Sorteer op

Solar tuinspots voor buiten

Donkere plekken bij u buiten extra verlichten, mooie struiken en bomen laten oplichten en opritten extra bijverlichten. Solar tuinspots voor buiten zijn hier ideaal voor! Ze werken op zonne-energie, daardoor geen gedoe met snoeren aanleggen en zullen dus ook niks extra kosten qua elektriciteit. Eenvoudig te plaatsen met bijgevoegde prikker en zonne-paneel. 

Solar tuinspot prikspot kopen - Enjoythesun

Intelligente tuinspots op zonne-energie

Veel van onze tuinspots komen ook nog eens bijgeleverd met een USB-kabel waarmee ze tijdens donkere dagen/weken met weinig zon eenvoudig extra kunnen worden bijgeladen. Voor de beste, intelligente tuinspots op zonne-energie hoeft u dus niet verder te zoeken! Solar tuinspots van de beste kwaliteit voor het hele jaar rond zijn te vinden in ons mooie assortiment zonne-energie tuinspots.

Prikspot voor buiten

Tuinspots op zonne-energie worden ook wel solar prikspots genoemd. Deze prikspots zijn eenvoudig te plaatsen bij u buiten. Prik de solar prikspot gemakkelijk op de gewenste plek en zie hoe de solar spot in de avond oplicht en zorgt voor de gewenste spotverlichting bij u buiten! Solar spots voor buiten zijn een goede verlichtings oplossing voor uw buiten bomen, struiken en pergola's die extra verlichting nodig hebben. Door hun solar paneel zullen overdag opladen door zonne-energie, dit zorgt ervoor dat solar prikspots de meest energiezuinige en duurzame optie is voor buiten spot verlichting! Bekijk en bestel eenvoudig en snel uw solar prikspot voor buiten bij Enjoythesun!

Solar tuinspots set kopen bij Enjoythesun

Verschillende designs solar tuinspots

Solar tuinspots en prikspots zijn er in verschillende designs in ons ruime assortiment solar tuinverlichting. Klassieke tuinspots zwart of als natuurlijke tuinspot in de vorm van een rotslamp zodat deze overdag niet opvalt in de buitenruimte waar de spot geplaatst word. Ook bieden wij sets tuinspots aan waardoor u in één aankoop meerdere tuinspots tot uw beschikking heeft. Ideaal voor het extra verlichten van tuinpaden of opritten. De sets zijn met elkaar verbonden aan een zonne-paneel, deze dient op een zonnige plek buiten geplaatst te worden voor optimaal licht uit de tuinspot sets in de avond.

Tuinspots snel geleverd

Als u de tuinspots heeft besteld in onze webshop zullen deze snel bij u geleverd worden. Als u op werkdagen voor 21:00 besteld zullen deze normaal gesproken de volgende werkdag bij u geleverd worden. U kunt dus al lekker snel aan de gang met het plaatsen van de solar tuinspots op de gewenste plek bij u buiten!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss