Sorteer op
  • Solar Lichtsnoer - Vuurvliegjes - 200 Lichtjes
    Solar Lichtsnoer - Vuurvliegjes - 200 Lichtjes

    Een mooie slinger met 200 lichtjes op zonne-energie! Mooi om te bevestigen in een boom, pergola of aan uw parasol. Kortom ideaal voor mooie avonden in uw tuin of op uw terras!

    € 24,95

Solar lichtsnoer >15 meter

Een lang solar lichtsnoer van 15 meter of langer kopen? Dit is zeker mogelijk bij Enjoythesun, wij hebben een ruim aanbod solar lichtsnoeren en ook zeker van 15 meter of langer. Bekijk de lange solar lichtsnoeren met led lichtjes hier en plaats ze in uw winkelmandje. Na de eenvoudige bestelling zullen wij ervoor zorgen dat uw lange solar lichtsnoer snel bij u in huis is! Hang het solar lichtsnoer van >15 meter gemakkelijk bij u buiten op en geniet in de avond van de sfeervolle led-verlichting.

Lang solar lichtsnoer snel geleverd

Een lang solar lichtsnoer snel bij u in huis is waar wij voor zorgen. Kies de gewenste snoerverlichting, bestel eenvoudig en laat ons de rest doen! Door onze dagelijkse pick-up en eigen voorraad zult u uw lichtsnoer snel in huis hebben. Hang het snoer daarna eenvoudig bij u buiten op en geniet van sfeervolle buitenverlichting op zonne-energie in de avond!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss