Enjoythesun: Voor al uw solar tuinverlichting

  Grootste aanbod solar tuinverlichting voor bij u buiten
  Snelle verzending solar lampen uit eigen voorraad & gratis verzending > € 50
  Klanten beoordelen ons met een 9+!


De populairste categorieën

Solar hanglamp voor buiten kopen | EnjoythesunSolar lichtsnoer voor buiten kopen | EnjoythesunSolar staande buitenlamp kopen | Enjoythesun

Solar tafellamp voor buiten kopen | EnjoythesunSolar wandlamp voor buiten kopen | EnjoythesunSolar bloem voor buiten kopen | Enjoythesun
Solar dier voor buiten kopen | EnjoythesunSolar huisje voor buiten kopen | EnjoythesunWandhaken en tuinstekers voor buiten kopen | Enjoythesun


Solar tuinverlichting bestsellers

Onze populairste solar lampen in een makkelijk overzicht. Deze lampen zijn populair bij onze klanten vanwege hun design, soort verlichting en prijs/kwaliteit verhouding! Allemaal unieke lampen op zonne-energie die zorgen voor mooie verlichting in de avond en bijzondere tuindecoratie overdag. Bekijk alle solar bestsellers hier!
Bestsellers, solar bestsellers | Enjoythesun


Solar lampen met korting

Solar lampen die zeer aantrekkelijk geprijst zijn. Kortingen tot wel 33%! Hier vind u solar tuinverlichting voor de scherpste prijzen. Wees er wel snel bij, want op is op!
Solar verlichting met korting kopen | Enjoythesun


Uniek assortiment solar tuinverlichting

In ons ruime en unieke assortiment solar tuinverlichting vind u altijd de juiste solarlamp voor bij u buiten. Onze buitenlampen en tuinverlichting zijn zeer gemakkelijk in gebruik, eenvoudig te plaatsen of op te hangen en energie zuinig! Kies voor buitenlampen op zonne-energie als u eenvoudig buitenverlichting wilt installeren die alles automatisch doet. Daarnaast hebben we ook handige accessoires zoals tuinprikkers en wandhaken. Wij leveren onze solar lampen snel bij u thuis uit eigen voorraad!

Heb je vragen over de producten? Neem dan gerust contact op via email of Whatsapp.

E: info@enjoythesun.nl  T: 06-19 15 40 54

Volg ons ook op Instagram!

[instagram-feed]


Klanten geven ons een 9+ beoordeling!

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#9CC319 show=yes view=slider amount=6 width=auto width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]


Onze buitenlampen zijn bekend van De Grote Tuinverbouwing SBS6

  


Voordelen van buitenlampen op zonne-energie

  • Energiezuinig: Onze solartuinverlichting werkt allemaal op zonne-energie. De solar buitenlampen worden overdag automatisch opgeladen met energie van de zon en verbruiken geen stroom. 

  • Makkelijk te installeren: Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en bekabeling door uw tuin. Hang of plaats de solar buitenlamp op een zonnige plek buiten waar u wilt!

  • Makkelijk in gebruik: Al onze solar tuinverlichting is zeer makkelijk in gebruik. De solarlampen laden zich overdag zelf op met zonne-energie en gaan zodra het donker wordt automatisch aan door de ingebouwde dag/nacht sensor in de solarlamp. 

  • Kostenbesparend: U heeft alleen de eenmalige aanschaf van de solar lamp, daarna gebruikt de lamp geen stroom en maakt u dus geen extra kosten.


Wat is solar tuinverlichting?

Solar tuinverlichting is LED verlichting die werkt op zonne-energie. Al onze buitenlampen op zonne-energie hebben een zonne-paneel wat verbonden is met de lamp. Dit zit mooi verwerkt in/op de lamp of via een kabel aan de lamp. Het zonne-paneel vangt de zonne-energie overdag op, zet dit om in energie en dit word vervolgens opgeslagen in een oplaadbare batterij of accu. Het is daarom belangrijk dat de solarlamp overdag op een zonnige plek bij u buiten staat om zoveel mogelijk te kunnen opladen. 

Zodra het donker begint te worden zult u zien dat de solar tuinverlichting automatisch gaat branden. Dit komt door de ingebouwde schemersensor in de lampen. Deze geeft een seintje aan de LED verlichting zodra het donker word. De lamp zal dan automatisch aangaan. Heel gemakkelijk en energiezuinig!

Wij hebben ook solar tuinverlichting met een bewegingssensor. Deze zal gaan branden zodra zij beweging detecteren. Deze sensor is vooral aanwezig bij onze wandlampen en is ideaal bij uw voordeur, oprit of carport. Deze buitenlampen laden zichzelf ook op met zonne-energie overdag en gaan pas branden zodra iemand er langs loopt. Een bewegingssensor op uw solarlamp zorgt voor functionele verlichting en is dus ook erg energiezuinig!

Solar tuinverlichting kopen | Enjoythesun


Hoe werkt solar tuinverlichting?

Nadat je je solar tuinverlichting hebt gekocht in onze webshop is het fijn om te weten hoe je deze makkelijk kunt installeren en er optimaal van kunt genieten. Heb je vragen over de producten of de werking ervan? Neem dan gerust contact op.

Solar lamp op een zonnige plek

Het belangrijkste is dat je de solar tuinverlichting op een zonnige plek hangt of plaatst buiten. De zon laadt de solar verlichting die in de lamp zit automatisch op met zonne-energie. Hoe meer zon overdag, hoe langer de LED lamp zal schijnen zodra het donker wordt. Solar tuinverlichting moet dus op een plek met veel zonlicht geplaatst worden voor optimale brandduur 's avonds.

Solar lampen en de ON/OFF knop

Er zit een ON/OFF knop op de solar lampen. Deze knop is om de dag/nacht-sensor in te schakelen. Druk/schuif deze knop op ON en je zult zien dat de solarlamp zodra het donker wordt automatisch aan gaat! Je kunt de knop nu gewoon op ON laten staan en genieten van uw solar tuinverlichting. De solar lamp zal alles nu zelf automatisch doen. Zo eenvoudig is solar tuinverlichting!

Lees meer over de werking en installatie van onze solar artikelen in onze blog of bekijk onze handige instructie video's!


Populairste & aanbevolen solar lampen 💚

Sorteer op
© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss