Sorteer op
 • Solar Staande Buitenlamp - Tripod Limelight - 104 cm
  Solar Staande Buitenlamp - Tripod Limelight - 104 cm

  Een prachtige retro solar staande lamp van 104 cm hoog! Deze tripod lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, retro design en warme licht!

  € 39,95
 • Solar Staande Buitenlamp - Killarney - 15 Lumen
  Solar Staande Buitenlamp - Killarney - 15 Lumen

  Mooie statieflamp op zonne-energie die door zijn tripod design en solar led verlichtig een echte aanwinst is voor bij u buiten! De Killarney solar staande lamp heeft 2 Leds met een lichtopbrengst van 15 Lumen.

  € 49,95
 • Solar Vloerlamp - Bladmotief - 82 cm
  Solar Vloerlamp - Bladmotief - 82 cm
  € 26,95
 • Solar Retro Vloerlamp - 86 cm
  Solar Retro Vloerlamp - 86 cm

  Een erg mooie retro solar staande buitenlamp van 86 cm hoog! Deze tripod staande lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, retro design en warme licht!

  € 34,95
 • Solar Retro Vloerlamp - 88 cm
  Solar Retro Vloerlamp - 88 cm

  Een erg mooie retro solar staande buitenlamp van 88 cm hoog! Deze tripod staande lamp is makkelijk te plaatsen waar u wilt en zal een mooie sfeer creëren 's avonds door zijn unieke, retro design en warme licht!

  € 32,95

Solar tripod voor buiten

Een solar tripod voor buiten is een mooie oplossing voor een staande buitenlamp op uw terras of balkon. Door hun tripod design zijn deze staande buitenlampen eenvoudig te plaatsen en door hun ingebouwde zonne-paneel werken ze ook nog eens heel duurzaam op zonne-energie. Plaats de tripod staande lamp op uw gewenste buitenplek en zie hoe uw buitenruimte in de avond opfleurt door de sfeervolle led verlichting!

solar tripod kopen bij Enjoythesun

Verschillende designs solar tripods

Onze tripod staande lampen zijn er in verschillende designs. Van retro tot modern en met verschillende motief designs. Door hun eenvoudige werking op zonne-energie, automatisch werking door ingebouwde schemersensor en decoratieve designs zijn solar tripods een echte aanrader voor bij u buiten! Bekijk en bestel ze eenvoudig hier bij Enjoythesun. Alles in eigen voorraad en snel bij u bezorgd!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss