Solar tuindecoratie

​Bij Enjoythesun kunt u het grootste aanbod solar tuindecoratie vinden! Bekijk hier onze solar dieren met ingebouwde verlichting op zonne-energie, prachtige solar bloemen en decoratieve solar huisjes. Deze solar tuinlampen werken allemaal op zonne-energie. Eenvoudig te plaatsen bij u buiten en voorzien van dag/nacht sensor waardoor de ingebouwde verlichting automatisch aangaat 's avonds! Laat u verrassen door de ruime keuze en vindt hier unieke solar tuindecoratie voor bij u buiten!

Ruim en uniek assortiment solar tuindecoratie

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solar tuindecoratie voor buiten. Daarnaast hebben we ook buitenlampen op zonne-energie in onze collectie. Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solar tuinverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 50
  Klanten beoordelen ons met een 9+!


Hoe werkt solar tuindecoratie?

Solar tuindecoratie is makkelijk te installeren en zeer eenvoudig in het gebruik.

Nadat je je solar tuindecoratie hebt gekocht in onze webshop is het fijn om te weten hoe je deze makkelijk kunt installeren en er optimaal van kunt genieten. Heb je vragen over de producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact op.

Kies een zonnige plek voor uw solar lamp

Het belangrijkste is dat je de solar lamp op een zonnige plek hangt of plaatst. de zon laadt de solar accu of batterijen die in de lamp zitten automatisch op met zonne-energie. Hoe meer zon overdag, hoe langer de verlichting zal schijnen zodra het donker wordt 's avonds.

Gebruik van de ON/OFF knop op uw solar lamp

Er zit een ON/OFF knop op de solarlamp. Deze knop is om de dag/nacht-sensor in te schakelen. Druk/schuif deze knop op ON en je zult zien dat de lamp zodra het donker wordt automatisch aan gaat! Je kunt de knop nu gewoon op ON laten staan en genieten van de lamp. De lamp zal alles nu zelf automatisch doen. Zo eenvoudig is solar tuindecoratie!

Lees meer over de werking en installatie van onze solar artikelen in onze blog!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss