Sorteer op
 • -17%

  Solar Wandlampen - Premier Wall - Set van 4
  Solar Wandlampen - Premier Wall - Set van 4

  Dit set van 4 solar wandlampen is ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 35,95 € 29,95
 • Solar Wandlampen - Maroc - Set van 4
  Solar Wandlampen - Maroc - Set van 4

  Mooie set van 4 solar wandlampen in Arabische stijl. Deze wandlampen zijn ideaal bij uw schutting, tuinschuurtje of oprit! Geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zeer energiezuinig door de 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
Sorteer op

Solar wandlamp set

Een solar wandlamp set is perfect om uw buiten schutting in één keer fraai te verlichten. De solar wandlampen komen in een set en zodoende heeft u gelijk de beschikking over meerdere wandlampjes voor uw tuinschutting of buitenwand. Bekijk onze verschillende designs solar wandlampen sets en kies het gewenste wandlampen set uit voor bij u buiten! De ingebouwde zonne-panelen op de wandlampen zorgen ervoor dat de lampen overdag opladen met zonne-energie en dus energiezuinige en kostenbesparende buiten wandverlichting zullen zijn!

Solar wandlampen set kopen bij Enjoythesun

Solar wandlampen set snel in huis

U wilt het solar wandlampen snel gaan bevestigen aan uw buiten muur of schutting, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij geven bestellingen op werkdagen voor 21:00 nog dezelfde dag mee aan de pakketdienst, dit zal ervoor zorgen dat u lekker snel aan de slag kunt met uw set solar wandlampjes en snel de gewenste buitenverlichting bij uw buiten wand, schutting of muur heeft. Kies bij ons uw gewenste set solar wandlampen en geniet snel van energiezuinige wandlampen voor buiten!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss