Sorteer op
 • Solar Lantaarn - Met Vlameffect - 35 cm
  Solar Lantaarn - Met Vlameffect - 35 cm

  Een bijzonder mooie solar lantaarn voor bij u buiten! De solar lantaarn is 35 cm hoog en staat mooi op uw buiten tafel, terras of tuintafeltje.

  € 27,95
 • Bestseller!

  Solar Lantaarn Vintage - Met Vlameffect - 31 cm
  Solar Lantaarn Vintage - Met Vlameffect - 31 cm

  Een bijzonder mooie vintage solar lantaarn voor bij u buiten! De solar lantaarn is 31 cm hoog en staat mooi op uw buiten tafel, terras of tuintafeltje.

  € 27,95
 • Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect
  Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect

  Mooie solar lantaarn met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en vlameffect verlichting!

  € 19,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 900 Lumen
  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 900 Lumen

  Een super mooie solar tafellamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 900 Lumen! De Okinawa solar tafellamp/lantaarn is een echte eye-catcher bij u buiten en zorgt voor mooie, duurzame buitenverlichting.

  € 69,95
 • Solar Lantaarns Oriental - Set van 2 - 22 cm
  Solar Lantaarns Oriental - Set van 2 - 22 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 29,95
 • Solar Lantaarn Lime Paint Black - 24 cm
  Solar Lantaarn Lime Paint Black - 24 cm

  Mooie solar lantaarn van 24 cm met een zeer decoratief design. Deze solar lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 28,95
 • Solar Lantaarn Maya XL - 30 cm
  Solar Lantaarn Maya XL - 30 cm

  Mooie solar lantaarn van 30 cm met een zeer decoratief design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats/hang de lamp dus op een zonnige plek.

  € 24,95
 • Solar Lantaarns Peacock - Set van 2 - 17 cm
  Solar Lantaarns Peacock - Set van 2 - 17 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Peacock met een zeer decoratief design dat lijkt op verlichte pauwenveren. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel.

  € 23,95
 • Solar Lantaarns Oriental Rond - Set van 2 - 15 cm
  Solar Lantaarns Oriental Rond - Set van 2 - 15 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental Rond met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 23,95
 • Solar Glazen Bol - Vuurvliegjes - Set van 2
  Solar Glazen Bol - Vuurvliegjes - Set van 2

  Mooie set van 2 solar glazen bollen met sfeervolle vuurvliegjes verlichting. De solar lampen werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 19,95
 • Solar Lantaarn Oriental Flower Small - 24 cm
  Solar Lantaarn Oriental Flower Small - 24 cm

  Mooie solar lantaarn van 24 cm met een zeer decoratief bloemen-design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 17,95
 • Bestseller!

  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm
  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm

  Mooie solar tafellamp in Marokkaanse stijl van 23 cm hoog! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en verlichting 's avonds.

  € 29,95
 • Solar Lantaarn - Fez - 42 cm
  Solar Lantaarn - Fez - 42 cm

  Mooie solar lantaarn in Marokkaanse stijl van wel 42 cm! Solar lantaarn Fez is prachtig om bij uw terras te plaatsen of om op te hangen bij u buiten.

  € 39,95
 • Solar Lantaarn Oriental Flower Large - 36 cm
  Solar Lantaarn Oriental Flower Large - 36 cm

  Mooie solar lantaarn van 36 cm met een zeer decoratief bloemen-design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 28,95
 • Solar Jar Light - Vuurvliegjes - Set van 3
  Solar Jar Light - Vuurvliegjes - Set van 3

  Mooie set van 3 glazen potjes met sfeervolle vuurvliegjes verlichting. De solar potjes werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Lantaarns Wit - Set van 2 - 23 cm
  Solar Lantaarns Wit - Set van 2 - 23 cm

  Mooie set van 2 witte solar lantaarns met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 34,95
 • Solar Lantaarns - Festival Lantern - Set van 2
  Solar Lantaarns - Festival Lantern - Set van 2

  Mooie set van 2 solar lantaarns met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door hun mooie, bronzen design en vlameffect verlichting!

  € 19,95
 • Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  € 34,95
 • Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn met warm wit licht. Deze solar lantaarn Smokey is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95
 • Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn Amber met warm wit licht. Deze solar lantaarn is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect

  Prachtige tafellamp van 22 cm hoog met vlamverlichting. Een unieke, duurzame solar tafellamp. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!).

  € 32,95
 • Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect

  De Vogue tafellamp is een unieke, duurzame solar tafellamp met vlamverlichting. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!)

  € 32,95
 • Solar Tafellamp - Swindon - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Swindon - Vlameffect

  De Swindon tafellamp is een unieke, duurzame solar tafellamp van metaal met vlamverlichting. De perfecte solar tafellamp voor nog meer sfeer en mooie verlichting bij u buiten!

  € 32,95
 • Solar Buitenlamp - Ibiza Small - 26 cm
  Solar Buitenlamp - Ibiza Small - 26 cm

  De Ibiza Small is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 39,95
 • Bestseller!

  Solar Buitenlamp - Ibiza Large - 34 cm
  Solar Buitenlamp - Ibiza Large - 34 cm

  De Ibiza Large is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 44,95
 • Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm
  Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm

  De Wicklow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 21 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 32,95
 • Solar Buitenlamp - Tortoli - 25 cm
  Solar Buitenlamp - Tortoli - 25 cm

  De Tortoli solar buitenlamp is een erg mooie, sfeervolle lamp die geweldig staat op uw buitentafel. Ook kan deze solar buitenlamp door middel van de hangboog opgehangen worden.

  € 34,95
 • Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen
  Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen

  Een mooie vierkante tafellamp ''Amsterdam'' van LuxForm! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. Makkelijk te verplaatsen door zijn compacte design.

  € 39,95
 • Solar Buitenlamp Butterfly - 17,5 cm
  Solar Buitenlamp Butterfly - 17,5 cm

  Mooie solar buitenlamp van 17,5 cm met een zeer decoratief vlinders-design. Deze tafellamp/hanglamp voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 19,95
 • Solar Lantaarns Blue - Set van 2 - 13 cm
  Solar Lantaarns Blue - Set van 2 - 13 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Blue met een zeer decoratief stippen-design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp in de lantaarns opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Lantaarns Oriental Ovaal - Set van 2 - 22 cm
  Solar Lantaarns Oriental Ovaal - Set van 2 - 22 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental Ovaal met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp in de lantaarns opgeladen worden door de zon.

  € 22,95
 • Solar Tafellamp Circles - 20 cm
  Solar Tafellamp Circles - 20 cm

  Mooie solar tafellamp van 20 cm met een zeer decoratief design. Deze tafellamp voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats de lamp dus op een zonnige plek gedurende de dag

  € 23,95

Solar tafellampen voor buiten

Solar tafellampen zijn een populaire keuze voor tuin- en terrasverlichting. Deze lampen maken gebruik van zonne-energie om op te laden en licht te geven, waardoor ze een duurzame en energiezuinige optie zijn. Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide assortiment én de voordelen en het gebruiksgemak van solar tafellampen voor buiten.

Uitgebreide collectie solar tafellampen

We hebben een grote collectie solar tafellampen voor buiten. Van het inrichten van uw tuin in een moderne stijl tot het kiezen voor een meer traditionele design: in ons assortiment vindt u ongetwijfeld een solar tuinlantaarn voor uw tuin, terras of balkon. Veel van deze lampen kunnen ook worden opgehangen, waardoor u ze op verschillende manieren kunt gebruiken in uw tuin of op uw terras.

Een van de kenmerken van onze solar tafellampen en lantaarns is dat ze automatisch werken op zonne energie. Ze bevatten kleine zonnepanelen die overdag de energie van de zon opvangen en opslaan. Bij zonsondergang gaan de tafellampen en lantaarns automatisch aan en zorgen ze voor een warme en sfeervolle verlichting buitenshuis!

Solar tafellampen kopen - Enjoythesun

Gebruiksvriendelijke solar buitenlantaarns

Een van de grote voordelen van lantaarns op zonne energie is hun eenvoudige plaatsing en gebruiksgemak. U hoeft geen ingewikkelde bekabeling aan te leggen of stroombronnen in de buurt te hebben. Met solar lantaarns kunt u op een eenvoudige manier uw buitenruimte verlichten.

Het automatische inschakelsysteem van de lampen zorgt ervoor dat u er geen omkijken naar heeft. Bij zonsondergang gaan de lampen vanzelf aan en bij zonsopgang schakelen ze weer uit. Dit betekent dat u altijd kunt genieten van sfeervolle verlichting zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen. Het gebruiksgemak staat centraal bij onze solar lantaarns voor buiten.

Solar lantaarn kopen bij Enjoythesun

Voordelen van solar tafellampen en lantaarns

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het gebruik van solar tafellampen en lantaarns buitenshuis. Zo zijn deze lampen zeer energiezuinig, omdat ze geen elektriciteit nodig hebben. Ze laden zichzelf op met behulp van zonne-energie, waardoor u bespaart op uw energierekening en bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Daarnaast bieden solar tafellampen en lantaarns een grote diversiteit aan designs en soorten verlichting. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, zoals vlamverlichting voor een romantische sfeer of kaarsverlichting voor een gezellige ambiance. Met deze lampen creëert u de gewenste sfeer in uw tuin of op uw terras.

De levensduur van de batterijen varieert afhankelijk van het model en het gebruik, de brandduur gemiddeld bij een volledig opgeladen batterij is 6 tot 10 uur. De solar tafellamp buiten, gaat zelf seizoenen mee! Nog meer vragen over onze solar verlichting? Lees snel het antwoord bij de veelgestelde vragen.

Solar tafellamp - Enjoythesun

Zijn solar tafellampen en lantaarns geschikt voor alle weersomstandigheden?

Jazeker! De meeste van onze solar tafellampen voor buiten en lantaarns zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw. U kunt ze dus het hele jaar door buiten gebruiken. Het is wel zo dat de lampen tijdens de wintermaanden meer te verduren zullen hebben door de zwaardere weersomstandigheden.

U kunt de solar tafellampen en lantaarns natuurlijk ook binnen gebruiken! Bijvoorbeeld op een balkon of in een serre. Zorg er wel voor dat ze voldoende zonlicht kunnen opvangen om op te laden.

Kies vandaag nog voor onze bestsellers en geniet van sfeervolle buitenverlichting zonder dat het ten koste gaat van het milieu of uw portemonnee en maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar buitenverlichting.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss