Sorteer op
 • Christmas Stars - Solar Kerstverlichting - Lichtsnoer
  Christmas Stars - Solar Kerstverlichting - Lichtsnoer

  Prachtig kerst lichtsnoer, met een design van grote en kleine sterren! Er zitten 138 Led lampjes aan dit solar lichtsnoer! De lampjes hebben 8 verschillende lichtfuncties. U kunt daarbij de kleur en lichtfunctie instellen.

  € 34,95
 • Solar Lichtsnoer - Starburst - 10 Hanglampjes
  Solar Lichtsnoer - Starburst - 10 Hanglampjes

  Een mooie slinger van 10 lampjes op zonne-energie! Zal uw tuin of terras 's avonds een mooie en unieke sfeer geven door het leuke design en ingebouwde verlichting.

  € 21,95
 • Solar Lichtsnoer - Triple Starburst - 2 Lichtfuncties
  Solar Lichtsnoer - Triple Starburst - 2 Lichtfuncties

  Een mooie slinger met 3 grote Starburst lampjes van 15 cm! Deze lampjes geven een mooi en spetterend effect in uw tuin of op uw terras. Leuk om te hangen in een boom, aan uw schutting of pergola! De lampen hebben 2 lichtfuncties.

  € 28,95
 • Bestseller!

  Solar Hanglamp - Starburst - 84 Leds
  Solar Hanglamp - Starburst - 84 Leds

  Een mooie Starburst hanglamp met 84 led lampjes op zonne-energie! Deze lampjes geven een mooi en spetterend effect in uw tuin of op uw terras. Leuk om te hangen in een boom, boven uw buitentafel of aan uw pergola!

  € 17,95
 • Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds
  Solar Tuinsteker - Starburst - 120 Leds

  De Starburst solar tuinsteker met 120 Leds is een erg mooie toevoeging bij u buiten! Mooi als pad-verlichting of in uw borders. De solar Led lampjes gaat automatisch aan zodra het donker begint te worden.

  € 19,95

Solar kerstverlichting en kerstlampjes op zonne-energie

Maak een keuze uit onze collectie solar kerstverlichting! Alle lichtsnoeren en kerstdecoratie zijn op zonne-energie. Hang ze op een zonnige plek in uw tuin of op uw terras voor gezellige en romantische winteravonden! We hebben solar kerstverlichting met verschillende designs, kleuren en lichtfuncties! Bekijk ze allemaal hier!

Uitgebreid assortiment solar kerstverlichting en kerstlampjes

Kerstlampjes op zonne-energie, makkelijk te plaatsen en energiezuinig! Onze solar lampjes in kerststijl geven tijdens de kerstdagen en wintermaanden extra sfeer voor bij u buiten. Zorg ervoor dat het solarpaneel op een zonnig plek is overdag en de lamp doet de rest vanzelf. Erg makkelijk en ook nog eens energiebesparend!

  Snelle verzending uit eigen voorraad​
  Gratis verzending > € 50
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

Volg ons ook op Instagram!

[instagram-feed]

© 2020 - 2023 Enjoythesun | sitemap | rss