Sorteer op

Unieke oplaadbare tafellampen

De mooiste, duurzame tafellampen met sfeervolle verlichting voor binnen en buiten ziet in ons ruime assortiment usb oplaadbare tafellampen. Deze mooie tafellampen zijn er in vele designs en zullen zorgen extra sfeer op uw buitentafel, terras of binnen eettafel. De tafellampen kunt u namelijk eenvoudig en snel opladen met de bijgeleverde usb kabel, zodat u ze daarna voor zo'n 16 dagen achter elkaar kunt gebruiken en van hun sfeervolle verlichting kunt genieten. Door het kwalitatieve design en weerbestendigheid zijn deze tafellampen voor binnen en buiten te gebruiken. Plaats ze op uw balkon of terras voor een mooie avond met extra sfeerverlichting of gebruik ze voor extra gezellig licht tijdens donkere avonden binnen!

USB oplaadbare tafellamp kopen bij Enjoythesun

Met een timer voor extra gemak

Veel van onze usb oplaadbare tafellampen komen met een timer waardoor deze automatisch aan en uit gaan. Dit is een 6/18 uur timer, dit betekent dat 6 uur lang de lamp zal branden en daarna weer 18 uur uit zal blijven om daarna weer automatisch aan te gaan en deze zelfde cyclus zo'n 16 dagen achter elkaar zal herhalen voordat deze opnieuw opgeladen dient te worden. Het opladen gaat eenvoudig en snel met de meegeleverde usb kabel. Zoek dus niet verder als u op zoek bent naar een mooie, unieke tafellamp die zeer gebruiksvriendelijk is!

Oplaadbare tafellamp snel in huis

Het bestellen van de tafellamp(en) gaat eenvoudig in onze webshop. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft gaan wij er gelijk mee aan de slag en zullen wij ervoor zorgen dat deze snel bij u in huis is! Onze gebruikelijke levertijd is zelfs 1 werkdag, dat betekent als u op werkdagen voor 21:00 besteld normaal gesproken uw bestelling de volgende werkdag al bij u is!

Ruim assortiment tafellampen voor buiten

Tafellampen en lantaarns voor bij u buiten hebben wij in vele designs, kleuren en stijlen. Bekijk ons ruime assortiment solar tafellampen en buitenlantaarns voor de mooiste tafel buitenlampen op uw terrastafel, zithoek of balkon. Eenvoudig te bestellen en snel in huis, zoals u gewend bent van ons!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss