Sorteer op
 • Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Vogue - Vlameffect

  De Vogue tafellamp is een unieke, duurzame solar tafellamp met vlamverlichting. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!)

  € 32,95
 • Bekend van Max Magazine!

  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Twist - Vlameffect

  Prachtige tafellamp van 22 cm hoog met vlamverlichting. Een unieke, duurzame solar tafellamp. Deze solar tafellamp is een mooie toevoeging voor uw tuin of terras die vanzelf zijn 51 LED lampjes zal laten branden (vlameffect!).

  € 32,95
 • Solar Tafellamp - Swindon - Vlameffect
  Solar Tafellamp - Swindon - Vlameffect

  De Swindon tafellamp is een unieke, duurzame solar tafellamp van metaal met vlamverlichting. De perfecte solar tafellamp voor nog meer sfeer en mooie verlichting bij u buiten!

  € 32,95
 • Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect
  Solar Lantaarn - Ferrara - Vlameffect

  Mooie solar lantaarn met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en vlameffect verlichting!

  € 19,95
 • Solar Lantaarns - Festival Lantern - Set van 2
  Solar Lantaarns - Festival Lantern - Set van 2

  Mooie set van 2 solar lantaarns met sfeervolle vlam-verlichting op zonne energie! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door hun mooie, bronzen design en vlameffect verlichting!

  € 19,95
 • Solar Lantaarn - Met Vlameffect - 35 cm
  Solar Lantaarn - Met Vlameffect - 35 cm

  Een bijzonder mooie solar lantaarn voor bij u buiten! De solar lantaarn is 35 cm hoog en staat mooi op uw buiten tafel, terras of tuintafeltje.

  € 27,95
 • Bestseller!

  Solar Lantaarn Vintage - Met Vlameffect - 31 cm
  Solar Lantaarn Vintage - Met Vlameffect - 31 cm

  Een bijzonder mooie vintage solar lantaarn voor bij u buiten! De solar lantaarn is 31 cm hoog en staat mooi op uw buiten tafel, terras of tuintafeltje.

  € 27,95

Solar tafellamp met vlameffect

Een solar tafellamp met vlameffect is één van de meest sfeervolle licht opties voor op uw buitentafel. De LED verlichting in de tafellamp heeft een warm licht en ziet eruit als een kaars of vlam in de lamp. Dit geeft een warme gloed bij u buiten en zal zorgen voor zeer sfeervolle buitenverlichting op uw tafel. Laat u verrassen door deze sfeervolle solar tafellampen met ingebouwde vlameffect led lampjes en kies voor de meest sfeervolle verlichting op uw terras, balkon of tuintafel!

Een solar tafellamp met vlameffect is een veilige optie

De vlammen zijn behalve mooi ook nog eens veilig en worden niet warm. Dit is een ideale combinatie met (kleine) kinderen en/of huisdieren. Echt vuur buiten in de vorm van bijvoorbeeld kaarsjes is heel gezellig maar je moet er wel altijd op blijven letten. Dat is met deze mooie tafellampen voor buiten niet nodig, u kunt u dus genieten en ontspannen in één met solar tafellampen met vlamverlichting. Deze buiten tafellampen zijn een veilige en sfeervolle optie als tafellamp op uw tuintafel!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss