Solar bloemen


Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie solar bloemen. Zowel overdag als 's avonds zullen deze solarbloemen met hun ingebouwde lamp(en) op zonne-energie een prachtige aanwinst zijn voor je tuin of terras. Bekijk ze hieronder allemaal en vind jouw favoriete solarbloem hier.
 


  Uitgebreid assortiment solar bloemen


Bij Enjoythesun ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten solarverlichting. Daarnaast hebben we ook tuindecoratie op zonne-energie in onze collectie. Van solar hanglampen tot snoerverlichting op zonne-energie & van solar wandlampen tot unieke solar bloemen en solar dieren.  Ben je benieuwd hoe solar tuindecoratie werkt? Lees hier meer over de werking van onze solarverlichting. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

  Verzending Nederland en België
  Gratis verzending > € 75
  Klanten beoordelen ons met een 9+!

Sorteer op
 • Nieuw!

  Red Rose - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Red Rose - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Prachtige, rode roos met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als 's avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten!
  De solar bloem geeft een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 22,95
 • -20%

  Zonnebloem - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Zonnebloem - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Prachtige, gele zonnebloem met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De bloem geeft een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 24,95 € 19,95
 • Metalen Bloem - Lichtgevend Hart - Solar Tuinsteker
  Metalen Bloem - Lichtgevend Hart - Solar Tuinsteker

  Prachtige, metalen bloem met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De bloem geeft een erg mooi licht vanuit de grote bol in het hart van de bloem.

  € 23,95
 • Krokus - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Krokus - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Prachtige solar krokus met lampjes op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor uw tuin. Te bevestigen op een zonnige plek met bijbehorende tuinprikker.

  € 24,95
 • Vingerhoedskruid - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Vingerhoedskruid - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Prachtige tuinprikker met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De klokjes van de bloem geven een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 24,95
 • -20%

  Lupine - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Lupine - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Prachtige lupine bloem met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De klokjes van de bloem geven een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 24,95 € 19,95
 • Fuchsia - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Fuchsia - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Prachtige solar fuchsia met lampjes op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor uw tuin. Te bevestigen op een zonnige plek met bijbehorende tuinprikker.

  € 24,95
 • Boshyacint - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Boshyacint - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Prachtige solar boshyacint met lampjes op zonne-energie! Te bevestigen op een zonnige plek met bijbehorende tuinprikker. Zowel overdag als s'nachts een prachtige aanwinst voor uw tuin!

  € 24,95
 • -25%

  Witte Narcis - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Witte Narcis - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Prachtige, witte narcis met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De bloem geeft een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 19,95 € 14,95
 • -22%

  Tulp - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Tulp - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Prachtige, paarse tulp met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De bloem geeft een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 22,95 € 17,95
 • Sneeuwklokje - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie
  Sneeuwklokje - Solar Tuinsteker - Bloem op zonne-energie

  Sneeuwklokje met verlichting op zonne-energie! Zowel overdag als s' avonds een prachtige aanwinst voor bij u buiten! De klokjes van de bloem geven een erg mooi licht dat automatisch aan gaat 's avonds.

  € 24,95
 • -24%

  Gele Anemoon - Solar bloem - Set van 2
  Gele Anemoon - Solar bloem - Set van 2

  Mooie gele Anemoon bloem op zonne-energie. Prachtige toevoeging overdag & de bloem zal u verrassen met een prachtig licht met zijn 9 LEDs verlichting zodra het donker begint te worden! Te bevestigen op een zonnige plek in uw tuin.

  € 32,95 € 24,95
© 2020 - 2022 Enjoythesun | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel