Sorteer op

Solar snoerverlichting, lichtsnoer voor buiten

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar snoerverlichting. Mooie en kleurrijke solar lichtsnoeren met lampjes op zonne-energie. Deze solar slingers voor buiten zijn een mooie toevoeging in elke tuin! Plaats het zonnepaneel op een zonnige plek voor mooi verlichte avonden en tuinfeestjes!

Uitgebreid assortiment solar lichtsnoeren en slingers

Lichtsnoeren met lampjes op zonne-energie zijn onmisbaar voor extra sfeer bij u buiten! Wij hebben snoeren met tot wel 25 lampjes. Een lichtsnoer buiten is ideaal in een boom, pergola of hangend aan tuinhuisjes. Ook zijn ze zeer geschikt om uw terras of balkon wat extra sfeerverlichting te geven. U kunt ze zelfs binnen ophangen, bijvoorbeeld bij uw buitenkeuken of overdekt terras, als u het zonne-paneel wat verbonden is met een snoer aan de lampjes buiten op een zonnige plek plaatst. Zeer makkelijk te installeren en energiezuinig!


Daarom kiezen voor een solar lichtsnoer buiten

  • Solar lichtsnoeren zijn makkelijk op te hangen en zeer eenvoudig in gebruik. Hang het lichtsnoer buiten op de gewenste plek bij u. Plaats het zonne-paneel wat aan het lichtsnoer vast zit op een zonnige plek. Zo worden de lampjes aan het snoer overdag opgeladen. De schemersensor in het zonne-paneel zorgt ervoor dat de lampjes automatisch aangaan zodra het donker word. Na het ophangen van het lichtsnoer buiten en plaatsen van het zonne-paneel gaat alles automatisch. Dat is nog eens makkelijk!
  • Energiezuinig is een groot voordeel van solar lichtsnoeren. Ze werken op zonne-energie en verbruiken dus geen stroom. Je hebt dus alleen de eenmalige aanschafkosten van het lichtsnoer.
  • Mooie en bijzondere solar lichtsnoeren. Onze snoerverlichting is in verschillende stijlen en met verschillende soorten verlichting. Kijk rond in ons assortiment voor de lichtsnoeren die het beste bij uw stijl passen. De soorten verlichting in onze lichtsnoeren is ook erg divers, van warm wit tot vlamverlichting. Allemaal zeer sfeervol en een echte aanwist voor bij u buiten!

Lichtsnoeren en slingers voor buiten op zonne-energie

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss