Solar tuindecoratieSolar dieren kopen | Enjoythesun.nlSolar bloemen kopen | Enjoythesun.nlSolar huisjes kopen | Enjoythesun.nl

 


  Uitgebreid assortiment solardecoratie voor de tuin

 

Solar bloemen

Solarbloemen voor in je tuin! Deze tuinprikkers zijn overdag erg mooi als tuindecoratie met verschillende bloem designs. Zodra het donker begint te worden zullen de bloemen oplichten en een unieke solar tuinverlichting worden!
 

Solar dieren

Deze solardieren zullen je tuin en terras opvrolijken met hun leuke ontwerp en solarverlichting. Unieke tuinbeelden op zonne-energie vind je bij Enjoythesun! Je kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment solar dieren. Van uilen tot hangende kikkers!
 

Solar huisjes

Bij Enjoythesun vind je ook leuke solarhuisjes voor in je tuin. Bij ons verkrijgbaar in verschillende designs en uiteraard allemaal op zonne-energie. Zodra het donker wordt licht het huisje automatisch op en wordt het een unieke tuindecoratie!


  Hoe werkt solar tuindecoratie?

Nadat je je solar product(en) hebt gekocht in onze webshop is het fijn om te weten hoe je deze makkelijk kunt installeren en er optimaal van kunt genieten. Heb je vragen over de producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact op.
 

Kies een zonnige plek

Het belangrijkste is dat je de solar lamp op een zonnige plek hangt of plaatst. de zon laadt de solar accu of batterijen die in de lamp zitten automatisch op met zonne-energie. Hoe meer zon overdag, hoe langer de verlichting zal schijnen zodra het donker wordt 's avonds.
 

Gebruik van de ON/OFF knop

Er zit een ON/OFF knop op de solarlamp. Deze knop is om de dag/nacht-sensor in te schakelen. Ons advies is om de lamp na aankoop eerst 1 á 2 dagen in de zon te laten opladen met de knop of OFF. Zo wordt het solarlampje eerst goed opgeladen met zonne energie. Zet daarna de knop op ON en je zult zien dat de lamp zodra het donker wordt automatisch aan gaat! Je kunt de knop nu gewoon op ON laten staan en genieten van de lamp. De lamp zal alles nu zelf automatisch doen!

test

© 2020 - 2021 Enjoythesun.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel