Sorteer op

Solar prikspot voor buiten

Buitenruimtes extra in de spotlight zetten door eenvoudig te plaatsen buitenlampen? Dit is ideaal met onze solar prikspots voor buiten! Een solar prikspot voor buiten is zoals zijn naam al zegt een spot die u in de grond prikt. Dit gaat snel en eenvoudig. De led-spot op de lamp kunt u richten op de gewenste buitenruime, boom of tuinbeeld voor extra verlichting en sfeer! Het zonne-paneel op de solar prikspot zorgt ervoor dat de lamp overdag kan opladen met zonne-energie. Deze zonne-energie wordt opgeslagen in de inwendige batterij en geactiveerd in de avond voor de gewenste led buitenverlichting.

Laat de solar prikspot alles automatisch doen

Na plaatsing van de solar prikspot zult u zien dat u er geen omkijken meer naar heeft. De prikspot met zonne-paneel doet namelijk alles zelf. Zowel het opladen overdag met zonne-energie als het aan gaan in de avond door de ingebouwde schemersensor in het zonne-paneel. Een solar prikspot doet dus alles automatisch en zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de extra verlichting bij u buiten!

Solar prikspots zetten uw boom en struiken in de spotlights

Plaats de solar prikspots bij uw buiten bomen en/of struiken zodat deze in de avond fraai oplichten. Dit zorgt ervoor dat uw buitenruimte en tuin in de avond nog sfeervoller zal zijn. Wel belangrijk is het dat het zonne-paneel genoeg zon kan opvangen overdag om op te laden. Richt de spot op uw boom en zie hoe deze in de avond mooi oplicht en zorgt voor de gewenste boom verlichting!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss