Sorteer op
 • USB oplaadbaar

  Solar Lantaarnpaal - Minnesota - 100Lumen
  Solar Lantaarnpaal - Minnesota - 100Lumen

  Mooie, vierkante solar lantaarnpaal van 108 cm hoog met echt glas! De lamp is eenvoudig te monteren met op een harde ondergrond. Het warm witte LED licht geeft tot wel 100 Lumen licht!

  € 69,95
 • Solar Staande Buitenlamp - Longford - 15 Lumen
  Solar Staande Buitenlamp - Longford - 15 Lumen

  De Longford staande lamp is perfect voor bij uw lounge set! Deze staande lamp werkt op zonne-energie en is draadloos, daardoor is de lamp eenvoudig overal te plaatsen zonder gedoe met ingewikkelde installaties en snoeren.

  € 49,95
 • Solar Staande Buitenlamp - Amsterdam - 30 Lumen
  Solar Staande Buitenlamp - Amsterdam - 30 Lumen

  Een mooie vierkante staande lamp Amsterdam van 95 cm hoog! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. De lamp geeft een warm LED licht van wel 30 Lumen.

  € 49,95
 • Solar Staande Buitenlamp - Killarney - 15 Lumen
  Solar Staande Buitenlamp - Killarney - 15 Lumen

  Mooie statieflamp op zonne-energie die door zijn tripod design en solar led verlichtig een echte aanwinst is voor bij u buiten! De Killarney solar staande lamp heeft 2 Leds met een lichtopbrengst van 15 Lumen.

  € 49,95
 • Solar Staande Buitenlamp - Tripod Limelight - 104 cm
  Solar Staande Buitenlamp - Tripod Limelight - 104 cm

  Een prachtige retro solar staande lamp van 104 cm hoog! Deze tripod lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, retro design en warme licht!

  € 39,95
 • Solar Retro Vloerlamp - 86 cm
  Solar Retro Vloerlamp - 86 cm

  Een erg mooie retro solar staande buitenlamp van 86 cm hoog! Deze tripod staande lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, retro design en warme licht!

  € 34,95
 • Solar Retro Vloerlamp - 88 cm
  Solar Retro Vloerlamp - 88 cm

  Een erg mooie retro solar staande buitenlamp van 88 cm hoog! Deze tripod staande lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, retro design en warme licht!

  € 32,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Vloerlamp Bamboe - Okinawa - 170 cm
  Solar Vloerlamp Bamboe - Okinawa - 170 cm

  Een super mooie solar vloerlamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 900 Lumen! De Okinawa solar vloerlamp is een echte eye-catcher bij u buiten en zorgt voor mooie, duurzame buitenverlichting.

  € 299,95
Sorteer op

Solar vloerlamp voor buiten

Solar vloerlampen zijn een mooie toevoeging aan uw terras of balkon! De vloerlamp is eenvoudig te plaatsen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen of door het driepoot design van de tripod vloerlampen. Door hun werking op zonne-energie zijn solar vloerlampen energiezuinig en duurzaam. Daarnaast zijn ze extra functioneel door de ingebouwde schemer sensor die een seintje geeft aan de verlichting zodra het donker genoeg is. De ingebouwde led verlichting zal dan automatisch aan gaan in de avond! 

Solar vloerlamp kopen bij Enjoythesun

Een vloerlamp buiten is perfect voor uw terras

Het meest gebruikt worden vloerlampen buiten op een terras of zithoek in de tuin. Door het design en de functionaliteit van solar vloerlampen zijn deze perfecte buitenlampen voor plekken waar u graag zit in de avond of extra verlichting nodig heeft. Maak uw terras af door onze solar vloerlampen die in verschillende designs beschikbaar zijn, van solar lantaarnpaal tot solar tripod design. Bestel nu en ontvang de gewenste vloerlamp(en) snel bij u thuis!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss