Sorteer op

Solar fakkels voor buiten

Wilt u uw tuin een extra bijzonder vleugje geven? Dan zijn onze solar fakkels voor buiten iets voor u. Deze op zonne-energie gestuurde tuinfakkels combineren de klassieke charme van fakkels met de moderne technologie van led-verlichting. De decoratieve fakkels creëren een warm en gezellig licht, waardoor u 's avonds heerlijk kunt ontspannen in uw tuin. En dankzij het gebruik van led-verlichting zijn ze niet alleen energiezuinig, maar gaan ze ook nog eens lang mee.

Solar fakkel kopen bij Enjoythesun

Solar fakkel in uw tuin

Uw tuin is een belangrijke plek om te ontspannen en genieten van uw eigen buitenplekje. Onze solar fakkel lampen met vlamverlichting zullen ervoor zorgen dat dit helemaal gaat lukken bij u buiten. Een mooi, klassiek fakkel design of decoratieve lantaarn gecombineerd met sfeervolle vlamverlichting zorgt voor unieke buitenverlichting in uw tuin. Ideaal om te plaatsen in uw border of langs tuinpaden. De solar fakkel gaat in de avond automatisch aan zodra het donker begint te worden wat zorgt voor extra gebruiksgemak! Steek ze eenvoudig bij u in de grond door hun meegeleverd spies en ga genieten van al het moois dat solar tuinfakkels te bieden hebben!

Uw solar tuinfakkel snel in huis

Wilt u al snel aan de slag met deze mooie fakkels bij u buiten? Wij zorgen dat u uw solar tuinfakkels snel in huis heeft! Als u op een werkdag voor 21:00 besteld zal uw bestelling nog dezelfde dag aan de pakketdienst meegegeven worden. Bestel eenvoudig in onze webshop en zorg voor mooi verlichte borders, tuinpaden en zitplekken buiten met onze mooie solar tuinfakkels!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss