Sorteer op

Solar tafellampen en buitenlantaarns

Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar tafellampen. Prachtig assortiment van verschillende solar tafellampen en lantaarns voor buiten. Met ingebouwde verlichting op zonne-energie! Ook kunnen de meeste van deze lampen opgehangen worden. Wij hebben de juiste solar tafellamp of lantaarn voor uw terras of tuin!

Uitgebreid assortiment solar tafellampen, lantaarns & kaarslicht voor buiten

Tafellampen met sfeervolle verlichting en lantaarns met kaarslicht op zonne-energie voor bij u buiten, bekijk en bestel ze allemaal bij ons! Wij hebben een uitgebreid en uniek assortiment solar tafellampen. U hoeft ze alleen aan te zetten en op een zonnige plek te plaatsen overdag, de solar lamp doet zelf de rest! Wij hebben tafellampen en buitenlantaarns met verschillende soorten verlichting, van warm wit tot vlamverlichting!


Daarom kiezen voor een solar tafellamp

  • Solar tafellampen zijn gemakkelijk te plaatsen en zeer eenvoudig in gebruik. Solar tafellampen en solar lantaarns zijn een echte aanwinst voor bij u buiten. Plaats de tafellamp buiten op een zonnige plek. Daarna moet on/off knop op de tafellamp of lantaarn op aan worden gezet en gaat de ingebouwde solarlamp automatisch branden zodra het donker word. Zoals je ziet zijn onze tafellampen en lantaarns heel eenvoudig in gebruik!
  • Solar tafellampen zijn energiezuinig en kostenbesparend. Ze werken op zonne-energie en verbruiken dus geen stroom. Je hebt dus alleen de eenmalige aanschafkosten van de tafellamp.
  • Mooie en bijzondere tafellampen en buitenlantaarns. In ons ruime assortiment zijn veel verschillende soorten solar tafellampen en buitenlantaarns. Van tafellampen met vlamverlichting tot lantaarns met kaars-verlichting. Ook zijn er mooie tafellampen met een bijzonder design. Zodra deze gaan branden zal dit zorgen voor een mooi lichtpatroon bij u buiten. Keuze genoeg uit onze bijzondere collectie solar tafellampen en buitenlantaarns!

Tafellampen, lantaarns en kaarslicht op zonne-energie

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss