Sorteer op

Oplaadbare staande buitenlampen

Mooie USB oplaadbare staande buitenlampen, tripods en lantaarnpalen die via usb opgeladen kunnen worden zijn de ideale staande lampen voor uw buitenruimte! In ons ruime assortiment USB oplaadbare staande buitenlampen is er keuze uit kwalitatieve staande lampen en tripods die eenvoudig opgeladen kunnen worden met behulp van een usb kabel. Op zoek naar een gemakkelijke manier om mooie lampen en sfeervolle verlichting toe te voegen bij u buiten? Met onze usb oplaadbare staande lampen is dat allemaal mogelijk!

Usb oplaadbare staande buitenlamp kopen bij Enjoythesun

Oplaadbare staande lampen, makkelijk te plaatsen

De usb oplaadbare staande lampen zijn makkelijk bij u te plaatsen buiten. De tripods zijn door hun driehoekspoten stevig te plaatsen op een harde ondergrond. Op een zachtere ondergrond in uw tuin kunt u de tripods in de grond drukken door hun aflopende onderkant van de tripods. Andere oplaadbare staande buitenlampen zoals lantaarnpalen worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee deze eenvoudig en snel geplaatst kunnen worden.

Eenvoudig oplaadbaar én met een timer

Veel van de oplaadbare staande buitenlampen hier zijn zelfs nog gebruiksvriendelijker door de ingebouwde timer in de lamp. Daarmee gaat de staande lamp automatisch branden en ook weer automatisch uit op de ingestelde tijd. De lamp zal 6 uur lang branden en daarna 18 uur uit blijven. Dit zal een volledig opgeladen staande buitenlamp ongeveer 16 dagen achter elkaar doen. Daarna kunt u deze weer eenvoudig en snel opladen door de ingebouwde usb oplaad functie.

Combineer met onze usb tafellampen

Combineer deze mooie staande buitenlampen met onze oplaadbare tafellampen, deze zijn er in overeenkomende designs waardoor u een mooi geheel bij u buiten kunt creëren. Ook beschikken veel van onze usb tafellampen over een ingebouwde timer. Uw totale buitenverlichting kunt u in één keer samenstellen in onze webshop!

Bent u op zoek naar solar staande buitenlampen die volledig op zonne-energie werken? Ook die hebben wij in ons ruime assortiment, bekijk alle mooie en kwalitatieve solar staande buitenlampen en laat deze binnen 1 werkdag bij u thuis bezorgen!

© 2020 - 2024 Enjoythesun | sitemap | rss