Sorteer op
 • Bestseller!

  Solar Koe - Daisy Cow - 24 cm
  Solar Koe - Daisy Cow - 24 cm

  Wie wil er nou niet Daisy de koe in zijn/haar tuin hebben?! Dit ó zo leuke tuinbeeld op zonne-energie is een leuke toevoeging bij iedereen buiten!

  € 32,95
 • Solar Bloem - Fuchsia - 86 cm
  Solar Bloem - Fuchsia - 86 cm

  Prachtige solar fuchsia met lampjes op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor uw tuin. Te bevestigen op een zonnige plek met bijbehorende tuinprikker.

  € 27,95
 • Bestseller!

  Solar Uil - Metaal - 23 cm
  Solar Uil - Metaal - 23 cm

  Mooie metalen solar uil met bronzen effect. Overdag een leuk, schattig uiltje voor in uw tuin & zodra het donker begint te worden zal hij een mooi licht geven door zijn ingebouwde solar verlichting!

  € 19,95
 • Bestseller!

  Solar Bloem - Vingerhoedskruid - 89 cm
  Solar Bloem - Vingerhoedskruid - 89 cm

  Prachtige tuinprikker met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De klokjes van de vingerhoedskruid bloem geven een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 27,95
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Olifant - Metaal - 35 cm
  Solar Olifant - Metaal - 35 cm

  Altijd al een eigen olifant in uw tuin of op uw balkon willen hebben? Dit is uw kans met deze mooie, metalen solar olifant van 35 cm hoog! Prachtige toevoeging bij u buiten met ingebouwde verlichting op zonne-energie!

  € 39,95
 • Solar Gekko - Wandlamp - 52 cm
  Solar Gekko - Wandlamp - 52 cm

  Onze populaire solar gekko voor buiten! Erg leuk voor bij u buiten aan de wand, schutting of muur. Deze gekko heeft een mooi, metalen design en een grootte van 52 cm. Daarnaast beschikt de gekko over een ingebouwd solar-paneel.

  € 34,95
 • Bestseller!

  Solar Huisje - Mush-Room - 27 cm
  Solar Huisje - Mush-Room - 27 cm

  Een zeer decoratief solar huisje in de vorm van een paddenstoel van 27 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten!

  € 34,95
 • Bestseller!

  Solar Kippen - Set van 2 - Metaal
  Solar Kippen - Set van 2 - Metaal

  Dit leuke koppeltje kippen met ingebouwde verlichting op zonne-energie is een prachtige toevoeging aan uw tuin! De ingebouwde LED-verlichting gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v de dag/nacht sensor.

  € 39,95
 • Solar Balloon Rainbow - Luchtballon met vlameffect
  Solar Balloon Rainbow - Luchtballon met vlameffect

  Een unieke solar hanglamp in de vorm van een luchtballon met zeer sfeervolle verlichting. Leuk om te hangen in een boom, bij uw buitentafel of aan uw pergola.

  € 19,95
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes
  Solar Bij - Hangend - 4 LED lichtjes

  Een vrolijke solar bij om op te hangen! Leuk bij uw terras of op uw balkon. Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van het bijtje en 's avonds erg sfeervol door de 4 ingebouwde LED lichtjes!

  € 9,95
 • Bestseller!

  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm
  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm

  Een mooie, roze flamingo op een tuinsteker. Met ingebouwde solar verlichting een echte aanwinst voor bij u buiten! Zet de solar flamingo op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 27,95

Klanten geven ons een 9+ beoordeling 💛

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#9CC319 show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=360px height=250px interval=5000 language=nld]


Bekijk onze bestsellers!

De populairste en meest verkochte solar tuinverlichting ziet u gemakkelijk in ons bestsellers overzicht. Bekijk hier alle bestseller buitenlampen en bestel ze eenvoudig en snel in onze webshop!

Bestsellers solar tuinverlichting


Onze merken

               


Volg ons op Instagram @enjoythesun.nl

Volg ons op Instagram voor de nieuwste solar tuinverlichting, mooie kortingsacties en sfeervolle reels van onze buitenlampen! Blijf eenvoudig op de hoogte van het mooiste online assortiment solar buitenverlichting!

[instagram-feed]


Solar tuindecoratie kopen

​Bij Enjoythesun kunt u het grootste aanbod solar tuindecoratie vinden en kopen! Bekijk hier onze solar dieren met ingebouwde verlichting op zonne-energie, prachtige solar bloemen en decoratieve solar huisjes. Deze solar tuinlampen werken allemaal op zonne-energie. Eenvoudig te plaatsen bij u buiten en voorzien van dag/nacht sensor waardoor de ingebouwde verlichting automatisch aangaat 's avonds! Laat u verrassen door de ruime keuze en vindt hier unieke solar tuindecoratie voor bij u buiten!

solar tuindecoratie kopen bij Enjoythesun

Tuinbeelden met verlichting

Tuinbeelden met ingebouwde led verlichting op zonne-energie zijn een unieke tuindecoratie. U zult zich verbazen over het ruime assortiment solar tuinbeelden wat wij aanbieden! Er is een tuinbeeld voor iedere smaak en buitenstijl. Wij hebben tuinbeelden die neergezet kunnen worden, opgehangen met een passende hanger of in de grond geprikt kunnen worden. Voor elke plek buiten hebben wij dus een passend tuinbeeld met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Onze solar bloemen die eenvoudig in de grond gestoken kunnen worden zijn erg populair en dit geldt ook voor het populaire en ruime assortiment solar dieren wat u bij ons kunt vinden. Zoek uw favoriete solar dier(en) en laat deze uw buitenruimte verlichten en opfleuren!

Maak van uw tuin een sprookje

Dit is uw kans om van uw tuin een echt sprookje te maken met onze sprookjesachtige solar tuindecoratie! Onze solar huisjes zijn er in verschillende designs en geven u het gevoel dat uw tuin een unieke plek met kabouters, elfen en sprookjes-figuren is! Kijk ook zeker bij ons overige solar tuindecoratie voor bijzondere tuinbeelden in de vorm van een luchtballon, boeddha en meer unieke tuindecoratie.

Solar boeddha kopen Enjoythesun

Ruim en uniek assortiment solar tuindecoratie

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solar tuindecoratie voor buiten. Daarnaast hebben we ook buitenlampen op zonne-energie in onze collectie. Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solar tuinverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.


Hoe werkt solar tuindecoratie?

Nadat je je solar tuindecoratie hebt gekocht in onze webshop is het fijn om te weten hoe je deze makkelijk kunt installeren en er optimaal van kunt genieten. Heb je vragen over de producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact op.

Kies een zonnige plek voor uw solar lamp

Het belangrijkste is dat je het solar tuinbeeld op een zonnige plek hangt of plaatst. De zon laadt de solar accu of batterijen die in de lamp zitten automatisch op met zonne-energie. Hoe meer zon overdag, hoe langer de verlichting zal schijnen zodra het donker wordt 's avonds.

Gebruik van de ON/OFF knop op uw solar lamp

Er zit een ON/OFF knop op het solar tuinbeeld. Deze knop is om de dag/nacht-sensor in te schakelen. Druk/schuif deze knop op ON en je zult zien dat de lamp zodra het donker wordt automatisch aan gaat! Je kunt de knop nu gewoon op ON laten staan en genieten van de lamp. De lamp zal alles nu zelf automatisch doen. Zo eenvoudig is solar tuindecoratie!

Lees meer over de werking en installatie van onze solar artikelen in onze blog!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss