Sorteer op
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect

  Prachtige tafellamp van 22 cm hoog met vlamverlichting. Een unieke, duurzame solar tafellamp. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!).

  € 29,95
 • Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect

  De Vogue tafellamp is een unieke, duurzame solar tafellamp met vlamverlichting. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!)

  € 29,95
 • Festival Lantern - Solar lantaarns met vlameffect - Set van 2
  Festival Lantern - Solar lantaarns met vlameffect - Set van 2

  Mooie set van 2 solar lantaarns met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door hun mooie, bronzen design en vlameffect verlichting!

  € 19,95
 • Bestseller!

  Solar Tafellamp/Hanglamp - Tangier - 23 cm
  Solar Tafellamp/Hanglamp - Tangier - 23 cm

  Mooie solar tafellamp in Marokkaanse stijl van 23 cm hoog! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en verlichting 's avonds.

  € 29,95
 • Nieuw!

  Amsterdam - Solar Tafellamp - 30 Lumen
  Amsterdam - Solar Tafellamp - 30 Lumen

  Een mooie vierkante tafellamp ''Amsterdam'' van LuxForm! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. Makkelijk te verplaatsen door zijn compacte design.

  € 39,95
 • Bestseller!

  Ibiza Large - Solar Tafellamp/Hanglamp - 34 cm
  Ibiza Large - Solar Tafellamp/Hanglamp - 34 cm

  De Ibiza Large is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 44,95
 • Nieuw!

  Tortoli - Solar Tafellamp/Hanglamp - 25 cm
  Tortoli - Solar Tafellamp/Hanglamp - 25 cm

  De Tortoli solar buitenlamp is een erg mooie, sfeervolle lamp die geweldig staat op uw buitentafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden.

  € 34,95
 • Nieuw!

  Wicklow - Solar Tafellamp/Hanglamp - 21 cm
  Wicklow - Solar Tafellamp/Hanglamp - 21 cm

  De Wicklow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 21 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 32,95
 • Nieuw!

  Carlow - Solar Tafellamp/Hanglamp - 29 cm
  Carlow - Solar Tafellamp/Hanglamp - 29 cm

  De Carlow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 29 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 33,95
 • Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect
  Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect

  Mooie solar lantaarn met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en vlameffect verlichting!

  € 19,95
 • -41%

  Solar Glazen Pot - Industrial - 18 cm
  Solar Glazen Pot - Industrial - 18 cm

  Mooie glazen tafellamp op zonne-energie van 18 cm hoog! Erg leuke glazen pot met een stoere metalen bovenkant! Zal uw tuin, terras of balkon 's avonds gezellig bijverlichten met een mooi en warm licht.

  € 16,95 € 9,95
 • Bekend van De Grote Tuinverbouwing SBS6!

  All Year Round Tafellamp - Chelsea - USB oplaadfunctie
  All Year Round Tafellamp - Chelsea - USB oplaadfunctie

  De Chelsea tafellamp is een erg mooie tafellamp van 27 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie en is zodoende het hele jaar rond een echte aanwinst voor bij u buiten.

  € 39,95
 • All Year Round

  Tarsus - Tafellamp/Hanglamp voor buiten - USB oplaadfunctie
  Tarsus - Tafellamp/Hanglamp voor buiten - USB oplaadfunctie

  De Tarsus buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 23 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie (+ USB oplaadkabel 1,5m lang)

  € 37,95
 • All Year Round

  Palmyra - Tafellamp/Hanglamp voor buiten - USB oplaadfunctie
  Palmyra - Tafellamp/Hanglamp voor buiten - USB oplaadfunctie

  De Palmyra buitenlamp is een erg mooie tafel/hanglamp van 27 cm hoog. Een topper voor 4 seizoenen bij u buiten! Deze lamp heeft een USB oplaadfunctie (+ USB oplaadkabel 1,5m lang)

  € 37,95

Solar tafellampen en solar lantaarns voor buiten

Solar lampen zijn een populaire keuze voor tuin- en terrasverlichting. Deze lampen maken gebruik van zonne-energie om op te laden en licht te geven, waardoor ze een duurzame en energiezuinige optie zijn. Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide assortiment én de voordelen en het gebruiksgemak van solar lantaarns voor buiten.

Uitgebreide collectie solar tafellampen

We hebben een grote collectie voor solar tafellampen buiten. Van het inrichten van uw tuin in een minimalistische stijl tot het kiezen voor een meer traditionele design: in ons assortiment vindt u ongetwijfeld een solar tuinlantaarn voor uw woning. Veel van deze lampen kunnen ook worden opgehangen, waardoor u ze op verschillende manieren kunt gebruiken in uw tuin of op uw terras.

Een van de kenmerken van onze solar tafellampen en lantaarns is dat ze automatisch werken op zonne energie. Ze bevatten kleine zonnepanelen die overdag de energie van de zon opvangen en opslaan. Bij zonsondergang gaan de tafel- en wandlampen met sensor  automatisch aan en zorgen ze voor een warme en sfeervolle verlichting buitenshuis.

Solar tafellampen - Enjoythesun

Gebruiksvriendelijke solar lantaarns voor buiten

Een van de grote voordelen van solar hanglampen, tafellampen en lantaarns op zonne energie is hun eenvoudige plaatsing en gebruiksgemak. U hoeft geen ingewikkelde bekabeling aan te leggen of stroombronnen in de buurt te hebben. Met deze lampen kunt u op een eenvoudige manier uw buitenruimte verlichten.

Het automatische inschakelsysteem van de lampen zorgt ervoor dat u er geen omkijken naar heeft. Bij zonsondergang gaan de lampen vanzelf aan en bij zonsopgang schakelen ze weer uit. Dit betekent dat u altijd kunt genieten van sfeervolle verlichting zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Het gebruiksgemak staat centraal bij onze solar lampen.

Voordelen van solar lantaarns voor buiten

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het gebruik van solar tafellampen en lantaarns buitenshuis. Zo zijn deze lampen zeer energiezuinig, omdat ze geen elektriciteit nodig hebben. Ze laden zichzelf op met behulp van zonne-energie, waardoor u bespaart op uw energierekening en bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Daarnaast bieden solar tafellampen en lantaarns een grote diversiteit aan designs en soorten verlichting. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, zoals vlamverlichting voor een romantische sfeer of kaarsverlichting voor een gezellige ambiance. Met deze lampen creëert u de gewenste sfeer in uw tuin of op uw terras.

De levensduur van de batterijen varieert afhankelijk van het model en het gebruik, de brandduur gemiddeld bij een volledig opgeladen batterij is 6 tot 10 uur. De solar tafellamp buiten, gaat zelf seizoenen mee! Nog meer vragen over onze solar verlichting? Lees snel het antwoord bij de veelgestelde vragen.

Zijn solar tafellampen en lantaarns geschikt voor alle weersomstandigheden?

Jazeker! De meeste van onze solar tafellampen voor buiten en lantaarns zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw. U kunt ze dus het hele jaar door buiten gebruiken. Het is wel zo dat de lampen tijdens de wintermaanden meer te verduren zullen hebben door de zwaardere weersomstandigheden.

U kunt de solar tafellampen en lantaarns natuurlijk ook binnen gebruiken! Bijvoorbeeld op een balkon of in een serre. Zorg er wel voor dat ze voldoende zonlicht kunnen opvangen om op te laden.

Kies vandaag nog voor onze bestsellers en geniet van sfeervolle buitenverlichting zonder dat het ten koste gaat van het milieu of uw portemonnee en maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar buitenverlichting

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss