Sorteer op
 • Solar Huisje - Fairy Flowerlodge - 21 cm
  Solar Huisje - Fairy Flowerlodge - 21 cm

  De Fairy Flowerlodge is een heel leuk elfenhuisje voor bij u buiten met ingebouwde led-verlichting op zonne-energie! Met zijn mooie kleuren en unieke design is dit een echte aanwinst voor bij u buiten!

  € 34,95
 • Solar Huisje - Fairy Flowerpot - 24 cm
  Solar Huisje - Fairy Flowerpot - 24 cm

  De Fairy Flowerpot is een theepot huisje met ingebouwde led-verlichting op zonne-energie. Een uniek elfenhuisje van 24 cm hoog die geweldig staat in uw tuin of op uw balkon!

  € 34,95
 • Bestseller!

  Solar Huisje - Mush-Room - 27 cm
  Solar Huisje - Mush-Room - 27 cm

  Een zeer decoratief solar huisje in de vorm van een paddenstoel van 27 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten!

  € 34,95
 • Solar Huisje - Humpkin House - 25 cm
  Solar Huisje - Humpkin House - 25 cm

  Een zeer decoratief solar huisje in de vorm van een pompoen van 25 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten! Zodra het donker begint te worden zal de lamp in het huisje aangaan.

  € 34,95

Solar huisjes voor buiten

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar huisjes. Bij ons verkrijgbaar in verschillende designs, van elfenhuisjes tot bloemenhuisjes, en uiteraard allemaal op zonne-energie. Zodra het donker wordt licht het huisje automatisch op en wordt het een unieke tuindecoratie! Solar huisjes zijn de perfecte toevoeging voor een sprookjesachtige buitenomgeving en zijn een echte eye catcher, zowel overdag als in de avond!

Uitgebreid assortiment solar huisjes

Schattige unieke huisjes voor bij u buiten met ingebouwde verlichting op zonne-energie. Maak van uw tuin, terras of balkon een echt sprookje met deze leuke solar kabouterhuisjes! In verschillende designs en voorzien van een solarlampje dat automatisch aangaat 's avonds. Sfeervol en mooi om te zien, maar behalve dat ook nog eens energiezuinig en zeer makkelijk in gebruik!


Solar huisjes - Enjoythesun

De voordelen van een elfenhuisje op zonne-energie

 • Solar huisjes zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig in gebruik. Zet het solar elfenhuisje op de gewenste (zonnige) plek bij u buiten en zet de on/off knop op het huisje op aan. Het huisje word nu overdag opgeladen met zonne-energie en zal automatiscg gaan branden zodra het donker begint te worden. Heel gemakkelijk!
 • Onze solar huisjes zijn energiezuinig. Onze solar huisjes werken op zonne-energie en zijn dus heel energiezuinig! Ook zijn de solar huisjes een kostenbesparende tuindecoratie. U heeft enkel de aanschafkosten en geen stroomkosten.
 • Mooie en bijzondere (elfen) huisjes. Wij hebben een ruim aanbod solar huisjes voor u! Van elfenhuisjes tot bloemenhuisjes. Allemaal met ingebouwde led-verlichting op zonne-energie. Kies uw favoriete huisje(s) en maak uw eigen sprookje bij u buiten!
© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss