Sorteer op

Solar bloemen voor buiten

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar bloemen. Zowel overdag als 's avonds zullen deze solar bloemen met hun ingebouwde lamp(en) op zonne-energie een prachtige aanwinst zijn voor je tuin of terras. Bekijk ze hieronder allemaal en vind jouw favoriete solar bloem hier.

Uitgebreid assortiment solar bloemen

Unieke tuindecoratie met verlichting in de vorm van verschillende bloemen, die ook nog eens werken op zonne-energie. Er zit een zonnepaneel bevestigd aan de tuinsteker en deze hoeft alleen eenmalig aangezet te worden, de lamp doet daarna alles vanzelf en gaat automatisch licht geven 's avonds. Deze solar bloemen en tuinstekers zijn een prachtige toevoeging in uw tuin, zowel overdag als 's avonds!

Solar bloemen - Enjoythesun

Hoe werken solar bloemen?

Solar bloemen maken gebruik van geïntegreerde zonnepanelen die overdag zonlicht opvangen en omzetten in elektriciteit voor de ingebouwde verlichting. Deze elektriciteit wordt opgeslagen in de inwendige batterij. De schemersensor in het zonnepaneel zorgt ervoor dat de led lamp(en) in de bloem automatisch aan gaan in de avond. Op deze manier profiteert u optimaal van zonne-energie en van uw solar bloem!

De geïntegreerde zonnepanelen en batterijen in de solar bloemen en solar dieren zorgen ervoor dat de verlichting voldoende energie kan opslaan om 's avonds te kunnen branden. Deze technologie maakt het mogelijk om uw tuin op een duurzame manier te verlichten, zonder aansluiting op het elektriciteitsnet.

Een solar bloem, sprookjesachtige versiering!

Wij zijn een webshop met veel ervaring op het gebied van solar tuinverlichting en we willen u graag kennis laten maken met lichtgevende bloemen op zonne-energie. Zo’n bijzondere solar bloem voor in de tuin is niet alleen mooi, maar ook duurzaam omdat ze werken op zonne-energie!

Laten we dieper ingaan op de voordelen van solar verlichting en hoe ze kunnen bijdragen aan uw groene levensstijl.

Solar bloem kopen bij Enjoythesun

Waarom een solar bloem van Enjoythesun?

Solar bloemen werken op zonne-energie, Dit maakt ze niet alleen energiezuinig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te plaatsen! U kunt de bloemen eenvoudig neerzetten waar u maar wilt, zonder u zorgen te hoeven maken over uw stroomverbruik! Ook gaat de led verlichting in de bloem automatisch aan de avond door middel van de ingebouwde schemersensor in het zonne-paneel. U hoeft enkel eenmaal het knopje bij het zonne-paneel op aan te zetten, daarna doet de solar bloem alles zelf!

U heeft dus geen gedoe met verlengsnoeren en onbereikbare stopcontacten. U kunt ze overal in uw tuin of balkon plaatsen zonder dat u bezig hoeft te zijn met het bereiken van een stopcontact. Dit maakt het niet alleen veiliger, maar het geeft u ook meer flexibiliteit bij het decoreren van uw buitenplek en ze zorgen voor een sfeervolle verlichting in uw tuin.

Is er nog een andere solar verlichting naast een solar bloem?

Onze solar lichtslingers zijn perfect voor binnen en buiten gebruik. Wilt u uw terras verlichten, een feestje organiseren of gewoon een gezellige sfeer creëren in de tuin of buitenruimte: onze lichtslingers bieden de perfecte oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren, zodat u ze kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl.

Tijdens de feestdagen wilt u uw huis en tuin natuurlijk mooi versieren. Met onze solar kerstverlichting kunt u uw tuin op een duurzame en feestelijke manier verlichten. Onze kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat u uw eigen unieke decoratie kunt creëren.

Er is ook solar grafverlichting, plaats deze verlichting op een mooi plekje met genoeg zonlicht en zo verlicht de solarlamp de gewenste buitenplek voor u.

Er zijn ook veel verschillende soorten solar huisjes in ons ruime assortiment. Er zit altijd wel iets voor u bij in ons sprookjesachtige huisjes assortiment!

Omdat iedereen zijn eigen stijl heeft als het gaat om tuindecoratie bieden wij een breed scala aan kleuropties en creatieve mogelijkheden. Van felle kleuren of toch liever een ingetogen uitstraling, wij hebben de perfecte verlichting voor u in ons ruime assortiment solar verlichting.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss