Sorteer op
 • Solar Balloon Fiesta - Luchtballon met vlameffect
  Solar Balloon Fiesta - Luchtballon met vlameffect

  Wij vinden deze solar luchtballon zó leuk! Met ingebouwde vlamverlichting op zonne-energie, wat zorgt voor een unieke hanglamp met zeer sfeervolle verlichting. Leuk om te hangen in een boom, bij uw buitentafel of aan uw pergola.

  € 19,95
 • Nieuw!

  Solar Windgong - Orbis - 60 cm
  Solar Windgong - Orbis - 60 cm

  Een mooie solar windgong van 60 cm hoog met een ingebouwd solar-paneel. Ideaal voor patio's en rondom zitplekken bij u buiten. Zodra het donker begint te worden zal de globe in het midden een warm, wit licht laten schijnen.

  € 27,95
 • Nieuw!

  Solar Windgong - Sun, Moon & Star - 74 cm
  Solar Windgong - Sun, Moon & Star - 74 cm

  Een mooie solar windgong van 74 cm hoog met een ingebouwd solar-paneel. Ideaal voor patio's en rondom zitplekken bij u buiten. Zodra het donker begint te worden zal de globe in het midden zijn multi-color licht laten schijnen.

  € 24,95

Overige solar tuindecoratie

Tuindecoratie op zonne-energie is zeer gemakkelijk te installeren en maakt het bij u buiten nog gezelliger! Bekijk hier alle overige solar tuindecoratie wij aanbieden. Mooie tuinbeelden, windgongen en nog meer. Allemaal op zonne-energie!

Solar tuindecoratie - Enjoythesun

Ruim en uniek assortiment solar tuindecoratie

Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Ben je benieuwd hoe solar tuinverlichting werkt? Lees hier meer over de werking van onze solar tuinverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 50
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss