Sorteer op
 • Enjoythesun's Keuze

  Mush-Room - Solar Huisje - 27 cm
  Mush-Room - Solar Huisje - 27 cm

  Een zeer decoratief solar huisje in de vorm van een paddenstoel van 27 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten!

  € 34,95
 • Bluebell Cottage - Solar Huisje - 23 cm
  Bluebell Cottage - Solar Huisje - 23 cm

  Een erg mooi solar '''boshyacint'' huisje van 23 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten! Zodra het donker begint te worden zal de lamp in het huisje automatisch aangaan.

  € 34,95
 • Humpkin House - Solar Huisje - 25 cm
  Humpkin House - Solar Huisje - 25 cm

  Een zeer decoratief solar huisje in de vorm van een pompoen van 25 cm hoog! Met zijn mooie kleuren en leuke design is dit een aanwinst bij iedereen buiten! Zodra het donker begint te worden zal de lamp in het huisje aangaan.

  € 34,95

Solar huisjes voor buiten op zonne-energie

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar huisjes. Bij ons verkrijgbaar in verschillende designs, van elfenhuisjes tot vogelhuisjes, en uiteraard allemaal op zonne-energie. Zodra het donker wordt licht het huisje automatisch op en wordt het een unieke tuindecoratie!

Uitgebreid assortiment solar huisjes

Schattige huisjes voor bij u buiten met ingebouwde verlichting op zonne-energie. Maak van uw tuin, terras of balkon een echt sprookje met deze leuke solar kabouterhuisjes! In verschillende designs en voorzien van een solarlampje dat automatisch aangaat 's avonds. Sfeervol en mooi om te zien, zowel overdag als 's avonds!


Solar huisjes - Enjoythesun

De voordelen van een elfenhuisje op zonne-energie

 • Solar huisjes zijn makkelijk te plaatsen en eenvoudig in gebruik. Zet het solar huisje op de gewenste (zonnige) plek bij u buiten en zet de on/off knop op het huisje op aan. Het huisje word nu overdag opgeladen met zonne-energie en zal automatiscg gaan branden zodra het donker begint te worden. Heel gemakkelijk!
 • Onze solar huisjes zijn energiezuinig. Onze solar huisjes werken op zonne-energie en zijn dus heel energiezuinig! Ook zijn de solar huisjes een kostenbesparende tuindecoratie. U heeft enkel de aanschafkosten en geen stroomkosten.
 • Mooie en bijzondere (elfen) huisjes. Wij hebben een ruim aanbod solar huisjes voor u! Van elfenhuisjes tot vogelhuisjes. Allemaal met ingebouwde led-verlichting op zonne-energie. Kies uw favoriete huisje(s) en maak uw eigen sprookje bij u buiten!

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 50
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss