Sorteer op
 • Bestseller!

  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm
  Solar Tafellamp - Tangier - 23 cm

  Mooie solar tafellamp in Marokkaanse stijl van 23 cm hoog! Leuk om op tafel te plaatsen of om op te hangen in uw tuin. Zeer sfeervol door zijn mooie design en verlichting 's avonds.

  € 29,95
 • -24%

  Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm
  Solar Buitenlamp - Wicklow - 21 cm

  De Wicklow solar buitenlamp is een mooie buitenlamp op zonne-energie van 21 cm hoog. Ideaal op uw buitentafel, balkon of hangend op een mooie plek buiten. Deze mooie solar lamp is zowel als tafellamp en als hanglamp te gebruiken.

  € 32,95 € 24,95
 • Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen
  Solar Tafellamp - Amsterdam - 30 Lumen

  Een mooie vierkante tafellamp ''Amsterdam'' van LuxForm! Deze lamp werkt op zonne-energie en past door zijn strakke design perfect in een moderne tuin. Makkelijk te verplaatsen door zijn compacte design.

  € 39,95
 • Bestseller!

  Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Smokey - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn met warm wit licht. Deze solar lantaarn Smokey is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95 € 9,95
 • -33%

  Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Amber - Warm Wit - 20 cm

  Mooie solar lantaarn Amber met warm wit licht. Deze solar lantaarn is 20 cm hoog en zal een sfeervolle buitenlantaarn op zonne-energie zijn voor uw terras, balkon of tuin.

  € 14,95 € 9,95
 • Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  Solar Boeddha - 10 Leds - 35 cm
  € 34,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Lantaarn Bamboe - Okinawa - 900 Lumen
  Solar Lantaarn Bamboe - Okinawa - 900 Lumen

  Een super mooie solar tafellamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 900 Lumen! De Okinawa solar tafellamp/lantaarn is een echte eye-catcher bij u buiten en zorgt voor mooie, duurzame buitenverlichting.

  € 69,95
 • Solar Lantaarns Wit - Set van 2 - 23 cm
  Solar Lantaarns Wit - Set van 2 - 23 cm

  Mooie set van 2 witte solar lantaarns met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 34,95
 • Solar Tafellamp Circles - 20 cm
  Solar Tafellamp Circles - 20 cm

  Mooie solar tafellamp van 20 cm met een zeer decoratief design. Deze tafellamp voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats de lamp dus op een zonnige plek gedurende de dag

  € 23,95
 • Solar Jar Light - Vuurvliegjes - Set van 3
  Solar Jar Light - Vuurvliegjes - Set van 3

  Mooie set van 3 glazen potjes met sfeervolle vuurvliegjes verlichting. De solar potjes werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Lantaarn Oriental Flower Small - 24 cm
  Solar Lantaarn Oriental Flower Small - 24 cm

  Mooie solar lantaarn van 24 cm met een zeer decoratief bloemen-design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 17,95
 • Solar Lantaarns Oriental - Set van 2 - 22 cm
  Solar Lantaarns Oriental - Set van 2 - 22 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 29,95
 • Solar Lantaarn Lime Paint Black - 24 cm
  Solar Lantaarn Lime Paint Black - 24 cm

  Mooie solar lantaarn van 24 cm met een zeer decoratief design. Deze solar lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 28,95
 • Bestseller!

  Solar Lantaarn Oriental Flower Large - 36 cm
  Solar Lantaarn Oriental Flower Large - 36 cm

  Mooie solar lantaarn van 36 cm met een zeer decoratief bloemen-design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 28,95
 • Solar Lantaarns Oriental Rond - Set van 2 - 15 cm
  Solar Lantaarns Oriental Rond - Set van 2 - 15 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental Rond met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 23,95
 • Solar Buitenlamp Butterfly - 17,5 cm
  Solar Buitenlamp Butterfly - 17,5 cm

  Mooie solar buitenlamp van 17,5 cm met een zeer decoratief vlinders-design. Deze tafellamp/hanglamp voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 19,95
 • Solar Glazen Bol - Vuurvliegjes - Set van 2
  Solar Glazen Bol - Vuurvliegjes - Set van 2

  Mooie set van 2 solar glazen bollen met sfeervolle vuurvliegjes verlichting. De solar lampen werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon.

  € 22,95
 • Solar Lantaarn Maya XL - 30 cm
  Solar Lantaarn Maya XL - 30 cm

  Mooie solar lantaarn van 30 cm met een zeer decoratief design. Deze lantaarn voor buiten heeft een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp opgeladen worden door de zon, plaats/hang de lamp dus op een zonnige plek.

  € 24,95
 • Solar Lantaarns Oriental Ovaal - Set van 2 - 22 cm
  Solar Lantaarns Oriental Ovaal - Set van 2 - 22 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Oriental Ovaal met een zeer decoratief design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp in de lantaarns opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Lantaarns Peacock - Set van 2 - 17 cm
  Solar Lantaarns Peacock - Set van 2 - 17 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Peacock met een zeer decoratief design dat lijkt op verlichte pauwenveren. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel.

  € 23,95
 • Solar Lantaarns Blue - Set van 2 - 13 cm
  Solar Lantaarns Blue - Set van 2 - 13 cm

  Mooie set van 2 solar lantaarns Blue met een zeer decoratief stippen-design. De lantaarns werken op zonne-energie en hebben een ingebouwd zonne-paneel. Overdag zal de lamp in de lantaarns opgeladen worden door de zon.

  € 24,95
 • Solar Lantaarn - Fez - 42 cm
  Solar Lantaarn - Fez - 42 cm

  Mooie solar lantaarn in Marokkaanse stijl van wel 42 cm! Solar lantaarn Fez is prachtig om bij uw terras te plaatsen of om op te hangen bij u buiten.

  € 39,95
 • -33%

  Solar Tafellamp - Parvus - 21 cm
  Solar Tafellamp - Parvus - 21 cm

  Mooie solar tafellamp Parvus met warm wit licht. Solar tafellamp Parvus is 21 cm hoog en is een leuke toevoeging aan uw buitentafeltje op uw terras of balkon!

  € 14,95 € 9,95
 • USB oplaadbaar

  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 36 cm
  Solar Tafellamp Bamboe - Okinawa - 36 cm

  Een super mooie solar tafellamp gemaakt van onbehandeld bamboe met een led lamp van wel 350 Lumen! Deze Okinawa solar tafellamp is een echte eye-catcher bij u buiten.

  € 49,95 € 39,95
 • Solar Lantaarn Bamboe - 32 cm
  Solar Lantaarn Bamboe - 32 cm

  Een mooie solar lantaarn met bamboe design voor uw tuin of balkon! Deze mooie solar lantaarn is 32 cm hoog en geeft warm wit licht. Ook kan de lantaarn opgehangen worden met behulp van het hengsel aan de lantaarn.

  € 24,95
 • Solar Lantaarn Bamboe - Retro - 32 cm
  Solar Lantaarn Bamboe - Retro - 32 cm

  Een mooie solar lantaarn met bamboe design voor uw tuin of balkon! Deze retro solar lantaarn is 32 cm hoog en geeft warm wit licht. Ook kan de lantaarn opgehangen worden met behulp van het hengsel aan de lantaarn.

  € 24,95
 • -20%

  Solar Lantaarn - Daisy - 25 cm
  Solar Lantaarn - Daisy - 25 cm

  Een mooie solar buitenlantaarn voor uw tuin of balkon! Solar lantaarn Daisy is 25 cm hoog en geeft warm wit licht. Ook kan de lantaarn opgehangen worden met behulp van het hengsel aan de lantaarn.

  € 24,95 € 19,95
 • Solar Tafellamp - TriSol Zanzibar - 58 cm
  Solar Tafellamp - TriSol Zanzibar - 58 cm

  We vinden deze solar tafellamp zo mooi! Een zeer fraaie, handgeschilderde tripod tafellamp voor buiten van 58 cm hoog. Het bijzondere design gecombineerd met de warme verlichting zorgt voor extra sfeer bij u buiten in de avond.

  € 27,95
 • Solar Tafellamp - Adana - 26 cm
  Solar Tafellamp - Adana - 26 cm
  € 32,95
 • Solar Lantaarn - Terra - 23 cm
  Solar Lantaarn - Terra - 23 cm
  € 18,95
 • Solar Lantaarn - Maris - 26 cm
  Solar Lantaarn - Maris - 26 cm
  € 18,95
 • Solar Lantaarn Rond Wit - 20 cm
  Solar Lantaarn Rond Wit - 20 cm
  € 14,95

Solar tafellamp warm wit licht

Een solar tafellamp met warm wit licht zorgt voor warme en sfeervolle verlichting op uw buiten tafel. Bekijk al onze solar tafellampen met warm witte verlichting en kies het passende design en motief uit wat het beste past bij uw buiteninrichting! We hebben deze warme buiten tafellampen in verschillende stijlen en designs zoals u ziet. We hebben een mooie tafellamp voor buiten voor ieders wens en zorgen voor de gewenste tafellamp bij uw terrastafel, balkon of zithoek!

Ideale buitenlamp met warme verlichting

Een solar tafellamp is een ideale buitenlamp doordat veel van deze buitenlampen als tafellamp én ook als hanglamp gebruikt kunnen worden. De meeste tafellampen komen met een ophanghengsel waardoor ze dus op vele manieren buiten als lamp gebruikt kunnen worden. Gecombineerd met de warm witte verlichting zijn deze solar tafellampen echte toppers waar u in de avond eenvoudig van kunt genieten door de automatische inschakeling van het licht. De schemersensor in deze led buitenlampen zorgt ervoor dat de warm witte led verlichting gaat branden zodra het donker begint te worden, zo heeft er geen omkijken naar en kunt u ontspannen en genieten bij u buiten!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss