Sorteer op
 • Solar wandlamp met sensor - Welcome Light
  Solar wandlamp met sensor - Welcome Light

  Een mooie wandlamp met sensor voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Solar wandlamp met sensor - Wall Spot
  Solar wandlamp met sensor - Wall Spot

  Dit is een ideale wandlamp voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 29,95
 • Hoge lichtopbrengst!

  Solar schijnwerper met sensor - Floodlight 500
  Solar schijnwerper met sensor - Floodlight 500

  Mooie solar schijnwerper (500Lumen!) voor extra licht en veiligheid bij uw voordeur, oprit of carport! Zeer functioneel door zijn bewegingssensor en energiezuinig door zijn 100% werking op zonne-energie.

  € 49,95
 • USB oplaadbaar

  Solar wandlamp met sensor - Oregon - 50 Lumen
  Solar wandlamp met sensor - Oregon - 50 Lumen

  Een mooie RVS solar wandlamp met bewegingssensor die eenvoudig met 2 schroeven en pluggen op diverse muren en schuttingen bevestigd kan worden. De lamp is van echt glas met een warm wit LED filament.

  € 29,95
Sorteer op

Solar wandlamp met sensor

Solar wandlamp met sensor is de perfecte verlichtings oplossing voor uw buiten deur, carport en tuinhuisje! De solar wandlamp is sowieso al een goede keuze als wandlamp voor buiten, solar wandlampen met sensor zijn zelfs nog functioneler. Deze buiten wandlampen komen met een bewegings sensor die detecteert wanneer er beweging is door zijn ingebouwde sensor en zal dan (extra) oplichten. Dit zorgt voor de gewenste extra verlichting als u zelf komt langs lopen maar ook voor extra veiligheid met ongewenste indringers of late bezoekers bij u buiten. Door het oplichten van de solar wandlamp met sensor zult u zien dat er beweging is in de avond en kunt u polshoogte nemen waar deze beweging door veroorzaakt word. Voorzie uw buitendeur en oprit van deze super functionele solar wandlampen en zorg voor de wandverlichting buiten die energiezuinig en functioneel is!

Solar wandlamp met sensor kopen bij Enjoythesun

Een solar wandlamp met sensor zorgt voor extra veiligheid

Plaats de solar wandlamp met sensor eenvoudig aan uw buitenmuur en geef uzelf en uw familie de gewenste veiligheid in de avond door deze functionele solar wandlampen. Bewegingen in het donker worden gedetecteerd door de ingebouwde bewegings sensor in deze solar wandlampen en zorgen ervoor dat led verlichting extra fel zal oplichten. Solar wandlampen met bewegingssensor zijn behalve duurzaam en energiezuinig ook de perfecte beveiligings lamp voor bij u buiten. Ideaal bij uw voordeur, carport of tuinhekjes. De sensor wandlampen zijn eenvoudig te monteren, geven geen gedoe met elektriciteitssnoeren en zijn ook nog eens in fraaie designs beschikbaar. Bestel uw solar wandlamp met sensor snel en eenvoudig en laat deze snel bij u bezorgen!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss