Solar snoerverlichting


Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar snoerverlichting. Mooie en kleurrijke solar lichtsnoeren met lampjes op zonne-energie. Deze solar slingers voor buiten zijn een mooie toevoeging in elke tuin! Plaats het zonnepaneel op een zonnige plek voor mooi verlichte avonden en tuinfeestjes!
 


  Uitgebreid assortiment solar tuinverlichting en tuindecoratie


Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Van solar hanglampen tot snoerverlichting op zonne-energie en van solar wandlampen tot unieke solar bloemen en solar dieren.  Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solarverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

  Verzending Nederland en België
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9,5!

 

Sorteer op
 • Firefly Jar - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer
  Firefly Jar - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer

  Een mooie slinger van 10 lampjes van glas op zonne-energie! Zal uw tuin of terras 's avonds een mooie en unieke sfeer geven door zijn gezellige lichtjes!

  Gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v ingebouwde…

  € 24,95
 • Blanes - 8 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer
  Blanes - 8 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer

  Vrolijke, kleurige hanglampjes op zonne-energie! Gemaakt van glas en gepoedercoat aluminium, erg duurzaam! Gaan automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v ingebouwde sensor.

  € 19,95
 • Starburst - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer
  Starburst - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer

  Een mooie slinger van 10 lampjes op zonne-energie! Zal uw tuin of terras 's avonds een mooie en unieke sfeer geven door het leuke design en ingebouwde verlichting.

  € 21,95
 • Vuurvliegjes - 100 Lichtjes - Solar Lichtsnoer
  Vuurvliegjes - 100 Lichtjes - Solar Lichtsnoer

  Een mooie slinger met 100 lichtjes op zonne-energie! Mooi om te bevestigen in een boom, pergola of aan uw parasol. Kortom ideaal voor mooie avonden in uw tuin of op uw terras!

  € 19,95
 • Cool Flame - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer
  Cool Flame - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer

  Een mooie slinger van 10 lampjes met vlam-effect(!) op zonne-energie! Zal uw tuin of terras 's avonds een mooie en unieke sfeer geven door zijn gezellige vlam-verlichting.

  € 22,95
 • Binnenkort beschikbaar!

  Vlameffect - 8 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer
  Vlameffect - 8 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer

  Een mooie slinger van 8 lampjes met vlam-effect(!) op zonne-energie! Zal uw tuin of terras 's avonds een mooie en unieke sfeer geven door zijn gezellige vlam-verlichting.

  € 19,95
 • Lieveheersbeestjes - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer
  Lieveheersbeestjes - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer

  Een mooie slinger van 10 lampjes in de vorm van lieveheersbeestjes op zonne-energie! Zal uw tuin of terras 's avonds een mooie en unieke sfeer geven door bijzondere design en ingebouwde verlichting.

  € 23,95
 • Bijtjes - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer
  Bijtjes - 10 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer

  Een mooie slinger van 10 lampjes in de vorm van bijen op zonne-energie! Zal uw tuin of terras 's avonds een mooie en unieke sfeer geven door zijn bijzondere design en ingebouwde verlichting.

  € 23,95
 • Industrial - 10 Hanglampjes -Solar Lichtsnoer
  Industrial - 10 Hanglampjes -Solar Lichtsnoer

  Een mooie industriële slinger met 10 lampjes op zonne-energie! Deze solar slinger zal een echte aanwinst zijn voor uw tuin of terras en 's avonds sfeervol licht geven.

  € 20,95
 • Torremolinos - 8 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer
  Torremolinos - 8 Hanglampjes - Solar Lichtsnoer

  ​Mooie, glazen hanglampjes op zonne-energie! Gemaakt van glas en gepoedercoat aluminium, erg duurzaam! Gaan automatisch aan zodra het donker begint te worden d.m.v ingebouwde sensor.

  € 19,95
© 2020 - 2021 Enjoythesun.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel