Sorteer op
 • Solar Tuinstekers - Rabat Lantern - Set van 2
  Solar Tuinstekers - Rabat Lantern - Set van 2

  De Rabat lantaarns zijn een set van 2 mooie solar lantaarns met bijbehorende prikkers! De prikkers zijn makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin.

  € 29,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Tuinsteker Arizona - Met Bewegingssensor - USB Oplaadbaar
  Solar Tuinsteker Arizona - Met Bewegingssensor - USB Oplaadbaar

  Ideale staande lamp/tuinsteker voor extra verlichting bij uw tuinpaden, terras of bij uw buiten schuur! Met de meegeleverde installatiematerialen kan deze mooie buitenlamp zowel op een harde als zachte ondergrond bevestigd worden.

  € 39,95
 • USB oplaadbaar/Hoge lichtopbrengst!

  Solar Tuinsteker Oklahoma - 150 Lumen - USB Oplaadbaar
  Solar Tuinsteker Oklahoma - 150 Lumen - USB Oplaadbaar

  Een perfecte solar staande lamp om uw entree te verlichten. Met de meegeleverde installatie-materialen kan deze zeer mooie buitenlamp zowel op een harde als zachte ondergrond bevestigd worden.

  € 137,95
 • -15%

  Solar Tuinstekers - Maroc - Set van 4
  Solar Tuinstekers - Maroc - Set van 4

  Het Maroc set van 4 is een set van 4 mooie tuinprikkers op zonne-energie! Zowel overdag als 's avonds een mooie aanwinst bij u buiten met het decoratieve, Marokkaanse design.

  € 32,95 € 27,95
 • -14%

  Solar Tuinstekers - Biba - Set van 8
  Solar Tuinstekers - Biba - Set van 8

  Het Biba set van 8 is een set van 8 mooie tuinprikkers op zonne-energie! Zowel overdag als 's avonds een mooie aanwinst bij u buiten met het decoratieve, Arabische design.

  € 34,95 € 29,95
 • Bestseller!

  Solar Tuinstekers - Osman Lantern - Set van 2
  Solar Tuinstekers - Osman Lantern - Set van 2

  Een set van 2 solar tuinstekers met vlam-effect op zonne-energie! Makkelijk in elkaar te zetten en te bevestigen op de gewenste (zonnige) plek in uw tuin. Deze solar lampen zijn erg mooi als verlichting voor uw tuinpaden.

  € 27,95
 • Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds
  Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds

  De Starburst solar tuinsteker met 120 Leds is een erg mooie toevoeging bij u buiten! Mooi als pad-verlichting of in uw borders. De solar Led lampjes gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden.

  € 14,95
 • Solar Tuinsteker - Forest - 43 cm
  Solar Tuinsteker - Forest - 43 cm

  Een prachtige solar tuinprikker van 43 cm hoog met decoratief motief!
  Deze lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke design en warme licht!

  € 9,95
 • Enjoythesun's Keuze

  Solar Tuinsteker - Metalen Bloem - 85 cm
  Solar Tuinsteker - Metalen Bloem - 85 cm

  Prachtige, metalen bloem met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De bloem geeft een erg mooi licht vanuit de grote bol in het hart van de bloem.

  € 24,95
 • Bestseller!

  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm
  Solar Flamingo - Tuinsteker - 90 cm

  Een mooie, roze flamingo op een tuinsteker. Met ingebouwde solar verlichting een echte aanwinst voor bij u buiten! Zet de solar flamingo op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 27,95
 • Solar Vogeltjes - Tuinstekers - Set van 3
  Solar Vogeltjes - Tuinstekers - Set van 3

  Een erg leuk set van 3 solar vogeltjes op een tuinprikker. Leuk bij uw terras, in een bloempot of in uw tuinborders! Mooie toevoeging overdag door het vrolijke design van de vogeltjes en 's avonds erg sfeervol door de verlichting.

  € 27,95
 • Leuk bij uw vijver

  Solar Kikkers - Tuinstekers - Set van 2
  Solar Kikkers - Tuinstekers - Set van 2

  Een erg leuk set van 2 vrolijke solar kikkers op een tuinsteker. Één met een parasolletje en één met een peddelblaadje. Leuk in uw tuin, in een bloempot of bij uw vijver!

  € 22,95
 • Solar Pauw - Tuinsteker - 92 cm
  Solar Pauw - Tuinsteker - 92 cm

  Een mooie solar pauw op een tuinsteker. Met ingebouwde LED verlichting een echte aanwinst voor bij u buiten! Zet de solar pauw op een zonnige plek voor optimaal licht-effect 's avonds!

  € 27,95
 • Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Warm Wit
  Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Warm Wit

  Deze solar tuinsteker met 6 led lampjes is eenvoudig te plaatsen bij u buiten. De led lampjes lijken op vuurvliegjes in de avond en geven sfeervolle warm witte verlichting in de avond.

  € 9,95
 • Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Multicolor
  Solar Tuinsteker - 6 Vuurvliegjes Leds - Multicolor

  Deze solar tuinsteker met 6 led lampjes met multicolor is eenvoudig te plaatsen bij u buiten. De led lampjes lijken op vuurvliegjes in de avond en geven sfeervolle multicolor verlichting in de avond.

  € 9,95
Sorteer op

Solar tuinstekers voor buiten

De perfecte manier om uw tuin, buitenpaden en borders bij te lichten zijn onze solar tuinstekers. De tuinstekers met verlichting zijn zeer eenvoudig te plaatsen hun bijgevoegde tuinprikker en geven sfeervolle led verlichting in de avond. De solar tuinstekers komen in sets of zijn te bestellen als een losse tuinsteker. Prik ze eenvoudig en snel op de gewenste plek bij u buiten en zie uw tuin, terras of balkon oplicht in de avond!

Solar tuinsteker kopen bij Enjoythesun

Solar tuinstekers in verschillende unieke designs

Een solar tuinsteker in de vorm van een bloem of een set solar tuinstekers met lichtgevende vogeltjes? Ook dit hebben wij in ons assortiment solar tuinstekers! Wij vinden het erg leuk om een zo divers aanbod solar tuinstekers te kunnen aanbieden voor u, van Arabisch design tot Starburst tuinstekers. Er is voor ieder wat wils!

Plaats een solar tuinsteker op uw balkon

De solar tuinstekers lijken moeilijker te plaatsen op uw balkon, maar dit is toch zeker een goede mogelijkheid. U kunt de solar tuinsteker eenvoudig in een wat grotere, stevige bloemenpot of plantenbak prikken op uw balkon en alsnog genieten van unieke, sfeervolle verlichting op uw balkon van deze mooie solar tuinprikkers!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss