retro - 32 cm

  Een mooie solar lantaarn met bamboe design voor uw tuin of balkon! Deze retro solar lantaarn is 32 cm hoog en geeft warm wit licht. Ook kan de lantaarn opgehangen worden met behulp van het hengsel aan de lantaarn.

  € 24,95
 • -20%

  Solar Lantaarn - Daisy - 25 cm
  Solar Lantaarn - Daisy - 25 cm

  Een mooie solar buitenlantaarn voor uw tuin of balkon! Solar lantaarn Daisy is 25 cm hoog en geeft warm wit licht. Ook kan de lantaarn opgehangen worden met behulp van het hengsel aan de lantaarn.

  € 24,95 € 19,95
 • Solar Tafellamp - TriSol Zanzibar - 58 cm
  Solar Tafellamp - TriSol Zanzibar - 58 cm

  We vinden deze solar tafellamp zo mooi! Een zeer fraaie, handgeschilderde tripod tafellamp voor buiten van 58 cm hoog. Het bijzondere design gecombineerd met de warme verlichting zorgt voor extra sfeer bij u buiten in de avond.

  € 27,95
 • Solar Lantaarn Sevilla - Kaarseffect - 35 cm
  Solar Lantaarn Sevilla - Kaarseffect - 35 cm

  Mooie solar lantaarn in Spaanse stijl van 35 cm hoog! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen bij u buiten aan de ophanghaak. De kaarsverlichting in deze lantaarn zorgt voor sfeervolle verlichting in de avond bij u buiten.

  € 27,95
 • Solar Lantaarn - Terra - 23 cm
  Solar Lantaarn - Terra - 23 cm
  € 18,95
 • Solar Lantaarn - Maris - 26 cm
  Solar Lantaarn - Maris - 26 cm
  € 18,95
 • USB oplaadbaar

  Palmyra - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Palmyra - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Palmyra buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 27 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie (+ USB oplaadkabel 1,5m lang)

  € 39,95 € 32,95
 • -18%

  Tarsus - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Tarsus - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Tarsus buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 23 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie (+ USB oplaadkabel 1,5m lang)

  € 39,95 € 32,95
 • USB oplaadbaar

  Tripolis - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Tripolis - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Tripolis buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 27 cm hoog. Een topper het hele jaar rond voor bij u buiten of binnen!

  € 37,95 € 32,95
 • USB oplaadbaar

  Damascus - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Damascus - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Damascus buitenlamp is een erg mooie usb tafel/hanglamp van 23 cm hoog. Een topper het hele jaar rond voor bij u buiten of binnen!

  € 37,95 € 32,95
 • USB oplaadbaar

  Edessa - Tafellamp - USB oplaadbaar
  Edessa - Tafellamp - USB oplaadbaar

  De Edessa buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 21 cm hoog. Een topper het hele jaar rond voor bij u buiten of binnen. Snel geleverd uit eigen voorraad bij Enjoythesun!

  € 37,95 € 32,95
 • USB oplaadbaar

  USB Tafellamp Buiten - Saona - 900 Lumen
  USB Tafellamp Buiten - Saona - 900 Lumen

  Een super mooie usb tafellamp gemaakt van natuurlijke materialen met een led lamp van wel 900 Lumen! De Saona tafellamp is een mooie buitenlamp van 32 cm hoog én een echte eye-catcher bij u buiten!

  € 49,95
 • Solar Lantaarn Rond Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Rond Wit - 20 cm
  € 14,95

Solar tafellampen voor buiten

Een solar tafellamp is een populaire keuze voor tuin- en terrasverlichting. Deze lampen maken gebruik van zonne-energie om op te laden en licht te geven, waardoor ze een duurzame en energiezuinige optie zijn voor uw buitentafel. Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide assortiment én de voordelen en het gebruiksgemak van solar tafellampen voor buiten.

Uitgebreide collectie solar tafellampen

We hebben een grote collectie solar tafellampen voor buiten. Van het inrichten van uw tuin in een moderne stijl tot het kiezen voor een meer traditionele design: in ons assortiment vindt u ongetwijfeld een solar tuinlantaarn voor uw tuin, terras of balkon. Veel van deze lampen kunnen ook worden opgehangen, waardoor u ze op verschillende manieren kunt gebruiken in uw tuin of op uw terras.

Een van de kenmerken van onze solar tafellampen en lantaarns is dat ze automatisch werken op zonne energie. Ze bevatten kleine zonnepanelen die overdag de energie van de zon opvangen en opslaan. Bij zonsondergang gaan de tafellampen en lantaarns automatisch aan en zorgen ze voor een warme en sfeervolle verlichting buitenshuis!

Solar tafellampen kopen - Enjoythesun

Gebruiksvriendelijke solar buitenlantaarns

Een van de grote voordelen van lantaarns op zonne energie is hun eenvoudige plaatsing en gebruiksgemak. U hoeft geen ingewikkelde bekabeling aan te leggen of stroombronnen in de buurt te hebben. Met solar lantaarns kunt u op een eenvoudige manier uw buitenruimte verlichten.

Het automatische inschakelsysteem van de lampen zorgt ervoor dat u er geen omkijken naar heeft. Bij zonsondergang gaan de lampen vanzelf aan en bij zonsopgang schakelen ze weer uit. Dit betekent dat u altijd kunt genieten van sfeervolle verlichting zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Het gebruiksgemak staat centraal bij onze solar lantaarns voor buiten.

Solar lantaarn kopen bij Enjoythesun

Voordelen van solar tafellampen

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het gebruik van solar tafellampen en lantaarns buitenshuis. Zo zijn deze lampen zeer energiezuinig, omdat ze geen elektriciteit nodig hebben. Ze laden zichzelf op met behulp van zonne-energie, waardoor u bespaart op uw energierekening en bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Daarnaast bieden solar tafellampen een grote diversiteit aan designs en soorten verlichting. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, zoals vlamverlichting voor een romantische sfeer of kaarsverlichting voor een gezellige ambiance. Met deze lampen creëert u de gewenste sfeer in uw tuin of op uw terras.

Solar tafellamp - Enjoythesun

Zijn solar tafellampen en lantaarns geschikt voor alle weersomstandigheden?

Jazeker! De meeste van onze solar tafellampen voor buiten en lantaarns zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw. U kunt ze dus het hele jaar door buiten gebruiken. Het is wel zo dat de lampen tijdens de wintermaanden meer te verduren zullen hebben door de zwaardere weersomstandigheden.

U kunt de solar tafellampen en lantaarns natuurlijk ook binnen gebruiken! Bijvoorbeeld op een balkon of in een serre. Zorg er wel voor dat ze voldoende zonlicht kunnen opvangen om op te laden.

Kies vandaag nog voor onze bestsellers en geniet van sfeervolle buitenverlichting zonder dat het ten koste gaat van het milieu of uw portemonnee en maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar buitenverlichting.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss