Sorteer op
 • Bestseller!

  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm
  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm

  Mooie solar tafellamp in Marokkaanse stijl van 23 cm hoog! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en verlichting 's avonds.

  € 29,95
 • Bestseller!

  Solar Buitenlamp - Ibiza Large - 34 cm
  Solar Buitenlamp - Ibiza Large - 34 cm

  De Ibiza Large is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 44,95
 • Solar Buitenlamp - Tortoli - 25 cm
  Solar Buitenlamp - Tortoli - 25 cm

  De Tortoli solar buitenlamp is een erg mooie, sfeervolle lamp die geweldig staat op uw buitentafel. Ook kan deze solar buitenlamp door middel van de hangboog opgehangen worden.

  € 34,95
 • Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm
  Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm

  De Wicklow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 21 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 32,95
 • Solar Buitenlamp - Carlow - 29 cm
  Solar Buitenlamp - Carlow - 29 cm

  De Carlow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 29 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 33,95
 • Solar Buitenlamp - Ibiza Small - 26 cm
  Solar Buitenlamp - Ibiza Small - 26 cm

  De Ibiza Small is een erg mooie, zomerse buitenlamp die geweldig staat op uw terrastafel. Ook kan deze lamp door middel van de hangboog opgehangen worden. Zorg voor zomerse en Spaanse vibes bij u buiten met deze mooie lamp!

  € 39,95
 • Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen
  Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen

  Een mooie vierkante tafellamp ''Amsterdam'' van LuxForm! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. Makkelijk te verplaatsen door zijn compacte design.

  € 39,95
 • Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn met warm wit licht. Deze solar lantaarn Smokey is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95
 • Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn Amber met warm wit licht. Deze solar lantaarn is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95
 • Binnenkort beschikbaar!

  Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  € 34,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 900 Lumen
  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 900 Lumen

  Een super mooie solar tafellamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 900 Lumen! De Okinawa solar tafellamp/lantaarn is een echte eye-catcher bij u buiten en zorgt voor mooie, duurzame buitenverlichting.

  € 69,95
Sorteer op

Solar tafellamp warm wit licht

Een solar tafellamp met warm wit licht zorgt voor warme en sfeervolle verlichting op uw buiten tafel. Bekijk al onze solar tafellampen met warm witte verlichting en kies het passende design en motief uit wat het beste past bij uw buiteninrichting! We hebben deze warme buiten tafellampen in verschillende stijlen en designs zoals u ziet. We hebben een mooie tafellamp voor buiten voor ieders wens en zorgen voor de gewenste tafellamp bij uw terrastafel, balkon of zithoek!

Ideale buitenlamp met warme verlichting

Een solar tafellamp is een ideale buitenlamp doordat veel van deze buitenlampen als tafellamp én ook als hanglamp gebruikt kunnen worden. De meeste tafellampen komen met een ophanghengsel waardoor ze dus op vele manieren buiten als lamp gebruikt kunnen worden. Gecombineerd met de warm witte verlichting zijn deze solar tafellampen echte toppers waar u in de avond eenvoudig van kunt genieten door de automatische inschakeling van het licht. De schemersensor in deze led buitenlampen zorgt ervoor dat de warm witte led verlichting gaat branden zodra het donker begint te worden, zo heeft er geen omkijken naar en kunt u ontspannen en genieten bij u buiten!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss