Sorteer op
 • Solar Lichtsnoer - Triple Starburst - 2 Lichtfuncties
  Solar Lichtsnoer - Triple Starburst - 2 Lichtfuncties

  Een mooie slinger met 3 grote Starburst lampjes van 15 cm! Deze lampjes geven een mooi en spetterend effect in uw tuin of op uw terras. Leuk om te hangen in een boom, aan uw schutting of pergola! De lampen hebben 2 lichtfuncties.

  € 29,95
 • Solar Hanglamp - Starburst - 84 Leds
  Solar Hanglamp - Starburst - 84 Leds

  Een mooie Starburst hanglamp met 84 led lampjes op zonne-energie! Deze lampjes geven een mooi en spetterend effect in uw tuin of op uw terras. Leuk om te hangen in een boom, boven uw buitentafel of aan uw pergola!

  € 19,95
 • Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds
  Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds

  De Starburst solar tuinsteker met 120 Leds is een erg mooie toevoeging bij u buiten! Mooi als pad-verlichting of in uw borders. De solar Led lampjes gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden.

  € 14,95
 • Voor het hele jaar rond

  Solar Lichtsnoer All Year Round - Firefly Orb 365 - 10 Hanglampjes
  Solar Lichtsnoer All Year Round - Firefly Orb 365 - 10 Hanglampjes

  Dit Firefly Orb lichtsnoer is een erg sfeervol lichtsnoer met 10 hanglampjes met vuurvliegjes-verlichting. Geniet van de warm, witte led-verlichting op zonne-energie. Echt een mooie toevoeging bij u buiten met zijn leuke lampjes.

  € 44,95

Solar kerstverlichting en kerstlampjes op zonne-energie

Maak een keuze uit onze collectie solar kerstverlichting! Alle lichtsnoeren en kerstdecoratie zijn op zonne-energie. Hang ze op een zonnige plek in uw tuin of op uw terras voor een gezellige en romantische winteravond! We hebben solar kerstverlichting met verschillende designs, kleuren en lichtfuncties! Bekijk ze allemaal hier!

Solar kerstverlichting - Enjoythesun

Solar kerstverlichting voor duurzame feestdagen!

Bij Enjoythesun zijn we gespecialiseerd in het leveren van solar tuinverlichting, en een van onze populairste producten is de kerstverlichting op zonne-energie! Met deze solar kerstverlichting kunt u niet alleen uw huis en tuin versieren, maar ook bijdragen aan een duurzame en milieuvriendelijke wereld.

Wij delen graag met u de voordelen van solar kerstverlichting, de verschillende soorten die beschikbaar zijn en hoe deze verlichting precies werkt. En waar u ze het beste neer kunt zetten.

Hoe werkt solar kerstverlichting?

Solar kerstverlichting maakt gebruik van zonnepanelen om zonne-energie op te vangen. Deze zonnepanelen bevatten fotovoltaïsche cellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. De opgeslagen energie wordt vervolgens gebruikt om de kerstverlichting van stroom te voorzien.

Onze kerstverlichting solar is uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen en batterijen. De zonnepanelen verzamelen de zonne-energie en laden de batterijen op gedurende de dag. Zodra het donker wordt, schakelen de lampjes automatisch in en gebruiken ze de opgeslagen energie om de omgeving te verlichten.

Solar hanglamp kerst kopen bij Enjoythesun

Uitgebreid assortiment solar kerstverlichting en kerstlampjes

Kerstlampjes op zonne-energie, makkelijk te plaatsen en energiezuinig! Onze solar lampjes in kerststijl geven tijdens de kerstdagen en wintermaanden extra sfeer voor bij u buiten. Zorg ervoor dat het solarpaneel op een zonnig plek hangt overdag en de lamp doet de rest vanzelf. Erg makkelijk en ook nog eens energiebesparend!

Waarom solar kerstverlichting op zonne-energie?

Het gebruik van solar kerstverlichting draagt bij aan een duurzamere wereld. Deze verlichting gebruikt zonne-energie als bron van energie, wat betekent dat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van traditionele elektriciteit. Bij het gebruik van zonne-energie verlichting vermindert u uw ecologische voetafdruk aanzienlijk en maakt u een bewuste keuze voor duurzaamheid.

Door dat deze kerstverlichting gebruikt maakt van zonne-energie betekent dat u geen extra elektriciteit hoeft te gebruiken. Dit leidt tot grote energiebesparingen ten opzichte van traditionele kerstverlichting. U kunt genieten van prachtige kerstverlichting op zonne energie zonder u zorgen te maken over de impact op uw energieverbruik.

Geen gedoe met verlengsnoeren en stopcontacten

Een ander groot voordeel van solar verlichting is dat u geen gedoe meer heeft met verlengsnoeren en stopcontacten. Omdat deze verlichting op zonne-energie werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een stopcontact of het leggen van lange verlengsnoeren. U kunt uw kerstverlichting gemakkelijk installeren waar u maar wilt, zonder gedoe.

Solar kerstverlichting is uitgerust met lichtsensoren die detecteren wanneer het donker wordt. Zodra de zon ondergaat, zal de verlichting automatisch inschakelen en uw huis en tuin op een feestelijke manier verlichten. U hoeft niet handmatig in te schakelen en uit te schakelen, wat u tijd en moeite bespaart.

Wat heeft solar kerstverlichting te bieden?

De meest populaire vorm van kerstverlichting zijn de lichtslingers. Deze kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn beschikbaar in verschillende lengtes en kleuren. Van uw kerstboom versieren tot uw tuin opfleuren of een feestelijke sfeer creëren in uw huis, lichtslingers op zonne-energie zijn een geweldige keuze.

Naast lichtslingers zijn er ook andere leuke opties beschikbaar, zoals solar dieren en solar bloemen. Deze decoratieve items voegen een vrolijk tintje toe aan uw tuin en werken op dezelfde manier als lichtslingers.

Een ander voordeel van kerstverlichting solar is dat er verschillende kleuropties en creatieve mogelijkheden zijn. U kunt kiezen uit klassiek warm wit licht, feestelijk gekleurde lichtjes of zelfs knipperende effecten. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke kerstsfeer.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss