Sorteer op
  • Solar Lichtsnoer - Vuurvliegjes - 100 Lichtjes
    Solar Lichtsnoer - Vuurvliegjes - 100 Lichtjes

    Een mooie slinger met 100 lichtjes op zonne-energie! Mooi om te bevestigen in een boom, pergola of aan uw parasol. Kortom ideaal voor mooie avonden in uw tuin of op uw terras!

    € 19,95

Solar lichtsnoer 10-15 meter

Een solar lichtsnoer 10-15 meter is een ietwat langer snoer dan gemiddeld met meerdere led lampjes aan het snoer. Deze snoeren zijn geschikt voor vele buiten plekken, zoals bomen, struiken en balkons verlichten. Bestel een 10-15 meter lichtsnoer snel en eenvoudig in onze webshop. Wij zullen ervoor zorgen dat het lichtsnoer snel bij in huis is! Hang het solar lichtsnoer eenvoudig op bij buiten en plaats het verbonden zonne-paneel op een zonnige plek buiten. De zonneschijn overdag op het zonne-paneel zorgt voor de gewenste zonne-energie in de avond. Hoe meer zon overdag, hoe langer en feller de led lampjes aan het snoer zullen branden in de avond.

Lichtsnoer 10-15 meter snel in huis

Shop uw gewenste lichtsnoer(en) snel en eenvoudig in onze webshop. Door onze dagelijkse pick-up en eigen voorraad kunnen we ervoor zorgen dat uw lichtsnoer snel bij u in huis is! Lichtsnoer 10-15 meter snel bezorgd is wat wij aanbieden in onze webshop. Bekijk alle informatie over onze bezorging en levertijden hier.

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss