Sorteer op
 • Bestseller!

  Solar Bloem - Vingerhoedskruid - 89 cm
  Solar Bloem - Vingerhoedskruid - 89 cm

  Prachtige tuinprikker met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De klokjes van de vingerhoedskruid bloem geven een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 27,95
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Bloem - Boshyacint - 85 cm
  Solar Bloem - Boshyacint - 85 cm

  Prachtige solar boshyacint met lampjes op zonne-energie! Te bevestigen op een zonnige plek met bijbehorende tuinprikker. Zowel overdag als s'nachts een prachtige aanwinst voor uw tuin!

  € 24,95
 • Enjoythesun's Keuze

  Solar Tuinsteker - Metalen Bloem - 85 cm
  Solar Tuinsteker - Metalen Bloem - 85 cm

  Prachtige, metalen bloem met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De bloem geeft een erg mooi licht vanuit de grote bol in het hart van de bloem.

  € 24,95
 • Solar Bloem - Rode Roos - 86 cm
  Solar Bloem - Rode Roos - 86 cm

  Prachtige, rode roos met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als 's avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten!
  De solar bloem geeft een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 24,95
 • Nieuw!

  Solar Bloem - Sneeuwklokje - 85 cm
  Solar Bloem - Sneeuwklokje - 85 cm

  Een mooie solar tuinsteker in de vorm van een sneeuwklokje met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als 's avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten!

  € 27,95
 • Solar Bloem - Krokus - 89 cm
  Solar Bloem - Krokus - 89 cm

  Prachtige solar krokus met lampjes op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor uw tuin. Te bevestigen op een zonnige plek met bijbehorende tuinprikker.

  € 27,95
 • Solar Bloem - Fuchsia - 86 cm
  Solar Bloem - Fuchsia - 86 cm

  Prachtige solar fuchsia met lampjes op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor uw tuin. Te bevestigen op een zonnige plek met bijbehorende tuinprikker.

  € 27,95

Solar bloemen voor buiten op zonne-energie

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar bloemen. Zowel overdag als 's avonds zullen deze solarbloemen met hun ingebouwde lamp(en) op zonne-energie een prachtige aanwinst zijn voor je tuin of terras. Bekijk ze hieronder allemaal en vind jouw favoriete solarbloem hier.

Uitgebreid assortiment solar bloemen

Unieke tuindecoratie met verlichting in de vorm van verschillende bloemen, die ook nog eens werken op zonne-energie. Er zit een zonne-paneel bevestigd aan de tuinsteker en deze hoeft alleen eenmalig aangezet te worden, de lamp doet daarna alles vanzelf en gaat automatisch licht geven 's avonds. Deze solar bloemen en tuinstekers zijn een prachtige toevoeging bij u buiten, zowel overdag als 's avonds!


Solar bloemen - Enjoythesun

De voordelen van een bloem op zonne-energie

 • Solar bloemen zijn makkelijk te plaatsen en zeer eenvoudig in gebruik. Plaats de solar bloem gemakkelijk op de gewenste (zonnige) plek bij u buiten. Het zonne-paneel wat aan de bloem vastzit zorgt ervoor dat de bloem overdag word opgeladen met zonne-energie. Zodra het donker begint te worden zal de led-verlichting in de bloem automatisch gaan branden. Heel gemakkelijk!
 • Solar bloemen zijn energiezuinig. De verlichting in de bloemen werkt op zonne-energie. Heel energiezuinig dus. Ook zijn de bloemen een kostenbesparende tuindecoratie. U heeft alleen de aanschafkosten van de bloem, geen stroomkosten.
 • Mooie en bijzondere solar bloemen. Onze solar bloemen zijn een unieke tuindecoratie! Kijk in ons ruime assortiment voor uw favoriete solar bloem(en). Mooie metale tuinstekers met bloemen van glas. Unieke tuinverlichting op zonne-energie!

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 50
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss